Fallout 2

Nama alternatif: Fallout 2

Fallout 2 - komputer permainan bermain peranan. Permainan Fallout 2 adalah kultus, permainan di mana pemaju telah berjaya merangkumi kualiti terbaik kompaun untuk permainan yang berjaya yang peminat akan mengenalinya. Di hadapan anda adalah benar-benar satu mainan yang besar. Sebahagian Amerika planet kita, ia adalah gembira dengan output kembali pada tahun 1998. Tetapi negeri itu besar Rusia dalam tidak-jauh 2008. Ia menyentuh subjek ini, sebenarnya, yang tidak boleh menjadi menarik. Tindakan berlaku 80 tahun selepas peristiwa Fallout permainan.

Dapat memulakan dan memuat turun Fallout 2, layari laman web rasmi permainan. Tetapi di sini kita menganggapnya perlu untuk memberitahu anda bahawa untuk keyakinan yang lebih baik dalam permainan ini, anda perlu selesai membaca kajian ini dan juga melihat video - ulasan.

Anda mempunyai utama Fallout 2 watak - Elect. Dan anda memilih untuk kembali ke dunia untuk mencari seni pra-perang GECK. Mengambil dunia di mana anda berada. Lagipun, ia adalah perang dunia pasca-nuklear, dunia telah berubah menjadi salah satu padang pasir yang berterusan. Ini adalah jauh dalam 2241. Bandar anda tidak adalah salah satu yang menyatukan terselamat.

Umat Pilihan hendaklah melaksanakan Fallout 2 Pencarian - tugas-tugas yang akan timbul di hadapannya, atau yang - ia akan memberikan kepada dia.

Pelbagai Fallout 2 mempunyai senjata yang besar. Dengan simpanan sebanyak ada pilihan untuk kemusnahan. Dan tidak fikir ianya mudah itu. Anda akan melawan bukan sahaja terhadap rakyat, tetapi terhadap salinan termutasi yang tidak jelas kepada orang-orang Sako Sako kepada haiwan Wanamingos, Hantu, tikus, Super mutan, kuku kematian, cicak semut gergasi Radscorpions Brahmin, tumbuh-tumbuhan karnivor dan berdoa mantises .

Memiliki Fighting'll terhadap lawan komputer automatik tanpa bantuan rakan-rakan, di mana permainan akan hanya boleh didapati sebagai single.

Juga anda mempunyai lebih banyak aksara itu:

• Sulik;

• Vic;

• Cass;

• Marcus;

• Myron;

• Skynet;

• Janet Lynette;

• Tandy;

• Harold;

• Frank Horrigan;

• Goris;

• Lenny.

Sulik - mempunyai berkaitan dengan roh, menyertai Terpilih. Wakil liar.

Vic - berdagang dalam Klamant.

Cassie - memiliki bar di luar Bilik Kebal.

Marcus - sheriff Brocken Hills. Wakil mutan Super.

Myron - bukan pejuang, dan seorang genius perubatan.

Skynet - menjaga pangkalan tentera. Berdasarkan otak manusia, intilekt tiruan.

Janet Lynette - bandar utama perlindungan.

Tandy - NKR Presiden.

Harold - seorang wakil Hantu.

Frank Horrigan - Ketua pembangkang, mutan super.

Goris - Kematian Claw - penyelidik albino.

Lenny - gul - Doktor.

Permainan Fallout 2 tidak apa-apa kesukaran dalam petikan yang tidak adalah perkara utama, berhati-hati. Ia mengambil masa yang lama. tetapi jika anda sudah biasa dengan helah, ia akan berlalu dengan cepat.

Grafik bertambah baik, tetapi masih tidak sebanyak perhatian telah dibayar kepada bagaimana bahagian pertama. Tetapi untuk merasakan keindahan menghasilkan acara yang anda boleh. Terutamanya apabila dilengkapkan dengan sebuah lagu yang sangat baik.

Permainan Fallout 2 Muat turun Anda sentiasa mempunyai masa. Berani Utama mati untuk rakan-rakan yang masih hidup di pusat perlindungan tersebut. Semuanya di tangan anda. Permainan yang baik!

 

Bermain juga