Evolution

Nama alternatif: Evolusi

Permainan Online Evolution - permainan pelayar percuma. Ini adalah satu peluang yang unik untuk masuk ke dalam dunia selepas bencana itu, untuk mengambil bahagian dalam kebangkitan itu. Evolusi permainan dalam talian - satu perjuangan yang berterusan untuk keunggulan daripada tiga elemen. Semua orang telah lama dikenali baik dan jahat, dan juga sebagai kuasa neutral, yang direka untuk mengekalkan keseimbangan. Evolusi dalam talian memberikan anda peluang untuk membuat pilihan dan menjadi salah satu pihak. Sertai Evolution akan membuat anda permainan parti dan membuka pintu kepada dunia yang tidak diketahui di masa hadapan. Permainan ini terletak di pelayan yang kuat dan oleh itu mempunyai kadar yang besar. Tetapi, jika anda mahu, anda boleh memasang pada komputer anda sebahagian pelanggan permainan untuk memastikan aliran pengurangan trafik. Perniagaan, sebagaimana yang mereka katakan, berjimat cermat. Pendaftaran evolusi talian adalah terbuka kepada semua dan tidak rumit atau proses bermasalah. Hanya masukkan nama watak anda, alamat e-mel, kata laluan (ulang sekali lagi), kod dari imej dan klik Daftar. Sertai dalam evolusi permainan menjadikan kamu dunia maya besar penduduk penuh, di mana setiap pihak berperang akan mengajak kepadanya. Menyedari apa yang jiwa anda, dan cuba untuk memilih jalan mereka.

Evolution permainan dalam talian termasuk beberapa senario untuk watak. Mereka yang berusaha untuk memerangi kemuliaan, cara langsung ke dalam arena. Ia adalah di sini bahawa perjuangan yang besar. Dengan setiap peringkat baru, anda akan merasa semua permainan yang lebih memuaskan dan Estsilon adalah lebih menarik daripada langkah di atas untuk kemuliaan pahlawan anda dihargai besar. Sistem pertempuran permainan ini adalah daripada duels biasa, kumpulan, pergaduhan huru-hara dan bercampur-campur. Anda boleh mengambil bahagian dalam pergaduhan mudah dan kuda. Walau bagaimanapun, tidak semua orang begitu penyayang dan pertempuran dahagakan darah menangis. Ada orang yang mengimpikan kehidupan yang tenang diukur. Permainan Evolusi menjaga rakyat aman dan menyediakan pilihan banyak profesion. Jika anda tidak mahu untuk berfikir tentang perang, dan mempunyai salah seorang daripada mereka dan tiada apa yang akan menghalang lebih mendalam ke dalam aktiviti ekonomi. Dengan pembelian lesen itu, anda boleh menjadi seorang ahli silap mata, tukang besi, doktor, pengawas hutan yang, pelombong. Tetapi ini bukanlah satu senarai lengkap pekerjaan. Oh, dan satu lagi kejutan! Keseronokan resah untuk peminat permainan yang dicipta kejohanan maze. Rasa dan rasa risiko menggelegak darah dalam urat beliau? Sila! Pergi ke sana!

Apabila anda telah memutuskan untuk mengambil cara yang asli dan watak, bukan tukul sentiasa berusaha untuk meningkatkan prestasi mereka. Bercakap watak. Ia boleh sama ada lelaki atau perempuan. Serta standard atau unik. Dalam permainan terdapat parameter yang mencirikan wira naluri kita, kemahiran, kuasa dan ketahanan.

Main Estsilon Anda akan di Oasis dan kawasan bersebelahan. Anda boleh memilih shell yang lama atau baru pekan. Ini adalah bagaimana anda diri anda suka. Menukar jenis watak berlaku di dalam soal selidik. Lokasi dalam mana-mana tetap sama. Terdapat arena, bank, kedai-kedai suruhanjaya negeri dan Bursa, gereja, rumah-rumah Perintah dan tuan, kedai sewa, sarjana pasaran, mundur, hutan tebal, gua gelap, monumen dan maze kejohanan. Secara semulajadi, anda perlu memikirkan apa yang apa. Sebagai contoh, bank - repositori simpanan mata wang asing, kedai direka untuk membeli dan menjual perkara yang berbeza, dan sebagainya

Main permainan dalam talian Evolusi akan menjadi lebih mudah jika kita boleh merebut jumlah yang mencukupi emas atau menyimpan permainan euro. Lagipun, mereka memberi peluang untuk memperoleh perkara yang perlu. Terdapat set perkara: Reg. perkara-perkara yang boleh didapati di kedai-kedai, perkara yang baik dengan pengubah; sihir, sumber dan hadiah. Yang hanya tidak termasuk dalam kit ini! Ini senjata dan perisai, dan pakaian, dan artifak dan peninggalan, dan herba, dan hadiah sungai dan banyak lagi.

Menyediakan diri dengan perkara yang perlu, anda tidak perlu berasa tidak selesa. Selepas semua mereka, atau sebaliknya kehadiran mereka, banyak bergantung. Bagaimana anda berfikir ia adalah mungkin untuk melawan dengan jayanya tanpa peralatan yang baik? Secara logiknya, tidak. Oleh itu, cuba untuk memilih perkara-perkara dengan betul dan Penukar.

Main permainan dalam talian boleh Estsilon dengan rakan-rakan yang benar, yang anda akan dapati di sini. Anda mempunyai peluang untuk membuat pesanan mereka sendiri atau menyertai satu yang sedia ada. Untuk melakukan ini, anda hanya perlu memilih yang paling sesuai untuk anda.

Anda pasti akan menghargai kelebihan permainan. Permainan yang berwarna-warni beliau akan menggembirakan kamu, dan peraduan yang diadakan pentadbiran akan membawa kejutan menyenangkan. Jika apa-apa adalah tidak jelas, kakitangan sokongan sentiasa membantu membantu dan diperlukan.

Tuah kepada anda, sayang pencipta dunia baru!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag