Everquest II

Nama alternatif: Everquest II

Everquest II Online - MMORPG dengan pertempuran besar-besaran dan cerita epik. Pemain akan sekali lagi menikmati mengejutkan Norrath, yang peristiwa berlaku peristiwa Everquest popular. Tetapi untuk bencana menukarnya di luar pengiktirafan. Penduduk cuba untuk menyesuaikan diri dengan keadaan baru kehidupan dan sentiasa terpaksa berjuang untuk kewujudan mereka. Set raksasa mengerikan dahagakan menyebabkan anda kecederaan tidak boleh diperbaiki, selain menjelaskan hubungan antara pemain, tetapi ada juga keperluan untuk menjalankan pencarian untuk pembangunan tidak berhenti di tempat kejadian - dalam perkataan, tidak aman! Kerja anda di dunia ini adalah menarik dan pelbagai. Pencarian sahaja terdapat kira-kira 8000! Satu tempat yang lebih misteri yang memerlukan kajian, banyak pilihan kraftangan, tukang menunggu, ditambah acara menarik bersama-sama dengan rakan-rakannya. Nah, jika anda menjadi ahli kesatuan, anda akan terkejut dengan imaginasi perang antara pasukan. Semua ini dan banyak lagi adalah makna hidup bagi penduduk virtuality hebat. Sertai e ver q uest 2 PERCUMA! Dengan cara ini anda menghapuskan kebosanan dari masa lapang anda!

Anda perlu mendaftar dalam permainan Everquest II. Juga, pastikan komputer mengikut konfigurasi yang dikehendaki. Keperluan sistem minimum adalah seperti berikut:

- Sistem operasi Windows 2000/XP;

- Pentium IV atau pemproses Athlon XP c 1 GHz;

- RAM 512 MB,

- Grafik ATI Radeon 9000 atau GeForce 4 (kecuali Siri MX) c 64 MB memori video;

- DirectX-serasi kad bunyi;

- 7 GB ruang cakera keras bebas;

- Online sekurang-kurangnya 56 kbit / s.

Everquest 2 pendaftaran sendiri - satu proses yang mudah. Dengan menghasilkan akaun, Anda perlu mengisi dalam bidang berikut: Nama pemain (nama stesen), kata laluan, mengesahkan kata laluan, alamat e-mel, negara, tarikh lahir. Kemudian semak pengesahan bahawa penerimaan Perjanjian. Langganan kepada berita menarik - automatik. Itu sahaja, kini anda dengan selamat boleh memainkan Everquest 2, kerana anda pengguna rasmi.

Pertama sekali, anda membuat watak anda. Permainan Everquest 2 menyediakan pilihan 24 kelas dan 16 kaum. Wira anda boleh menjadi benar-benar unik, lebih banyak yang anda tetapkan kemunculannya secara peribadi. Anda juga akan perlu memutuskan apa yang akan menjadi sangat berguna untuk dilakukan. Kita bercakap tentang profesion ini. Anda boleh memilih seorang pedagang, tukang, secara peribadi belajar untuk mencipta objek yang berbeza, dan sebagainya § Newbies hanya akan mendapatkan selesa dan memahami perkara utama. Terdapat satu sistem bayangan indah. Di samping itu, antara muka adalah cukup mudah, walaupun teko ia semua jelas, tidak bahawa keyakinan pengguna!

EverQuest II permainan di mana ia tidak perlu untuk menjadi peserta yang tdk ramah dan lain-lain. Lagipun, anda boleh berkongsi dengan mereka barang-barang berharga, di antara mereka untuk mencari orang seperti yang berfikiran bersama-sama cranking keluar perkara yang berbeza. Tetapi ia tidak memaksa! Tiada siapa yang disedut ke dalam masyarakat mereka, jika anda tidak mahu. Permainan ini mempunyai tempat dan sebuah syarikat tunggal. Jadi, fikirkan ia sebagai nasihat yang mudah. Selain menjadi seorang yang berguna untuk mendapatkan sokongan, jangan lupa tentang pakaian yang layak. Pemilihan senjata, perisai dan pelbagai ramuan dikehendakiNya. Tetapi itu bukan semua. Untuk bermain Everquest II anda mesti belajar teknik-teknik pertempuran, belajar, jampi-jampi sihir. Menghisap watak anda, membuat dia kebal!

Bergerak melalui peringkat, anda telah menemui aspek baru permainan. Lama kelamaan, permainan dalam talian EverQuest 2 dan memberi peluang untuk memperoleh tunggangan dan untuk membina rumah anda sendiri. Pergi ke hadapan untuk impian dihargai! Jangan takut dengan halangan-halangan yang mencari dalam perjalanan! Adakah anda tidak dapat menampung berbeza ada orang bunian, Orc, naga dan patung-patung datang untuk hidup?

Jika anda membuat keputusan untuk membuat langganan, jangan menangguhkannya selama-lamanya. Selepas bermain permainan Everquest II kegembiraan semata-mata! Percayalah, yang tidak akan menyesal! Nasib baik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag