Faor

Nama alternatif: Faor Online, FAOR

C Hari ini, kita melihat dunia FAOR luar biasa. FAOR talian - ia MMORPG (MassiveMultiplayerOnlineRole-PlayingGame), yang berjalan dalam pelayar tanpa memasang perisian tambahan, patch atau pelanggan. O permainan nlayn Faor dalam Laksanakan dalam semangat fantasi, dengan ciri rasa asli dan unik dia lucu. Permainan ini mempunyai antara muka yang mudah, intuitif dan grafik yang hebat.

Jadi mula terjun ke dalam dunia yang hebat Faor dalam talian, kita perlu pertama sekali daftar. Sertai dalam permainan ini agak mudah dan FAOR praktikal tidak menyebabkan masalah, tetapi kita menerangkan proses pendaftaran sekali lagi. Selepas klik "Daftar" pada halaman utama laman web ini akan diminta untuk memasukkan butiran log masuk peribadi anda. Anda mesti memasukkan alamat peti mel di mana komunikasi akan bersama kita, memilih kata laluan dan memilih soalan rahsia untuk menetapkan semula kata laluan anda sekiranya anda terlupa. Anda juga mesti menentukan pengguna perjanjian perjanjian dengan permainan dalam talian FAOR dan mematuhi peraturan permainan itu sendiri. Sudah tentu, membaca teks perjanjian anda boleh membuat peralihan pada pautan yang sesuai. Dalam hal pendaftaran berjaya anda akan dibawa ke laman penciptaan watak, jika terdapat situasi di luar jangka (misalnya, peti mel dipilih sibuk), anda akan digesa untuk memasukkan data lain. FAOR permainan dalam talian adalah salah satu yang pertama, di mana anda boleh memilih rupa pilihan jadi berwarna-warni pemain. Anda boleh mencipta watak, menggunakan tweak beberapa

Kelas Watak, yang mentakrifkan gaya bermain set aksara senjata, serta ciri-ciri wira. Dalam permainan terdapat 5 kelas-kelas "Pahlawan", "pembunuh", "Imam", "Mage" dan "Ranger". FAOR permainan dalam talian menyediakan keseimbangan saksama kelas-kelas, seperti Pahlawan mudah mengatasi permasalahannya pembunuh dan Rangers, tetapi Mages serangan dan imam mengenakan kerosakan dahsyat yang tentera terdedah. Pada masa yang sama imam masa dengan mudah menguasai serangan Mages yang melindungi mereka perisai ajaib berkuasa. Pahlawan akan habis dalam perjuangan dengan imam oleh keupayaan untuk pulih dengan sendirinya daripada Imam. Permainan dalam talian FAOR juga menyediakan semua watak-watak kekuatan dan kelemahan yang lain. Juga, setiap kelas mempunyai cawangannya sendiri kemahiran kelas - kemahiran tertentu.

- Nama: memilih satu nama panggilan unik menggunakan aksara Latin atau Cyrillic.

Pendaftaran FAOR membolehkan anda untuk menyesuaikan rupa menggunakan beberapa pilihan untuk memilih mana kita boleh bertindak balas kepada diri mereka sendiri atau untuk mengamanahkan keputusan untuk komputer. Bertanggungjawab kemunculan

- Bentuk dan warna mata.

- Borang gaya rambut.

- Rambut.

- Borang janggut. (Untuk watak-watak lelaki)

- Warna kulit.

- Warna pakaian.

Mendapat memilih ciri-ciri watak, klik pada butang "Create".

Pendaftaran FAOR talian tidak mengambil banyak masa anda, jadi jangan takut perkataan kuat "pendaftaran".

Main permainan dalam talian anda boleh FAOR dari mana-mana komputer yang mempunyai akses kepada Internet, kerana keperluan sistem begitu kecil yang kini tidak bertemu dengan komputer yang tidak memuaskan hati mereka. More mendapatkan biasa dengan antara muka permainan yang kita perlu bekerja. Terdapat banyak tingkap berfungsi dan menu drop-down. Untuk bermain permainan dalam talian FAOR kita perlu ingat beberapa elemen yang berkaitan antara muka. Di bawah skrin adalah butang untuk akses kepada kawalan penting. Di sini kita akan melihat akses kepada kemahiran watak, begnya, peta atau senarai pencarian, dan lain-lain Maklumat Watak menunjukkan tahap kehidupan, Mana, pengalaman, dan juga potret watak. Menggunakan bual yang anda akan dapat bermain FAOR berkomunikasi dengan pemain lain dalam kumpulan yang menganjurkan pergaduhan atau konfrontasi 1 pada 1.

Sekarang Butiran tentang dunia FAOR, adalah salah satu dunia keseimbangan, yang merupakan alam Harmoni dan bahagian bawah sekalian alam. Ia adalah rumah bagi banyak makhluk yang berbeza daripada kaum yang berbeza. Di sini anda boleh berjumpa dengan orang, bunian ajaib dari Hutan Enchanted, jika anda mahu anda boleh melihat penduduk kaki bukit - gnomes dan kerdil, dan juga Orc merengus, yang terlibat dalam memburu, menangkap ikan dan perikanan yang lain.

Dalam FAOR satu benua yang besar, yang terbentang dari barat ke timur. Air laut di sekelilingnya, walaupun tiada siapa yang tahu sama ada terdapat pulau-pulau dan benua lain di dalam badan ini tidak berkesudahan air. Menjelang pertengahan tanah meningkat hanya bongkah - puncak Naga, yang memberikan perlindungan di gnomes batu dan kerdil mereka. Barat terletaknya dataran tinggi dan bahagian timur Arcadia - negara itu diduduki oleh tentera Hunt kuasa-kuasa kegelapan. FAOR membolehkan anda untuk bermain dan melupakan kehidupan seharian kelabu dunia sebenar dan memberi pertolongan kepala dalam konfrontasi daripada lima perlumbaan, terdapat tempat yang tepat di mana watak anda.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag