Fable III

Nama alternatif: Fable III

Berdoa, yang tidak tahu bahawa ini siri permainan Cerita dongeng. Cerita dongeng 3 permainan dalam masa adalah salah satu projek yang paling dijangkakan, dan sehingga hari ini dengan yakin memegang jawatan itu, menarik perhatian ribuan pemain dari seluruh dunia setiap hari. Lebih oleh pemaju permainan sebelumnya telah cuba untuk menutup sebagai besar penonton pemain, membuat pengurusan permainan sebagai dicapai dan difahami (itulah sebabnya permainan dan berjaya menjadi salah satu projek yang paling popular). Sekarang pencipta Fable 3 pada pc menaikkan bar lebih tinggi. Perubahan substantif permainan permainan. Dalam bahagian ketiga daripada permainan yang tidak mungkin untuk menunjukkan trofi pejalan kaki dan wira yang akan dilepaskan daripada keperluan untuk mengumpul empat jenis pengalaman. Sekarang tidak ada majoriti dalam satu tangan amat berguna, tetapi di pihak yang lain - petunjuk sepenuhnya yang tidak perlu. Sekarang projek itu ada peralatan skrin, dan pemaju telah membuat keputusan untuk memadam log trek.

Permainan Fable III telah menjadi lebih rasional dan munasabah. Pada pandangan pertama, antara muka dikemaskini dan permainan mungkin kelihatan tidak selesa, tetapi jangan panik lebih awal daripada masa - itu semua menunggu masa dan tabiat. Sebagai contoh, di dalam bahagian ketiga bagi pembelian barangan dan pakaian watak anda akan perlu pergi ke kedai dan pergi ke kaunter yang betul, bukannya Melibas senarai biasa produk. Nuansa ini memberikan permainan daya tarikan istimewa.

Untuk memulakan permainan, anda akan perlu untuk memuat turun Fable 3 tradisi. Projek ini dilaksanakan peta interaktif yang membolehkan wira untuk meneroka kawasan-kawasan yang berbeza, mencari pencarian dan segera menukar arahan, menyesuaikan ia mengikut titik tugas tersebut. Watak anda akan dapat membeli harta di murah, dan membeli perkara yang berbeza pada kadar diskaun, yang sering menawarkan peniaga.

Permainan Fable 3 berlaku 50 tahun selepas bahagian kedua. Sekarang dunia ini diperintah oleh anak wira lepas Logan, dan sebagai watak utama akan memainkan adiknya. The Logan lebih tua mendapat, peraturan yang lebih autokratik dan menjadi hubungannya dengan keluarganya, yang menimbulkan melarikan diri protagonis. Apa yang akan berlaku seterusnya? Mengesyorkan bahawa anda memuat turun dan Fabliau 3 untuk mempelajari segala-galanya sendiri. Seperti pengumuman ringkas sahaja boleh menambah yang aman di sini tiada apa yang akan diselesaikan, dan protagonis memulakan perjalanan, merekrut orang yang tidak dikenali dan penghuni bandar dalam rintangan tenteranya. Menarik, bukan?

Seperti dalam permainan sebelumnya, bahagian ketiga Fabliau protagonis boleh melawan menggunakan bukan sahaja keputusan strategik dan seni mempertahankan diri, tetapi juga sihir. Secara tradisinya, semua senjata dan perisai yang boleh diperbaiki dan dipertingkatkan. Dalam keterangan senjata, terdapat tiga tugas kejayaan yang yang membolehkan untuk menggunakan sesetengah kuasa super beliau.

Dalam usaha untuk lebih menggambarkan permainan, anda akan dapat mengkaji untuk Fable 3 video treler, menunjukkan semua faedah utama projek.

 

Bermain juga