F1 2013

Nama alternatif: F1 2013

Walaupun semua F1 barisan tidak boleh berbangga dengan mempunyai apa-apa ciri-ciri yang membezakan yang jelas, mereka berjaya setiap tahun untuk menarik perhatian penonton permainan baru dan baru. F1 2013 - permainan yang hanya mengesahkan teori ini. Sebagai pemaju projek adalah satu pasukan yang terkenal Codemasters. Hanya mereka dapat tetap menghasilkan cukup kerana ia mungkin kelihatan pada pandangan pertama Tambahan serupa untuk kanak-kanak dan memukau pemain setiap masa kuat dan kukuh. Mungkin pemaju, adakah tahu sesuatu, tidak mahu memeriksa sama ada secara peribadi ketepatan teori?

F1 2013 pc - tidak sangat berbeza daripada cerita pendahulunya atau permainan, tetapi kualiti adalah tinggi, ia rasuah itu gagal pemain. Jika anda pernah bermain dalam Formula 1, anda boleh yakin bahawa dalam bahagian baru permainan akan berasa seperti ikan di dalam air. Anda akan mempunyai mesyuarat dengan mod kerjaya biasa, yang walaupun ia kelihatan sedikit seragam, namun mendorong kepada tindakan cukup kuat. Tidak banyak berubah, dan permainan fizik. Unsur-unsur tertentu, itu tidak sentiasa penghakiman jujur ​​dan adil, pemaju juga telah meninggalkan, mempercayai, nampaknya, ia memberikan permainan daya tarikan yang tersendiri. Bersedia untuk masalah kecil dengan penjimatan yang pada mulanya mungkin kelihatan maut dan tidak boleh dipulihkan, namun pada hakikatnya adalah "maksudnya wujud."

Untuk memulakan permainan, anda perlu memuat turun pra-F1 pada 2013. Hari ini, majoriti pengesan torrent, anda boleh mencari pautan untuk memuat turun semua versi yang sedia ada permainan. Oleh itu, keseluruhan proses pemasangan dari kuasa membawa anda beberapa minit (dengan baik, dan lebih bergantung kepada kelajuan internet, sudah tentu). Sebaik sahaja anda masuk ke dalam permainan, maka bertemu dengan sudah biasa daripada projek-projek sebelum berkisar cukup manis iringan muzik, sebelum ini telah dilaporkan butiran antara muka. Formula 1 2013 - permainan di mana kedua-dua pemain berpengalaman dan baru boleh rasa "di rumah".

Apa yang benar, kita tidak boleh bercakap tentang itu pada masa ini projek ini telah disediakan untuk peminatnya beberapa kejutan. Pertama, ia adalah satu mod permainan baru - Classics, yang akan membolehkan pemain untuk akhirnya menunggang di jalan raya berdebu 80-90-an ke atas kereta oldovom dan sangat bergaya! Pada sesuatu seperti pemain diminta lama dahulu, dan kini solat mereka telah dijawab. Muat turun jan 2013 Formula boleh bersendirian untuk kereta yang jarang berlaku yang mewujudkan suasana yang baru dan sangat menyenangkan panas - tidak ada pengiraan susah payah, telah digantikan oleh watak yang kuat. Menguruskan "orang tua" tidak mudah, tetapi amat menyenangkan. Jika anda menikmati perlumbaan, anda benar-benar mesti cuba tangan anda di Classics mod!

Untuk memahami apa yang kita bercakap sepanjang masa, kami cadangkan anda mempertimbangkan semula F1 2013 video treler, di mana semua kelebihan yang dinyatakan dalam ketepatan ke butiran yang paling kecil.

 

Bermain juga