Takdir

Nama alternatif: Takdir

Takdir - permainan komputer peranan-bermain. Permainan nasib direka untuk peminat pengembaraan dan pencapaian dalam tugas-tugas permainan dan pencarian. Permainan laluan mudah, tetapi tidak terbatas. Pemaju Syarikat gembira dunia dengan siri permainan Takdir, yang terdiri daripada bahagian-bahagian ini: TAKDIR: Alam belum ditemui, TAKDIR: The Pengkhianat Jiwa, TAKDIR: The Terkutuklah Raja. Semua usaha-usaha dan jiwa adalah vlozhiny untuk mewujudkan satu siri permainan berbilang.

Seperti mana-mana permainan komputer, Takdir permainan mempunyai ciri-ciri corak penghantaran dan banyak. Dan itulah apa yang anda akan berasa lebih yakin dalam permainan yang berlalu, kami menasihatkan anda untuk memulakan, selesai membaca kajian ini dikemukakan dan kemudian melihat video Takdir dan screenshot. Tetapi kemudian beralih ke laman web permainan dan anda boleh muat turun Takdir.

Gambaran keseluruhan JavaScript pada komputer anda program tertentu seperti torrent.

Apabila anda bersedia untuk turun Takdir permainan, kemudian anda sudah bersedia untuk pengembaraan yang menarik dan sangat menarik.

Permainan Iman, pada mulanya, untuk membawa anda peluang untuk memilih jantina watak anda. Anda akan dipersembahkan dalam bentuk seorang kanak-kanak kecil, tetapi cepat, berani dan bijak, penuh dengan keberanian dan kekuatan. Tetapi kelas dipilih secara automatik semasa peringkat awal permainan. Pemilihan akan dibentangkan hanya dua kelas:

• Pahlawan;

• Wizard.

Pahlawan - jika anda bangun dalam pertempuran untuk menggunakan sejumlah besar senjata dan peralatan. Fight dalam huru-hara dan antara pertempuran, mungkin dalam huru-hara, maka anda akan ditakdirkan untuk menjadi pahlawan.

Wizard - jika anda akan cenderung untuk mewujudkan mantera dan sihir untuk digunakan - anda akan secara automatik dipilih ahli silap mata.

Dalam perjalanan permainan, anda akan disertakan dengan pelbagai makhluk. Tetapi yang paling menarik adalah makhluk seperti haiwan peliharaan seperti kucing dan anjing. Tugas anda adalah untuk menjinakkan mereka untuk membantu anda yang sama. Ini akan menjadi kawan terbaik anda.

Akan ada cabaran dalam pengeluaran makanan yang akan mendapat di kedai-kedai tertentu.

Objektif utama watak anda dalam permainan - Bunuh raksasa yang jahat menentang anda. Pada masa yang sama ia adalah nilai tambah yang besar untuk pengalaman anda. Dan berpandukan meningkat.

Permainan Takdir dibentangkan dalam cukup grafik yang berkualiti tinggi, mungkin tidak terperinci besar, tetapi rasa sebenar imej yang cukup. Yang mencukupi untuk laluan permainan menyeronokkan. Seperti mana-mana yang baik permainan komputer permainan Takdir direka untuk memberikan keseronokan dan perasaan selesa untuk mana-mana pemain duduk di komputer.

Permainan ini tidak termasuk bahasa Rusia, tetapi anda boleh menggunakan russificator. Ia masih amat menggusarkan pemain di seluruh dunia.

Soundtrack juga dilakukan pada tahap yang tinggi. Suaranya sesuai dan sama sekali tidak detracts dari permainan. Muzik yang disertakan membantu untuk memberi tumpuan kepada permainan. Jadi anda tidak perlu menghidupkan rakaman muzik anda.

Adakah menunggu anda dalam permainan sebagai pemain terbaik. Terburu-buru untuk melawat tapak dan memuat turun Destiny! Nasib baik dalam permainan!

 

Bermain juga