Fallout: Kebangkitan dalam talian

Nama alternatif: Fallout: Kebangkitan dalam talian

Fallout: Kebangkitan Online - genre pelayar mistik, tema pasca malapetaka amat dahsyat. Jika anda bukan lagi dalam yang pertama duduk untuk bermain permainan komputer, kemudian anda sudah perlu biasa dengan permainan yang terkenal di dunia - Fallout. Pengilang telah bertambah baik ia, membuat kesinambungan menarik satu pertempuran untuk peminat - Fallout: ". Pertumbuhan semula" Kebangkitan Online, secara sedar diterjemahkan

Permainan Fallout: Kebangkitan dalam talian adalah mudah untuk digunakan, jadi anda boleh bermain ia bukan sahaja pada komputer anda, tetapi juga pada telefon. Kerana semuanya adalah baik untuk permainan ini tidak sepatutnya keperluan sistem menimbun. Hanya perlu

• parameter purata peralatan;

• tidak;

• Sambungan ke Internet.

Fallout: Kebangkitan Pendaftaran dalam talian juga tidak memberikan anda banyak kerumitan. Cantik tidak lama lagi anda akan dapat mengambil bentuk dalam permainan semasa Fallout permainan: Kebangkitan Online. Kami menasihatkan anda untuk memeriksa ketepatan data peribadi yang diberikan, seperti e-mel. Ia akan menghantar anda kemas kini dan semua maklumat penting pada permainan.

Teruskan

1. layari laman web rasmi oleh Fallout permainan: Kebangkitan Dalam Talian;

2. memilih bahagian - mendaftar;

3. masukkan log masuk anda;

4. memilih lantai yang anda mematuhi;

5. memasukkan alamat alamat e-mel semasa anda;

6. fikirkan dan tuliskan kata laluan anda, yang terdiri daripada tidak kurang daripada enam aksara, kami menasihatkan dia tidak terpakai di tempat lain;

7. klik pada item - mendaftar.

Dan kemudian anda akan dapat akhirnya masih belum lupa city City Air - satu-satunya yang masih hidup bencana, yang berlaku semua yang sama. Bermain permainan dalam talian Fallout: Kebangkitan dalam talian agak perlu berhati-hati. Kerana sepanjang permainan anda boleh mengharapkan bahaya bukan sahaja dari pelbagai raksasa, tetapi juga dari orang yang sama, sama seperti anda. Dunia ini penuh dengan bekas pesakit, makhluk funky yang tidak mempunyai apa-apa untuk terus hidup. Mereka memberontak menentang satu sama lain untuk hidup - perang bermula. Dan peserta anda.

Dalam Fallout: Kebangkitan dalam talian bermain Anda akan mengambil satu profesion yang anda mahu. Sejak keupayaan untuk memilih kelas atau bangsa tidak tersedia. Hidup anda, wang yang saya bergantung kepada pilihan profesion, sama seperti dalam kehidupan sebenar. Anda boleh: Rajin, Chef, Kedai Senjata, Ahli Farmasi, pejuang agresif, penyelidik atau Penyelia. City telah dipulihkan selepas letupan nuklear, jadi terdapat rumah-rumah kediaman dan pasaran di mana anda boleh membeli semua yang anda perlukan.

Mungkin Fallout permainan: kehadiran Kebangkitan talian boleh sila anda semua untuk hidup selesa

• Kabana swasta;

• Kedai;

• pasaran;

• Bank;

• memburu den;

• arena;

• dan juga bar jalur.

Dalam permainan, anda boleh memainkan Fallout: Kebangkitan dalam talian secara percuma, tetapi masih ada unsur-unsur yang perlu untuk kehidupan yang anda perlu membeli untuk wang sebenar.

Grafik, yang cukup baik untuk mistisisme dan iringan muzik yang sesuai.

Anda telah memutuskan untuk bermain? Rasa seperti berjaga memakai saman tertentu khas, di mana sekurang-kurangnya menunjukkan perbezaan di antara seorang lelaki dan seorang wanita.

 

Bermain juga