Far Cry 3

Nama alternatif: Far Cry 3

Far Cry 3 - permainan komputer dalam genre dunia terbuka FPS dengan unsur-unsur RPG. Far Cry 3 permainan melibatkan perjalanan hidup di pulau itu, syurga tropika di bumi, Pulau Tangan. Permainan gembira peminatnya akses kepada tidak jauh 2012. Ini adalah bahagian ketiga seperti sejarah yang menarik daripada permainan Far Cry. Tetapi bukan sekuel, kerana ia tiada kaitan dengan bahagian-bahagian sebelumnya, kecuali bahawa tindakan itu berlaku di semua game di pulau-pulau, di dalam hutan. Permainan ini mendapat populariti, tidak boleh seperti sebelumnya. Wira anda bukan sahaja akan menghadapi musuh. Secara umum bermain berdiri.

Tergesa-gesa untuk melawat laman web ini dan memuat turun Far Cry 3. dan sebelum ia tidak lupa untuk membaca sehingga kajian dan menonton video - ulasan. Dan kemudian anda boleh men-download permainan dan Far Cry 3.

Main Far Cry 3 terjaga di pulau itu, yang datang untuk berehat dengan saudara dan rakan-rakan beliau. Tetapi tidak berjaya masuk ke dalam tangan pemberontak puak lanun tempatan.

Apabila anda melarikan diri dengan saudaranya, anda berjaya melarikan diri, dan saudara anda mati. Dan anda menghadapi lanun yang menentang organisasi - penentangan tempatan.

Hasilnya, kita mendapatkan berikut aksara dalam permainan:

• Jason Brody,

• Waas Montenegro;

• Brodie Geran;

• Dennis Rogers;

• Lisa Salji;

• Oliver Carswell;

• Keith Ramsey;

• Daisy Lee;

• Brodie Riley;

• Sam Baker.

Jason Brody - protagonis permainan. Tidak benar-benar menyedari apa yang mampu dalam peperangan.

Waas Montenegro - mengetuai sekumpulan lanun, yang sangat kejam.

Geran Brodie - anda mempunyai seorang abang Jason. Waas membunuh dia.

Dennis Rogers - pemimpin pemberontakan, menjadi rakan Jason.

Lisa Snow - tercinta Jason. Nasib bergantung kepada pilihan anda, permainan berakhir.

Oliver Carswell - kawan protagonis.

Keith Ramsey - rakan Jason.

Daisy Lee - gadis Granda.

Riley Brodie - anda mempunyai seorang adik kepada protagonis itu.

Sam Baker - biasa dengan permainan mata-mata dan menjadi teman untuk Jason.

Hasilnya, Far Cry 3 misi yang akan timbul dengan cara anda akan dikaitkan dengan pencapaian matlamat utama - pembebasan pulau dari lanun untuk membantu melawan.

Dan saya telah diberikan anda untuk membantu Far Cry 3 senjata dalam jumlah kira-kira 39 spesies. Ia adalah cukup kuat untuk mempertahankan pulau itu.

Dalam permainan Far Cry 3 boleh bermain di beberapa mod: pemain tunggal, berbilang dan ko-op. Koperasi menyediakan anda dan tiga rakan-rakan anda yang lain untuk melaksanakan misi tertentu. A mod masing-masing berbilang melibatkan pasukan wira juga berkaitan dengan rangkaian.

Terdapat juga diramalkan, mengikut budi bicara anda, dua cara pembangunan peristiwa di akhir permainan. Kehidupan bergantung kepada banyak watak-watak.

Permainan Far Cry 3 dikehendakiNya grafik yang sangat baik untuk acara-acara realiti yang lebih baik makan berlebihan. Dan muzik menipis melengkapkan gambar keseluruhan acara dalam permainan.

Penduduk pulau itu terpaksa dibantu, kerana anda sendiri merasakan kebencian dan keganasan terhadap orang lanun. Hanya anda dan rakan-rakan anda dan ada tidak mencukupi. Tergesa-gesa sehingga menyertai aliran peristiwa.

Permainan yang berjaya! Terima kasih atas perhatian anda!

 

Bermain juga