Glamour Kilang

Nama alternatif: Fabrika Glamura

Mahu menjadi yang paling bergaya, bergaya dan glamor? Maka permainan ini Glamour Kilang dalam talian untuk anda! Selepas permainan dalam talian Glamour Factory - permainan percuma unik untuk kanak-kanak perempuan yang bercita-cita untuk pencinta kejayaan gaya hidup glamor di mana masing-masing boleh mengambil cara yang menarik dari seorang gadis biasa untuk membintangi glamor, menunjukkan bakat dan kebolehan mereka.

Permainan Kilang Glamour talian menggabungkan dunia menarik dan rangkaian sosial untuk komunikasi. Menjadi pusat perhatian, berkomunikasi dengan kekasih lain fesyen, mengambil bahagian dalam pertandingan dan duels fesyen!

Untuk cuba untuk menjadi yang paling bergaya dan bergaya, untuk mendaftar dalam permainan Glamour Factory.

Daftar Kilang Glamour berbuat demikian: permainan pada halaman klik butang "Daftar". Pilih gaya anda, di bawah Masukkan e-mel anda, kata laluan dalam permainan ini, nama wanita beliau, menunjukkan tarikh lahir dan negara dan mengesahkan perjanjian lesen, klik "Pendaftaran Lengkap". Tahniah, pendaftaran Glamour Kilang selesai!

Dalam permainan ini anda perlu untuk mencapai matlamat mereka (mendapatkan pekerjaan, gaya rambut baru, mencari pasangan untuk parti, untuk mencipta pakaian mereka sendiri) sebagai anda melengkapkan pelbagai tugas yang menarik anda akan membuka tahap baru. Pada ketika ini dalam tahap permainan 44, selepas mereka, anda boleh mencapai ketinggian menggayatkan dunia fesyen. Tetapi permainan ini tidak akan berakhir, permainan yang sentiasa dikemaskini dan pekerjaan baru yang menarik.

Di sini, seperti dalam kehidupan sebenar - Fashionista memerlukan perhatian. Ia perlu diberi makan, pakaian, menjaga kesihatan, jangan lupa tentang perasaan yang baik, kerana jika dia tidak merasa bahagia, maka sakit. Lebih baik menjaga masa ini, atau kemudian, untuk terus bermain permainan dalam talian Glamour Kilang, perlu membuat usaha yang baik untuk membetulkan keadaan.

Untuk menguasai dan bermain permainan dalam talian Glamour Kilang adalah sangat mudah. Asal dan bergaya pakaian baru anda boleh membeli di butik, mencari pekerjaan, melawat Agensi Pengambilan, mendapatkan dalam bentuk akan membantu kelab kecergasan, meningkatkan tahap intelektual boleh dalam Perpustakaan, dan jika anda mahu menari dan bertemu dengan seorang lelaki, datang ke Club.

Membesarkan glamor anda akan mengambil bahagian dalam duels Fesyen. Untuk Kilang Glamour dan bermain untuk menang, anda perlu barangan mewah mahal lebih baik daripada yang lain. Tetapi untuk memenangi bukan sahaja memberi kesan kepada perasaan anda gaya dan rasa yang hebat, tetapi juga petunjuk kesihatan dan kebahagiaan fesyen.

Selain itu, anda akan mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam pertandingan kecantikan. Fesyen rumah "Glamour Kilang" ditentukan seminggu sekali dengan undi peserta lain. Ini adalah peluang terbaik untuk menunjukkan semua orang rasa anda, imaginasi dan keaslian.

Antara lain, anda mempunyai peluang yang unik untuk merasa seperti pereka sebenar. Buat pelbagai barangan fesyen untuk pertandingan, yang paling layak dan berbakat akan diberi hadiah. Juga, menonjolkan dalaman yang bergaya sendiri, anda boleh juga mendapat hadiah pada pertandingan yang sesuai.

Dapatkan haiwan kesayangan, ia akan membawa anda kegembiraan dan meningkatkan rating anda. Tetapi jangan lupa untuk memberi makan, berjalan dan bermain dengan dia.

Dan akhirnya, yang paling penting - adalah komunikasi! Semasa permainan anda boleh membuat kawan-kawan dengan kekasih lain fesyen, yang akan menyokong anda dengan suara mereka dalam pertunjukan dan pertandingan, meningkatkan rating anda. Bertukar pendapat dengan rakan-rakan, mempamerkan kerja dan pencapaian mereka.

Sertai kami, dan lihat apa yang permainan dalam talian Fabrika Glamura membolehkan anda untuk menjadi seorang profesional sebenar dalam industri fesyen.

Mula memainkan Glamour Kilang dan menjadi bintang yang sebenar!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag