Fifa 13

Nama alternatif: Fifa 13, Fifa 2013, Fifa 2013

Processor: Core 2 Duo / Athlon X2 1. 8 GHz dan ke atas

RAM: 2 GB dan ke atas

Video: 256 MB memori dan sehingga

Ruang cakera Percuma: 8 GB.

Permainan FIFA 13 - versi terkini yang dikeluarkan daripada siri popular simulasi sukan dan setiap tahun pemaju cuba untuk membawa kepada anak yang baru mereka beberapa perubahan, tanpa kehilangan semangat umum siri. Tidak terkecuali kepada peraturan dan Fifa 13. Bahagian utama FIFA 13, versi pc tidak berbeza daripada rakan-rakan konsol, kadang-kadang berhati pembangunan EA Sukan, menyentuh perbaikan kecerdasan buatan dan enjin fizik Impak Engine unik.

Serangan dan Pertahanan

Yang humanization pemain bola sepak maya, yang memberi kesan bukan sahaja penampilan tetapi juga aspek psikologi permainan dan menolak banyak peminat rancangan pergi ke kedai untuk membeli FIFA 13. Semasa serangan pemain dalam FIFA 13 tidak lagi menyerupai robot dan agak mampu membuat kesilapan dalam program, atau sebaliknya, untuk menunjukkan ciri-ciri kepimpinan. Berfikir dan pemain lebih semula jadi - ini adalah perbezaan utama dan yang paling serius yang mempunyai permainan FIFA 13 daripada rakan-rakan dan pesaing langsung. Perubahan sama telah dibuat dan tindakan pembela dalam FIFA 13, yang akan bermain lebih "kemanusiaan", hilang tumpuan dan membolehkan lebih banyak kesilapan semasa keupayaan berpanjangan menekan musuh. Tumpuan dan kekuatan pemain pertahanan anda perlu terus menggunakan serangan yang kerap ke dalam kem musuh, untuk memberikan mereka beberapa tempoh.

Menggelecek dan menggelecek

Feints kompleks Mengagumkan dan gerakan menipu - bahagian yang paling berwarna-warni bola sepak dan ia akan mengejutkan jika permainan FIFA 13 tidak mencerminkan aspek nombor permainan satu. Mengurus feints pada akhir permainan telah menjadi lebih pelbagai dan lebih mudah untuk melaksanakan, dan juga FIFA 13, pc-versi yang tidak pernah dikenali kemudahan operasi tanpa menggunakan manuver menipu Gamepad, komponen ini telah menjadi lebih demokratik. Kini permainan FIFA 13 ini menawarkan semua kemungkinan untuk anda apabila anda menggelecek dua ditetapkan gabungan utama yang kawalan lain, dan akan dipaparkan di atas padang di Fielder kaki anda strok. Sistem yang lebih mudah dan lebih mudah akan menjadi sangat sukar untuk datang dengan.

Kawalan bola

Satu lagi terperinci penting yang hanya membuat pergi ke kedai untuk membeli FIFA 13, adalah kesedaran perkahwinan pada sentuhan pertama bola. Sekarang terdapat satu titik di mana benar-benar mana-mana pemain di atas padang sama-sama juga disediakan dengan satu pusingan peralatan sukan. Yang lebih rendah penunjuk teknikal pemilikan, lebih lama ia mengambil masa untuk menerima dan memproses Pemain bola, cawan beliau akan membuat kesilapan apabila menerima. Ia adalah ciri ini boleh yang paling berkesan digunakan semasa menetapkan tindakan pertahanan pasukannya, yang paling padat dengan bermain dengan pemain menerima bola, menyebabkan ia untuk mencegah kesilapan paksa.

Enjin Impak

Inovasi serius, menjadikan FIFA 13, permainan di mana ia menjadi lebih menyenangkan walaupun dari sudut pandangan estetik, membuat enjin fizik dan Enjin Impak disemak semula. Dengan bantuannya, setiap pemain mempunyai ciri-ciri gerakan, berjalan, melompat dan pemilihan. Dalam hubungan dengan pemain lain, sama ada perebutan kuasa atau pertembungan, pemain akan berkelakuan agak berbeza, bergantung kepada keadaan dan ciri-ciri setiap pemain permainan. Semua pergerakan bekerja dengan penjagaan yang luar biasa dan terperinci bahawa kadang-kadang mendapat gambaran menonton perlawanan bola sepak sebenar.

 

Bermain juga