Fatecraft

Nama alternatif: Destiny Kraf

Fatecraft

Permainan Fatecraft - ia benar-benar bebas permainan pelayar epik. Multiverse dunia yang besar dengan bandar-bandar besar dengan NPC, pencarian dan bendera PvP, yang mesti disimpan pembunuh dari tempat yang selamat (sama mereka harus dengan sistem asal PVP Ultima Online).

Sertai dalam permainan ini tidak dibentangkan di Rusia, jadi anda perlu untuk melakukan tugas-tugas khas. Dalam pendaftaran Fatecraft adalah seperti berikut:

1. Perlu mencari tapak utama permainan.

2. Di sudut kanan atas klik pada «Connexion».

3. Selain itu, kemudian klik pada «Créez le maintenant». Pautan ini, iaitu di bawah borang untuk mengakses laman ini.

4. Selepas klik butang, masukkan nama pengguna anda.

5. Sila tulis alamat e-mel anda di baris berikutnya.

6. Masukkan kata laluan anda yang unik.

7. Sila cuba sekali lagi untuk memasukkan kata laluan. Ini adalah perlu untuk mengetahui sama ada anda telah memasukkan kata laluan untuk kali pertama.

8. Jika rakan anda telah menjemput anda untuk bermain permainan ini, maka dalam sel seterusnya untuk menentukan namanya.

9. Kemudian selepas itu klik pada «Cree mon compte».

Main Fatecraft Anda akan melalui pelayar, jadi perkara yang paling penting - ia menjaga sambungan Internet anda.

Dalam Fatecraft bermain anda akan kuat diubahsuai server Minecraft yang telah berpuluh-puluh plugin bahawa ia adalah satu pengalaman yang unik.

Ia menggunakan sistem meratakan RPG untuk membenarkan pemain untuk mengawal tahap dan melibatkan diri dalam aktiviti-aktiviti dalam pelbagai kelas, dan akhirnya satu profesion yang membolehkan mereka untuk membina watak anda di sekitar gaya unik bermain.

Untuk membunuh mata permainan beramai-masa, dan ada cara yang cepat untuk mengurangkan mereka, dan juga, sebagai contoh, sistem penjara dirancang. Terdapat bahan-bahan adat, muzik adat, barang-barang adat, senjata adat, dan banyak lagi. Pemain yang menyokong permainan itu, dibenarkan untuk menjadi datuk bandar, dan membangunkan bandar-bandar mereka sendiri yang berkembang dalam saiz, dan juga keupayaan untuk lebih dan lebih ramai penduduk mahu berpindah ke dalam mereka.

Pemain Tidak Mahir bermula di dalam kelas dan untuk menyelaraskan ke atas anda mempunyai peluang untuk memilih salah satu daripada tiga kelas utama dalam permainan.

Sebaik sahaja anda memukul peringkat tertinggi, maka anda boleh memilih kelas utama dan bekerja pada profesion yang terdapat di setiap persekitaran.

Asas 3 kelas dalam permainan Fatecraft talian:

1. Pejuang - Kelas Senjata - mempunyai sebilangan besar senjata.

2. Kelas Magic - - Magic sihir mereka boleh memecahkan sesiapa.

3. Kelas Kraf - - Perajin hanya sekarang mereka mampu mengenakan kerosakan.

Fatecraft talian - ini adalah satu permainan yang amat mengghairahkan yang akan memberi anda banyak pengalaman. Anda akan merasa dunia misteri keseluruhan, di mana lebih banyak maka yang belum diterokai.

Permainan Fatecraft membayar perhatian yang lebih kepada tindakan mereka, mempertimbangkan strategi dengan teliti.

Mari menemani anda hit sebenar dan menetapkan segala-galanya indah yang anda lihat dalam igreyu.

 

Bermain juga