Fiesta talian

Nama alternatif: Fiesta

Fiesta Live - MMORPG permainan dengan pelanggan fi genre tersedia kepada orang ramai secara percuma. Ons Pada Syarikat lembut telah lama dikenali untuk idea-idea asalnya. Dan kini peminat boleh menikmati hiburan maya produk kecantikan dalam talian baru yang menggabungkan peristiwa yang serius dengan lukisan kartun yang menyeronokkan. Jadual permainan di peringkat tertinggi. Ciri-ciri 3-D imej tanggapan bahawa semua yang berlaku adalah benar. Pelawat menunggu pengembaraan yang paling menarik dalam dunia impian dan sihir. Terdapat banyak pencarian yang anda tidak boleh Minutka tidak duduk terbiar. PvP dan PvE sistem adalah sama yang maju. Dan keupayaan untuk memilih arah pembangunan ramai pengguna sebagai salap untuk jiwa. Sertai kepada penduduk tanah-tanah misteri untuk menang dalam pergaduhan berbahaya, berseronok semasa pelaksanaan kerja-kerja keamanan, dan hanya menikmati kehidupan di alam semesta seperti yang indah!

Sebelum Fiesta Online bermain, perlu untuk menyelesaikan beberapa soalan. Pertama, periksa sama ada konfigurasi adalah komputer yang sesuai. Kedua, anda perlu mendaftar dalam permainan Fiesta Online . Ketiga, anda perlu memuat turun dan memasang pelanggan. Senarai keperluan sistem minimum yang dikehendakiNya kesetiaan mereka: OS Windows 2000/XP, Pentium 4 pemproses 1. 6GHz, AMD XP 2500 +, AMD Athlon64 2800 + video GeForce MX 64mb, bunyi serasi dengan langsung x 9. 0, 3GB ruang cakera keras bebas dan RAM 512 mb. Fiesta Online pendaftaran melibatkan mengisi borang dengan bidang ini: nama, alamat e-mel, kata laluan, tarikh lahir, jantina. Kemudian anda boleh membuat kemunculan watak anda dan memilih kelas layan diri.

Fiesta permainan menawarkan kelas-kelas seperti pahlawan, ahli sihir, pengakuan dosa, anak panah dan joker a. Untuk membuat pilihan yang betul, anda perlu tahu apa yang mereka kelihatan seperti.

1. Warriors kuat, berani, gigih dan sukar. Mereka terkenal dengan kemahiran pertempuran mereka dan keupayaan untuk memimpin pertempuran dalam jarak dekat. Kekuatan fizikal mereka yang cemerlang membolehkan berasa keyakinan.

2. Ahli sihir menguasai elemen-elemen rahsia. Keupayaan ini menjadikan mereka menonjol di kalangan penduduk lain di dunia. Dan janganlah mereka sangat kuat secara fizikal, dapat menjaga diri mereka sendiri dengan cara lain.

3. Arrows inspirasi takut sebarang lawan. Kemahiran mereka adalah pelbagai dan imaginatif. Plus, mereka membantu kuasa-kuasa alam semula jadi. Rasa yang paling yakin dalam pertempuran panjang. Dalam pejuang ini perlu setiap pasukan.

4. Pengaku menggabungkan keupayaan untuk menyembuhkan dan serangan. Mereka mampu untuk membantu mangsa rakan-rakan, tetapi musuh-musuh dengan mereka untuk tidak kucar-kacir. Selain itu, mereka juga boleh membuat sekutu yang lebih kuat, meningkatkan kerosakan mereka.

5. Jokers kemahiran yang berbeza menyebabkan kerosakan yang besar hanya dengan serta-merta. Untuk membuang lawan gerun mereka memerlukan masa yang sangat sedikit. Mereka sangat tangkas dan cepat, dapat menggantung di kubu musuh, kesan yang muncul secara beransur-ansur.

Permainan Play Fiesta Online anda akan, bergerak melalui peringkat. Tahap yang lebih tinggi, watak yang lebih kukuh. Anda perlu mengepam kemahiran pasif, aktif dan alkimia. Melaksanakan tugas dan akan dapat akhirnya tajuk. Ia agak baik apabila berpredikatan dilampirkan kepada nama anda.

More in Fiesta Online mempunyai detik-detik yang bagus sebagai satu peluang untuk mencari cinta dan berkahwin, untuk membina rumah mereka sendiri, mendapati rakan-rakan dipercayai, untuk memenangi kredibiliti tindakannya di kalangan penduduk tempatan. Namun tiada seorang pun daripada mereka yang menjalankan untuk bermain Fiesta Online , tidak merungut kebosanan! Sebelum anda benar-benar membuka banyak peluang! Jadi jangan lepaskan peluang ini untuk mencerahkan juga hobi masa lapang mereka menyeronokkan begitu banyak! Boleh anda sentiasa dan bertuah semua!

 

Bermain juga