Far Cry Primal

Nama alternatif: Far Cry Primal

permainan Far Cry Primal di Zaman Batu Pertengahan.

penembak peminat siri menunggu mengejutkan apabila syarikat itu & nbsp; Ubisoft Montreal melancarkan projek baru dalam siri Far Cry. Permainan pemain tunggal Far Cry Primal dalam pemain pengembaraan tindakan genre memutuskan untuk menghantar ke Zaman Batu, cengkerang dengan cota, kapak, dan dipaksa untuk terus hidup di padang gurun.

Kita sudah tahu bahawa Far Cry turun Primal untuk & nbsp; Satu Xbox dan PlayStation 4 & nbsp; mungkin 23. 02. 2016 dan pada 1 Mac & ndash; pada Windows. Produk ini akan dikeluarkan pada pengumpulan dan penerbitan elektronik, dan jika dalam kes pertama, permainan ini termasuk barangan fizikal, pemain akan menerima senjata tambahan kedua dan misi.

& nbsp;

& nbsp;

Dalam dunia haiwan liar.

manusia adalah tidak asing untuk melawan dengan musuh-musuh. Keupayaan ini, dia membawa sejak Zaman Batu, apabila tidak ada senjata api, peralatan dan barangan untuk membantu bertahan kecederaan dan penyakit. Manusia primitif hanya boleh bergantung kepada kekuatan mereka sendiri, licik, ketangkasan, kelajuan dan ketepatan.

People & ndash; Haiwan, juga, tetapi lebih tidak bersenjata dalam bentuk asalnya. Mereka mempunyai kuku tajam dan taring yang kuat, mereka lebih rendah & nbsp; dalam binatang-binatang di kelajuan dan kuasa, tetapi mereka mempunyai satu lagi kelebihan & ndash; fikiran. Batu-batu dan pokok-pokok diubah menjadi senjata, menggantikan sifat-sifat anatomi yang hilang.

bermain bagi pihak Takara & ndash; mangsa tunggal sebuah keluarga, anda akan menguasai:

 • 20^^Luke
 • 20^^Paksi
 • 20^^cota
 • 20^^Spears

berguna walaupun untuk batu-batu yang boleh dibuang pada haiwan atau ahli bermusuhan suku-suku lain.

wira rindu untuk membalas dendam kerana membunuh keluarga dan mencari tempat baru di dunia yang kejam. Dibiarkan sahaja, ia pertama kali bergantung hanya pada dirinya sendiri, tetapi kemudian belajar untuk menjinakkan pemangsa ganas, dan mereka membantu beliau dalam pertempuran. Siapa sangka bahawa pedang-bergigi harimau, beruang dan serigala akan berdiri di sebelah orang itu, tetapi ia adalah benar, dan bahawa mammoths memburu menjadi lebih berjaya. Kebanyakan bangkai bukan sahaja menyediakan banyak daging & ndash; kulit hangat & nbsp; adalah lebih mudah untuk menyimpan panas, dan tulang boleh digunakan dengan kelebihan. Dan jika anda menjinakkan burung hantu, ia akan menjadi satu Pengakap yang sangat baik, mencari dalam penerbangan wilayah yang luas.

orang prasejarah dan moden adalah tidak banyak berbeza & ndash; terdapat negara-negara sahabat dan agresif. Thakkar dalam pengalaman kaji selidik wakil kedua-dua belah pihak, dan jika dia boleh mendapatkan beberapa pengetahuan baru, yang lain memaksa beliau untuk menyertai peperangan, tetapi mereka akan menjadi lebih kuat dan lebih berpengalaman, yang akan membantu beliau menghadapi keadaan.

Dalam watak utama mempunyai dua misi: segera & ndash; hidup dalam bahaya yang berterusan, dan Global & ndash; menjadi pemimpin semua Oros. Dalam kedua-dua kes, anda perlu sentiasa berjaga-jaga dan bergerak ke arah matlamat, menguasai kemahiran baru.

  & nbsp;

  & nbsp;

  Ciri-ciri.

 • membuat alat-alat
 • 20^mencipta senjata^
 • Hunt, menyediakan makanan
 • api untuk menyimpan panas
 • Gunakan bahan yang disediakan dengan penggunaan
 • Membangunkan puak anda, menjadikan beliau kebal
 • Buktikan bahawa anda boleh menjadi pemangsa paling berbahaya di daerah dan pemimpin yang berwibawa

Selain daripada kempen utama, penulis telah mencipta makanan tambahan dalam bentuk tiga misi unik & ndash; Legend of raksasa itu. Muat turun Far Cry Primal dengan tambahan pemain boleh menjadikannya sebagai pra pesanan.

Dalam Far Cry Primal PC menjadi hidup di dunia kuno dengan unik alam semula jadi, hidupan liar dan orang yang telah menjadi suatu bahagian daripadanya. Ini adalah satu peluang yang unik untuk pergi melalui pengalaman pahit itu dengan maruah, dengan menggunakan cara yang ada.

 • Berhati-hati & ndash; darah haiwan terbunuh dalam memburu itu akan menarik pemangsa.
 • Keupayaan untuk menggunakan api memberikan anda kelebihan berbanding suku-suku lain.
 • Kehilangan salah satu daripada haiwan ternakan boleh dibuat & ndash; jika anda mencari dan menggunakan subjek tertentu, anda boleh membangkitkan.
 

Bermain juga