Euro Truck Simulator 2

Nama alternatif: Euro Truck Simulator 2

Permainan Euro Track Simulator 2 - kesinambungan pro-hayat projek Pemandu lori simulator yang terkenal. Seperti yang ditunjukkan, pemain untuk jiwa seseorang seperti simulator yang tidak membuat 90% pemilikan dalam ketegangan dan membangunkan strategi licik dan rancangan, tetapi hanya memberi peluang untuk berehat dan hidup seperti manusia biasa. Pemaju projek ini adalah Czech SCS Software. Kesinambungan simulator legenda diubahsuai sepenuhnya dan mempunyai prestasi yang lebih baik, lebih banyak aktiviti menyeronokkan dan sudah tentu, grafik yang lebih maju. Dalam semua ini, anda boleh yakin hanya dengan melihat kepada Euro Truck Simulator 2 video treler.

Objektif utama dikejar oleh pemaju projek, adalah sehampir mungkin kepada realiti permainan realiti. Sekarang bukan semua jalan raya anda akan dapat mengatasi dengan cepat dan lancar, permainan Euro Truck Simulator 2 yang telah disediakan untuk anda beberapa kejutan yang dalam pelaksanaan kesesakan di jalan raya dan toffees. Akan berbeza-beza dan menyebabkan kesesakan lalu lintas (yang anda boleh belajar dalam perjalanan permainan), dan bergantung kepada pilihan yang anda perlu memilih daripada situasi yang dicadangkan. Pencipta telah mencuba yang terbaik, kerana sekarang komputer memandu mengikut semua peraturan jalan raya (dengan mengambil kira semua nuansa - gangguan betul, konvensyen kecil dan sebagainya - ia hanya tidak boleh mendapatkan anda untuk memuat turun Euro Track Simulator 2).

Pada masa ini projek itu adalah betul-betul sedar sistem tanda-tanda jalan raya. Kebanyakan mereka adalah bertujuan untuk menghadkan kelajuan pergerakan wira anda. Pada mulanya ditetapkan had laju adalah 90 kilometer, tetapi jika anda mahu tetapan ini anda boleh mematikan. Sebaik sahaja anda mampu untuk Euro Truck Simulator 2 muat turun, anda akan melihat sendiri dalam "kesahihan" versi baru permainan, kerana terdapat juga kereta had laju bagi sesetengah negara.

Sudah tentu, seperti dalam semua simulasi, permainan Euro Simulator Track 2 yang menawarkan peserta masa permainan dipercepatkan beberapa. Pemandu yang Anda boleh memandu tanpa rehat untuk 11 jam, tetapi selepas masa ini ia segera mengambil 9 jam rehat, dan anda perlu merancang ke hadapan untuk dapat sampai ke hotel yang baik untuk malam. Simulasi keletihan juga menyedari yang sangat realistik, sekarang watak anda akan habis dari keletihan, skrin permainan adalah gelap, dan kawalan kenderaan tersebut akan benar-benar hilang, yang mungkin untuk memprovokasi melanda wira anda dalam kemalangan. Kemudian, untuk terus dalam Euro Truck Simulator 2 bermain, anda perlu untuk membaiki kereta ke stesen perkhidmatan. Jika mahu, simulasi keletihan dalam tetapan juga boleh dinyahaktifkan.

Semua mereka yang ingin Euro Truck Simulator 2 free download mengumumkan bahawa permainan sekarang kos kira-kira $ 20, semasa membeli ia di laman web rasmi.

 

Bermain juga