FIFA 14

Nama alternatif: FIFA 14

Permainan FIFA 14 - bola sepak sukan simulator yang berkaitan, yang memerlukan aplikasi taktik. Projek dari pencipta siri permainan - EA Kanada. Berbanding dengan permainan pendahulu Fifa 14 mempunyai beberapa kelebihan yang nyata. Fokus permainan ini adalah pada kerja berpasukan, dan penggunaan taktik. Kelebihan projek ini adalah fizik yang sangat baik bola dan strok realistik, kelajuan menggelecek, dan teknik yang berbeza daripada menggelecek, juga, peluang untuk melakukan kelainan berlalu, kawalan kesahihan sepenuhnya keadaan semasa permainan, dan perkembangan pesat dari segi pertumbuhan kerjaya. Lawan anda mempunyai kecerdasan, jadi peperangan benar-benar menarik dan kaya. Sepanjang tiang adalah tekanan emosi dan dari setiap kemenangan adalah lebih manis. Selain itu, menjadi sebahagian daripada FIFA 14 liga, anda boleh membincangkan pengalaman dengan bola sepak-gila sama nama samaran, untuk berinteraksi dengan rakan-rakan, menyatakan pendapatnya mengenai apa-apa perkara. Kehadiran komponen sosial membuat permainan adalah menyeronokkan cantik, kerana anda tidak merasa terpisah dari dunia, tetapi sebaliknya - rasa bahawa anda berada di tengah-tengah peristiwa paling hangat. Jika anda seperti permainan mata pelajaran yang sama, anda pasti perlu memuat turun FIFA 14, untuk terjun ke dalam suasana sukan yang hebat, sekali gus mencerahkan petang panjang aktiviti yang menarik.

Keperluan sistem rendah membenarkan anda untuk memuat turun Fifa 14 semua pendatang. Setelah memasang permainan pada PC anda, dengan serta-merta boleh mendapatkan ke perniagaan. Anda perlu berusaha untuk membina kerjaya, dan ini menyumbang kepada setiap kemenangan baru. Bermakna bahawa lebih banyak perlawanan, lebih baik peluang anda. Hanya ingin mengatakan bahawa FIFA 14 boleh didapati untuk bermain dalam mod yang berbeza. Baru adalah satu-satunya. Musim ini bermain bersama-sama. Idea ini adalah bahawa anda menggabungkan usaha mereka dengan rakan dan perjuangan menentang lawan duo sama. Mod lain yang harus membiasakan diri dengan permainan sebelumnya. Pilih mana-mana yang akan menjadi seperti: musim talian, perlawanan cepat dengan AI, jurulatih kerjaya luar talian dan persahabatan pemain. Selain mengambil bahagian dalam permainan yang datang melelahkan, tetapi dalam latihan beliau menarik sendiri. Ia adalah semasa latihan yang anda akan mengasah kemahiran baru. Tanpa ini hanya tidak akan lakukan. Dan satu lagi detik yang bagus. Memasang FIFA 14 pada PC, anda boleh membangunkan dan meningkatkan rangkaian pengakap. Tawaran menarik, bukan?

Namun, sebelum anda mula berkuat kuasa sepenuhnya untuk bermain FIFA 14, anda perlu memahami beberapa unsur-unsur. Anda perlu sedar keupayaan mereka. Kerana kenyataan bahawa pemaju telah bekerja di beberapa penambahbaikan, FIFA 14 pc membolehkan yang berikut: ". Kolar" lencong bola, memukul jarak, bola rendah terbang yang mengelirukan penjaga gol untuk tendangan Dan juga anda boleh menggunakan kombinasi bermain dan berjaya bermain lebih bagus dr kedudukan lawan. Sejak pemain kini boleh mengubah lebar padang dan memilih sudut pendekatan bola, permainan benar-benar mendapat durian runtuh daripada realistik. Memikirkan setiap langkah, mengetahui bahawa trajektori diputarbelitkan bola tidak akan gagal di sini kerana ia sepadan dengan fizik sebenar penerbangan. Datang dengan cepat dalam Fifa 14 pasukan dan mendapat keredaan dari permainan. Nasib baik!

 

Bermain juga