FEAR

Nama alternatif: FEAR

Permainan F . E . A . R - amat realistik penembak orang pertama dengan pertempuran luar biasa dan cerita mendebarkan. Projek bekerja pada penciptaan Monolith Productions dan
[ _21_] Hari 1 Studios . Hasilnya, pengguna telah menerima permainan asal dalam gaya filem tindakan yang mempunyai banyak ciri-ciri positif. Ini imaginasi yang menakjubkan dan kesan khas sinematik dan situasi yang tidak diduga di mana anda mendapati diri anda berulang kali semasa permainan, dan keupayaan untuk menggunakan teknologi terkini, dan juga senjata yang kuat untuk membunuh musuh. Musuh-musuh anda adalah kejam. Selepas ini orang yang luar biasa, dan kuasa-kuasa batin. Apabila pihak polis, pasukan khas dan tentera menjadi tidak berkuasa, datang untuk menyelamatkan lelaki F. R - unit Response Persekutuan aktiviti. Mereka pakar dalam paranormal, selain mereka bersenjata dengan kejuruteraan ciptaan terkini. Bermula F. R untuk bermain, anda akan berjuang dengan hantu, tetapi apa yang paling pelik, sering menjadi sasaran sendiri. Jadi ingat, anda tidak berada di berkeliaran mencari mangsa, dan bernilai memikirkan bagaimana untuk terus hidup. Selain daripada takut dan ketegangan saraf - yang akan menguji setiap orang yang memasuki dunia F. R dalam talian.

Untuk menjadi ahli skuad, anda perlu membuat akaun. Mudah F. R pendaftaran akan membuat anda berparti acara dilupakan. Bagaimana semuanya bermula? Apabila kemudahan tentera rahsia di tangan pengganas, pihak berkuasa telah menarik pasukan khas dengan tujuan untuk menyelamatkan tebusan. Walau bagaimanapun, tidak lama lagi hilang sentuhan dengan pejuang dan kamera pengawasan dalam negeri melalui kerajaan melihat gambar mengejutkan. Kuasa yang tidak diketahui membunuh orang, beribu-mengoyak badan-badan mereka ke dalam kepingan kecil. Tiba masa untuk melangkah F. R. Sebagai ahli pasukan khas, yang hanya anda tidak akan mengalami! Musuh berbahaya dan tanpa kompromi, mereka sentiasa cuba untuk menyekat laluan melarikan diri diri mereka muncul dalam saat-saat yang paling tidak dijangka. Tetapi apabila anda menjadi seorang pekerja unit menyamar baru, anda perlu bersedia untuk berjuang sangat dengan kejahatan mistik.

F. R percuma mengisi detik-detik mendebarkan masa lapang anda. Anda tidak hanya rasa adrenalin dalam darah meningkat. Anda akan mempunyai peluang untuk mencuba mod yang berbeza: Deathmatch dan SloMo deathmatch, pasukan deathmatch dan SloMo TDM, Tangkap Bendera dan SloMo CTF, Conqueror ( tiga titik kawalan) dan Penakluk Semua (lima mata kawalan). Anda boleh menggunakan apa-apa ciri yang menarik sebagai masa perlahan. Seperti keadaan yang dilanjutkan dengan picagari khas yang kadang-kadang akan mencari. Pada pelupusan anda akan senjata yang berbeza senjata api (AT-14 pistol, senapang sub-machine, RPL, Rifle Serangan G2A2, Pertempuran senapang patah VK-12, Prototaip-7 automatik pistol MP-50 pelancar roket MOD-3, dan lain-lain ) Dan membuang (bom, lombong, kawalan radio lombong). Adakah anda peluang, tetapi jangan lupa bahawa musuh boleh melakukan langkah-langkah yang sama seperti anda, iaitu serangan, serangan hendap, memukul atau membuang api saya. Berhati-hati semasa mengembara di sekitar koridor permainan berdarah. Anda perlu bergerak dari satu bilik yang lain, dan jika anda boleh hidup seterusnya sebahagian besarnya bergantung kepada ketangkasan anda.

Anda akan suka bermain permainan yang F. R, kerana ia adalah penuh dengan begitu banyak kejutan! Forward - diluruskan dengan fenomena batin dan rasa rempah dalam kes ini. Nasib baik!


 

Bermain juga