Euro Truck Simulator

Nama alternatif: Euro Truck Simulator

Permainan Euro Track Simulator - permainan yang tenang, sesuai untuk berehat tenang jauh malam musim sejuk yang sejuk. Ini permainan simulasi yang sempurna merangkumi ciri-ciri terbaik daripada strategi ekonomi. Ia adalah jenis seorang veteran permainan, sebagai pelepasan rasmi berlaku pada 2008, 2012 dan pemaju projek lepas telah pun dibentangkan penerusannya. Grafik permainan tersebut pasti tidak kualiti yang paling tinggi dan cerah, tetapi ia telah menjadi norma dalam hal pelaksanaan simulator Pemandu lori. Projek-projek seperti ini pada dasarnya mengambil plot dan pelaksanaan permainan.

Permainan Euro Truck Simulator - peluang anda untuk menjadi seorang pemandu lori. Jika anda sentiasa bermimpi untuk menjadi seorang pemandu lori yang mengangkut pelbagai barangan di seluruh expanses tanah, ini adalah peluang anda. Permainan dimainkan daripada orang yang pertama, tetapi kerana skrin akan menunjukkan semua meter kelajuan dan skrin. Untuk lebih memahami apa yang permainan ini, anda boleh melihat khas Euro Truck Simulator video treler. Di samping itu kepada mana-mana peserta akan mempunyai akses kepada peta, yang akan digunakan lebih awal daripada laluan eksport. Semua dilakukan secara realistik dan teliti, jadi setiap pemandu boleh melaraskan cermin pada diri sendiri. Untuk memastikan watak anda tidak letih, skrin bersedia untuk penunjuk skala yang sesuai.

Euro Truck Simulator Rusia dan banyak negara lain telah berjaya untuk dihargai. Di hadapan setiap pemain akan mempunyai sejumlah besar misi dan tugas-tugas yang mana prestasi ini disebabkan bonus insentif dan anugerah wang tunai. Watak anda perlu memantau dengan teliti keadaan kenderaan anda (yang juga mudah untuk dilakukan dengan skala eksponen khas) dan membaiki ia setiap kali anda perlu tidak tersekat di jalan raya di suatu tempat.

Untuk terus tipu muslihat anda, dan anda dengan cepat boleh memuat turun Euro Truck Simulator, memberitahu tentang projek yang terdapat di tangga kerjaya, iaitu, sepanjang permainan anda akan berdiri di hadapan tujuan yang pasti. Untuk mencapai pangkat setiap kerja baru, anda akan perlu memainkan Euro Truck Simulator, melaksanakan satu siri tugas tertentu. Pemain ini tidak bosan, kerja dengan setiap peringkat baru akan menjadi lebih rumit.

Seperti yang anda menjadi beban pemandu razvozyaschim dalam arah yang berbeza, anda perlu menjaga mendapat lesen dan visa. Mengumpulkan jumlah yang diperlukan wang, anda boleh membeli permit untuk masuk ke dalam negara tertentu. Kenaikan kos lesen bergantung kepada saiz negara. Permainan direka untuk maksudnya, jadi anda sebagai pemandu yang diperlukan secara berasingan untuk mendapatkan permit untuk pengangkutan barang-barang berbahaya. Seperti yang anda boleh lihat, anda tidak akan bosan selepas anda boleh muat turun Euro Track Simulator.

Malah walaupun pada hakikatnya hari ini ia tidak mungkin untuk bermain di Euro Truck Simulator free download (nilai diisytiharkan berbeza-beza antara 7-8 dolar), ramai pemain adalah peserta aktif dalam projek itu dan belajar untuk hidup kehidupan sopir truk a.

 

Bermain juga