EX. Tuhan-tuhan

Nama alternatif: EX. Tuhan-tuhan

EX. Tuhan-tuhan talian - penyemak imbas percuma berasaskan berbilang permainan fantasi genre BBMMOG. Projek Ex. Tuhan sepenuhnya tertumpu kepada pertempuran PvP. Perbincangan latar belakang tentang bagaimana tuhan-tuhan asing menyerang dunia harmoni dan mula menceroboh kawasan Titans, yang telah lama disembah penduduk Kalung alam. Sememangnya, bagi apa-apa tingkah laku yang disengajakan orang asing perlu membayar, pahlawan begitu berani menolak dua puak selepas mereka. Tetapi tidak, untuk bekerjasama dan berusaha bersama-sama untuk menyelesaikan masalah ini. Wakil-wakil puak dipentaskan sejenis persaingan. Semua orang mahu menjadi yang pertama dalam perlumbaan gila ini dan menghukum menyerang tuhan-tuhan impikan. The persengketaan antara Eagles dan Lions meletus lagi. Pada pihak mana akan menang? Mungkin yang anda boleh membantu salah satu puak untuk mencapai matlamat anda? Tergesa-gesa, saudara-saudara yang memerlukan bantuan!

EX. Tuhan permainan terima kasih kepada ciri-fiturnya banyak akan memenangi anda lebih dari minit pertama. Sistem PvP dibina di atas prinsip ini bahawa pemenang mengambil semua. Anda akan dapat untuk menyertai peperangan dan menggunakannya sebagai Gabung dan taktik mereka sendiri. Pertempuran berasaskan Turn-begitu realistik bahawa untuk masa yang lama kekal dalam ingatan para peserta. Saat yang menyeronokkan adalah keupayaan untuk berubah menjadi makhluk yang berbeza. Dalam kes ini anda menggunakan segala kuasa yang wujud dalam raksasa tertentu. Gameplay melibatkan penciptaan suku dan pakatan. Bersama-sama dengan sekutu anda akan pergi ke penaklukan pelbagai istana dan penjara. Percayalah bahawa kempen itu sepenuhnya akan memuaskan dahaga anda untuk pengembaraan! Juga wujud dalam permainan polisi dan anda akan dapat untuk membangunkan hubungan dengan pengguna lain. Dan menambah semua grafik yang berkualiti tinggi, jalan cerita yang menarik, pelbagai lokasi, menyesuaikan permainan untuk semua komputer tablet moden dan keperluan sistem rendah. Perkara utama adalah untuk menjadi konsisten dengan parameter PC itu: OS Windows / 2000 / XP / Vista × 32 / Tujuh ; pemproses Intel Pentium ΙΙΙ 800 MHz, 64 MB kad video, 256 MB RAM. Kesimpulannya adalah jelas. Secara umum, anda akan mendapat gambar agak menarik! Pencipta dan benar-benar membuat segala usaha untuk membentangkan pengguna produk yang berkualiti.

Sertai dalam EX permainan. Tuhan membuka pintu kepada dunia sihir. Pertama anda memilih penjelmaan, kemudian masukkan nama, alamat e-mel yang dikehendaki dan memberitahu datang dengan kata laluan. Ingat EX itu. Pendaftaran Tuhan membayangkan penerimaan peraturan, dan anda menyatakan persetujuan anda adalah hakikat Inkarnasi. Setelah akaun anda sendiri sebagai hadiah, anda boleh bermain EX. Tuhan secara langsung dalam pelayar. Dan mengambil masa untuk memuat turun pelanggan tidak perlu.

Untuk memulakan, anda akan diminta untuk melakukan pencarian pengenalan. Pekerjaan pertama untuk membantu menyesuaikan diri dengan permainan, mendapat pengalaman dan mengumpul emas tersebut. Gameplay mengiringi tips yang waras, jadi jangan bimbang bahawa sebagai seorang pemula, anda hilang dan tidak dapat mencari jalan mereka. Semakin lama anda EX. Tuhan-tuhan bermain, semakin sukar tugas menjadi. Tetapi ganjaran perlawanan usaha. Sebagai contoh, terdapat adalah tugas-tugas yang mana prestasi anda akan menerima topeng. Topeng - peluang ini akan bertukar menjadi raksasa. Dan sejak terdapat banyak haiwan, anda boleh melawat imej yang berbeza.

Anda akan dapat untuk memilih puak yang mencapai tahap ketiga. Sebelum ini, anda akan perlu untuk mencapai matlamat "The Wabak Source." Jika anda tidak boleh membunuh diri sendiri bos bernama Werewolf, menggunakan bantuan mana-mana pemain. Pemain yang lebih berpengalaman akan berpuas hati dengan perkhidmatan ini untuk anda. Jadi, melangkah Werewolf mayat, anda akan menghadapi pilihan - Lions atau Eagles? Eagles berbeza ketinggian dan kehalusan. Makhluk-makhluk biru berdarah sekitar seperti perintah. Ciri-ciri watak - sejuk, mengira dan licik. Lions - adalah waris Empayar Byzantine. Sifat yang mulia, straightforwardness, kejujuran, kasih sayang dalam hidup - sifat-sifat asas tidak bertamadun ini.

Main Permainan EX. Tuhan anda akan, masih mengikut parameter asas yang sama: Tahap Mana dan kesihatan, pengalaman dan kehebatan. Juga di setiap peringkat, anda akan membuat keputusan yang set bakat untuk membangunkan. Ini adalah ciri yang tersendiri EX. Tuhan-tuhan dalam talian.

Lagi anda bergerak ke hadapan, lebih banyak peluang yang anda ada. Sebagai contoh, selepas mencapai tahap yang tertentu pada skala keberanian, anda boleh melawat kedai dan membeli induk daripada perkara yang betul arena. Perkara cenderung haus, sehingga mendapatkan sesuatu di dalam kediaman anda, anda perlu memantau status objek dan masa untuk membaiki. Jika tidak, lebih perkara masa boleh hilang.

Dear pemain di hadapan anda supaya projek pelbagai rupa yang menilai potensi sepenuhnya, anda boleh hanya selepas mereka sendiri cuba untuk bermain. Mula sebuah pengalaman yang menarik dan tidak lama lagi merasakan bahawa ia begitu ketagihan bahawa ia adalah mustahil untuk meletakkan. Menikmati permainan!

 

Bermain juga