Farmerama

Nama alternatif: Farmerama

Farmerama talian - adalah permainan dalam talian pelayar yang menarik, watak-watak yang berwarna-warni cerah dan ufuk. Di sini anda boleh menghabiskan masa lapang anda di luar rumah, menjaga rumah negara ini dan ladang ... Permainan dalam talian Farmerama memberi peluang untuk belajar untuk menguruskan isi rumah, tidak memohon kepada bilangan maksimum ini daya.

Ini permainan yang menarik tidak perlu memasang pelanggan permainan, dan boleh diakses dari mana-mana pelayar. Semua yang anda perlukan untuk memulakan permainan, ia Farmerama pendaftaran dalam talian.

Onlan permainan Farmerama menawarkan dua cara untuk mendaftar:

1. Terus dari laman web ini. Pada halaman rumah, terdapat satu bidang pendaftaran di mana anda mahu untuk memasukkan nama (nama pertama), kata laluan, e-mel, masukkan tarikh lahir anda dan bersetuju dengan Peraturan permainan. Pendaftaran pada permainan ini Farmerama selesai, anda boleh mula permainan.

2. Melalui rangkaian sosial. Jika anda telah mendaftar akaun di Facebook, ia boleh digunakan sebagai pendaftaran akaun permainan: Facebook dengan mengklik ikon dalam borang pendaftaran di halaman rumah, tingkap dibuka, di mana akan diminta untuk mengizinkan akses kepada akaun anda, persetujuan, masukkan nama pengguna anda dan Sertai Farmerama ini menggunakan Facebook lebih. Sekarang anda boleh bermain dalam talian di Farmerama!

Bagi mereka yang belum diputuskan lagi, ia adalah berbaloi untuk mendaftar akaun anda atau tidak, permainan Farmerama permainan dalam talian menawarkan percubaan percuma di mana anda boleh cuba diri anda sebagai seorang petani masa depan, selepas berakhirnya tempoh percubaan, diikuti dengan cadangan untuk pendaftaran. Jadi ditentukan!

Melangkah ke dalam permainan ini semasa kali pertama, NPC (burung hantu) akan memberikan beberapa pekerjaan pertama. Perlukah menuai, kemudian melakukan menyemai, masih terdapat beberapa tugas lucu, tetapi amalan. Tetapi ... ini adalah hanya permulaan. Seterusnya, anda akan memainkan permainan Farmerama dalam talian, melakukan pokok tanaman yang berbeza, sayur-sayuran dan tanaman, terlibat dalam penuaian, berkembang dan memberi makan haiwan, penjagaan dan menyiram tanah mereka.

Bilakah satu tahap, permainan Farmerama membenarkan untuk mengambil bahagian dalam persaingan untuk alat taman yang terbaik, dan juga dalam banyak pertandingan lain. Anda juga boleh meletakkan taman anda untuk semua untuk melihat dan mengetahui apa yang orang lain fikirkan tentang dia pemain.

Adakah Farmerama permainan dalam talian mempunyai matawang sendiri - dan zelepenni tyulpesso. Terima kasih kepada anda, anda boleh menjalankan urus niaga.

Farmerama permainan dalam talian mempunyai tahap pembangunan ladang yang meningkat moden, terima kasih kepada pengalaman yang diberikan untuk menanam dan memetik tanaman. Dengan setiap peringkat baru yang sedia untuk tumbuh-tumbuhan baru dan haiwan baru. Jadi dalam Farmerama akan memainkan apa-apa tetapi membosankan!

Main Farmerama boleh memikat padang rumput jiran, sudah tentu tidak secara percuma. Kerja ini akan dibayar.

Main permainan dalam talian Farmerama tidak boleh hanya duduk di rumah, tetapi juga di tempat lain yang sesuai, seperti pejabat atau duduk dalam penubuhan yang selesa (Akses Internet).

Tetapi mengapa banyak bercakap tentang bagaimana untuk bermain Farmerama baik, lebih baik sekurang-kurangnya cuba sekali!

 

Bermain juga