Far Cry 2

Nama alternatif: Far Cry 2

Far Cry 2 - permainan komputer dalam genre penembak orang pertama. Permainan Far Cry 2 adalah bahagian kedua daripada siri permainan Far Cry, tanpa mempertimbangkan pelbagai penambahan. Tetapi tidak ada yang lebih gelap daripada kesinambungan daripada peristiwa-peristiwa cerita, dan tiada sambungan kepada orang ramai. Permainan ini telah tidak begitu popular, tetapi masih juga mempunyai ramai peminatnya. Setiap permainan mempunyai keanehan tersendiri. Hanya cuba untuk memahami anda dari mana mereka datang, apa yang menarik semua dalam permainan. Main Far Cry 2 hanya boleh sahaja, kerana dengan reka bentuk hanya mod pengguna tunggal. Watak anda sedang menunggu untuk anda.

Mungkin sudah berada dalam tergesa-gesa untuk cepat turun Far Cry 2, dan hilang dalam permainan. Atau anda boleh mengetahui dengan permainan pada mulanya, membaca dan mengkaji ulasan. Dan dengan berani dengan keyakinan permainan Muat turun Far Cry 2.

Anda berada di sini muncul di wilayah sebuah negara Afrika, sebagai tentera, dan satu matlamat utama - penghapusan dari dunia senjata haram peniaga. Lagipun, sedikit sebanyak, ia adalah dari dia perang saudara berterusan sedang dijalankan antara kedua-dua pihak yang berperang: Ofoten - United Front Kerja pembebas dan SNA - Kesatuan Penentangan Popular. Bandar berpagar, dan jangan biarkan sesiapa yang tidak dibebaskan. Tetapi senjata hanya tidak berakhir. Lebih terselamat dan orang awam di bawah ancaman jangkitan pelbagai penyakit. Secara umum, semua dalam keadaan yang membawa maut. Terdapat hanya tidak cukup dan anda, atau sebaliknya watak anda.

Dalam permainan anda terlibat watak itu:

• serigala;

• Ruben Oluvagembi;

• Mbantuve Addy;

• Oliver Tambossa;

• Leon Gakumba;

• Kemakmuran Kouassi.

Jackal - penjahat utama dalam permainan. Pembekal senjata ke bandar. Nasib bergantung kepada protagonis.

Ruben Oluvagembi - masih hidup wartawan yang meminta wira untuk membantu dalam mencari rekod perbualan dengan serigala. Terselamat dalam keadaan ini.

Addy Mbantuve - watak kejam dan bersifat menguasai dgn keras. Ofoten mengetuai sesebuah organisasi. Telah melanda kepada musuh-musuh mati.

Oliver Tambossa - Utama menguruskan SNA. Tidak terselamat perang.

Leon Gakumba - doktor, ditambah dalam Ofoten. Beliau mengalami kematian.

Kemakmuran Kouassi - jalan membawa Crooks di Pale. Termasuk dalam SNA kemudiannya dibunuh.

Semua dihantar kepada anda Far Cry 2 misi dijalankan dengan kesukaran. Dan ada dalam perjalanan untuk bergerak ke arah matlamat utama. Akhirnya, anda sampai kepada kesedaran bahawa, juga, mesti mati, kerana anda mungkin dijangkiti.

Dalam mencapai semua matlamat anda untuk Far Cry 2 senjata seperti parang, senapang serangan dan mesingan, senapang sniper, pistol - mesingan, senapang patah, pelancar bom tangan cahaya, pistol, bahan letupan, mencampakkan api, mortar, dan banyak lagi. Juga terdapat versi tambahan anda isi semula a.

Juga mempunyai pelbagai pengangkutan, yang membantu untuk mengatasi jarak yang besar kepada sasaran.

Dalam permainan Far Cry 2 tidak sukar, hanya menjaga kehidupan. Permainan Far Cry 2, bagi pihaknya, dengan grafik agak baik, dengan mungkin realiti penghantaran maksimum acara akan membantu anda.

Permainan yang baik! Terima kasih atas perhatian anda!

 

Bermain juga