FantasyRama

Nama alternatif: Fantasy Frame

FantasyRama - hebat permainan strategi pelayar. Dicipta kebanyakannya untuk kanak-kanak perempuan. Oleh kerana ia tidak mempunyai keganasan dan plot hadkornogo dengan lautan darah. Permainan FantasyRama penuh dengan watak-watak yang hebat. Mereka menunggu, apabila akan ada satu yang mana dunia mereka berkembang, mereka akan muncul lagi kegembiraan, dan tidak akan sedih.

Sebelum perlawanan harus melihat keperluan sistem FantasyRama talian:

• tetapan PC purata;

• Sambungan ke Internet.

Pada peringkat ini, anda boleh pergi kepada anda dalam reka bentuk permainan. Pendaftaran FantasyRama adalah mudah, hanya memeriksa ketepatan data ini:

1. layari laman web permainan rasmi FantasyRama;

2. masukkan log masuk anda yang terdiri daripada tidak kurang daripada empat huruf atau nombor,

3. fikirkan dan tuliskan kata laluan anda, yang membenarkan 4-45 huruf atau nombor,

4. mengulangi kata laluan sebelum ini dinyatakan, dan jangan lupa, kerana dia masih perlu log masuk permainan;

5. masukkan alamat e-mel anda yang sah;

6. memilih hari, bulan dan tahun lahir anda;

7. jika anda bersetuju dengan terma dan syarat polisi privasi - semak;

8. jika anda bersetuju untuk menerima berita menarik-semak;

9. ketuk "bermain secara percuma sekarang."

Anda mendapati diri anda dalam dunia kisah dongeng. Keadaan di sini adalah: satu keajaiban di negara ini adalah Pokok yang besar Kehidupan, dan dengan dia dalam kesusahan. Adalah menyedihkan, ia tidak cinta dan perhatian yang cukup. Dan lagi orang terhenti impian, angan. Dan dengan bantuan anda, dia akan datang untuk hidup. Anda hanya perlu termenung, baik hati, mesra dan pernah bermain permainan ini.

Sebelum anda membuka sebuah ladang asal hebat, warna yang paling ghaib.

Tugas anda adalah untuk berkembang ladang anda penuh dengan bunga, dan meningkatkan bunian peri. Terdapat proses yang standard - air yang berterusan, pembajaan, lintasan, penuaian, dan sudah tentu pelbagai fungsi kewangan.

Dalam permainan, anda akan bertemu peri Nala, yang akan memperkenalkan anda kepada ladang.

Main FantasyRama perkara satu keseronokan untuk mengikuti proses meningkatkan wad anda. Dan pada akhirnya pokok besar sentiasa dalam mekar, penuh rizab kekayaan kepada bilangan kristal keras lunar anda, dan sihir tidak pernah berhenti mereka kekal di dunia ini mistik, semua penduduknya.

Dalam FantasyRama bermain yang sangat menghiburkan dan tidak dilihat sebagai masa berlalu. Tetapi anda akan mengalami hanya perasaan positif yang datang dari bunian, pari-pari dan semua makhluk menakjubkan planet ini.

Pada skrin di hadapan anda akan dipersembahkan dengan semua fungsi yang diperlukan, di mana terdapat petunjuk di mana-mana. Permainan ini tidak memerlukan apa-apa pendekatan yang serius, seperti permainan lain, di sini anda boleh berehat dan menikmati suasana yang.

FantasyRama talian gewang grafik yang menyenangkan dan berkualiti tinggi, watak-watak yang jelas dan persekitaran yang menyenangkan, melodi melodi dalam latar belakang. Semua ini membantu untuk berehat, menghabiskan sesi relaksasi. Yang penting tidak menyinggung makhluk tempatan.

Gadis tidak bermain untuk masa, memulakan permainan. Nasib baik!

 

Bermain juga