Far Cry

Nama alternatif: Far Cry

Far Cry - permainan komputer dalam genre penembak orang pertama. Permainan Cry Jauh cukup terang dan penuh peristiwa. Seperti dalam mana-mana permainan genre ini komputer Tugas anda adalah untuk terus hidup. Ini, sudah tentu, kecuali bagi matlamat yang perlu dicapai dalam permainan. Permainan ini mendapat populariti tidak benar dalam tempoh kurang daripada enam bulan selepas jualan. Sesuatu yang luar biasa bersembunyi dalam permainan ini. Sesungguhnya anda sudah penuh dengan rasa ingin tahu, dan anda telah dibakar ke dalam dunia permainan dan memuat turun permainan Far Cry.

Akan memberikan nasihat dan tidak tergesa-gesa untuk mula berkenalan dengan permainan, sekurang-kurangnya sekali pandang, dengan ulasan teks dan video ulasan. Dan kemudian anda boleh memuat turun permainan Far Cry. Dalam permainan Far Cry bermain dengan serta-merta selepas anda memulakan proses muat turun.

Seluruh plot permainan memberitahu anda tentang kehidupan seorang bekas komando. Main Cry Jauh Anda akan kepada mereka, wira utama permainan ini, ia tidak hairanlah beliau mempunyai pengalaman dalam bidang ketenteraan. Permainan itu berlaku apabila luas yang indah pulau-pulau syurga tropika di Lautan Pasifik Kabat. Lawan anda akan menjadi orang yang terlibat dalam pembangunan mutasi virus. Anda bertemu di jalan raya primat sudah dijangkiti.

Termasuk watak anda untuk membantu anda dan anda dalam halangan, iaitu, musuh akan orang-orang watak-watak:

• Carver Jack;

• Valerie Constantine;

• Doyle;

• Kolonel Richard Crowe;

• Dr Krieger.

Jack Carver - sebenarnya watak anda. Laluan air syarikat sewa pemilik. Terlibat dalam misi sudah tiba di pulau itu.

Valerie Constantine - CIA ejen menyamar. Jack meminta bantuan dalam memenuhi misinya. Selepas rancangan itu diturunkan pelanggaran Jack.

Doyle - jurutera, menyamar. Dihantar untuk menjelaskan keadaan di pulau itu. Jack dibunuh.

Kolonel Richard Crowe - upahan yang, kepala untuk melindungi pulau itu.

Dr Krieger - musuh utama dalam permainan. Sarjana semua makmal di pulau itu untuk membangunkan bahan-bahan khas.

Lakukan setiap misi Far Cry adalah satu kepentingan yang terbesar bagi pembangunan selanjutnya peristiwa. Juga, semua ini adalah disebabkan oleh tahap petikan. Segala-galanya, seperti biasa, bermula dengan mod latihan. Pemaju menawarkan pilihan beberapa cara untuk mencapai matlamat permainan.

Untuk semua ini pengembaraan, wira anda, sudah tentu, tidak boleh hidup tanpa senjata. Bahawa senjata Far Cry dibentangkan, mungkin tidak pelbagai amat besar, tetapi yang paling perlu.

Dan sentiasa dengan Carver Jack anda ada melengkapkan item-item: teropong, lampu suluh, penglihatan malam, set bahan letupan, kit pertolongan cemas, perisai badan, kad akses dan berkomunikasi.

Permainan Far Cry menggunakan grafik ekspresif dan jelas akan melibatkan anda dalam dunia perjalanan syurga begitu menakjubkan di bumi. Semakin muzik, yg dipilih menyokong keadaan keseluruhan menekankan titik. Di seluruh sebenar dan ingin menikmati, tetapi misi anda tidak akan memberi kelegaan kepadamu. Kita mesti tergesa-gesa. Terburu-buru dan anda, kerana semua orang sedang menunggu bantuan anda. Jangan lupa untuk berunding dengan permainan Far Cry rakan-rakannya. Setiap orang harus berasa diri mereka sebagai wira.

Baik anda bermain! Terima kasih atas perhatian anda!

 

Bermain juga