Pertanian Simulator 2011

Nama alternatif: Pertanian Simulator 2011

Farming Game Simulator 2011 adalah simulator dalam talian dalam bahasa Inggeris. Permainan ini adalah sekuel kepada simulator yang terkenal, yang menjadi terkenal di seluruh dunia.

Permainan dalam talian Farming Simulator 2011 muat turun di laman permainan rasmi atau di laman web lain yang menawarkan ciri ini. Juga

Simulator Pertanian 2011 Muat turun mungkin dan di laman torrent yang menyediakan free download permainan yang berbeza dan lain-lain fail audio dan video.

Dalam permainan Farming Simulator 2011 secara percuma, anda boleh mendaftar di laman ini. Untuk melakukan ini, anda perlu data yang berikut:

1) nama pengguna anda.

2) Alamat E-mel dan kata laluan.

Juga, sebelum anda memulakan permainan anda mempunyai peluang untuk melihat tapak itu mengenai Farming Simulator 2011 video. Ia lulus semua ciri-ciri permainan Farming Simulator 2011, mungkin anda akan dapati di sini jawapan kepada soalan-soalan.

Berikutan ini, periksa fungsi komputer anda, sama ada parameternya memenuhi keperluan permainan:

1. Intel 2 GHz - pemproses.

2. 1 GB - RAM.

3. 1 GB - HDD.

Klien Permainan permainan dalam talian Farming Simulator 2011 tidak adalah percuma, jadi untuk memulakan bermain Farming Simulator 2011 anda perlu untuk membeli dan memasang pada komputer anda.

Dalam Farming Simulator 2011 anda akan melibatkan diri dalam pelbagai kerja ladang. Anda perlu menjaga haiwan: berkembang makanan untuk ternakan, berilah dia makan, membeli haiwan baru, mereka mewujudkan keadaan yang paling selesa.

Selain ternakan anda perlu berkembang budaya yang berbeza, tuai dan menyuburkan, membajak dan menyemai. Dan banyak fungsi yang berbeza yang anda perlu melaksanakan sebagai petani sebenar.

Haiwan anda akan membawa anda pendapatan, seperti lembu yang memberikan susu, ayam-ayam betina bertelur dengan bulu arnab anda akan terima. Semua ini anda boleh menjual dan mendapatkan wang.

Baru ke permainan Farming Simulator 2011 adalah berbilang a. Tugas anda dalam Farming Simulator 2011 untuk membina ladang mereka sendiri yang unik yang membolehkan anda daripada plot kecil tanah untuk membuat ladang yang besar, meraih banyak wang dan menjadi yang paling penting Simulator pertanian Penternakan 2011.

Farming Game Simulator 2011 menarik semua ciri-fiturnya:

1) Pengasingan mod kerjaya.

2) Kebolehan mod berbilang pengguna. Bermain di LAN disediakan untuk anda hanya selepas anda membeli lesen untuk permainan.

3) tempat letak kereta yang besar dengan pelbagai teknik.

4) Pelbagai tanaman.

5) Anda akan diberikan pembantu.

6) Bolehkah mesin muatan.

Daftar permainan dalam talian mengenai Farming ladang Simulator 2011 bersama-sama dengan rakan-rakan. Bersama-sama, anda akan memainkan lebih menarik.

Berikan diri anda bercuti maya pada warna ladang mereka, budaya yang berbeza. Bayangkan anda berada di alam ini, bersama-sama dengan Farming Simulator 2011.

Membangunkan ladang anda, menjaga binatang dan tumbuh-tumbuhan mereka, menjadi seorang petani yang sebenar!

 

Bermain juga