Piala Dunia

Nama alternatif: Piala Dunia

Permainan FIFA Dunia tidak perlu diperkenalkan dan cerita, kerana kami percaya bahawa anda perlu telah mendengar tentang hal itu, walaupun anda tidak melakukan peminat bola sepak. Ini adalah salah satu permainan terbaik yang telah dilakukan bentuk kualitatif begitu banyak, apabila anda melihat pada kali yang pertama, yang paling tidak melihatnya dan boleh bergaul dengan siaran ini perlawanan. Dalam permainan ini anda adalah bebas untuk menganjurkan Piala Dunia atau Kejohanan Eropah dan menang, sudah tentu, pasukan yang anda suka. Pada dasarnya, semua game yang telah dibangunkan pasukan EA Sukan , mempunyai kelebihan daya saing berbanding orang lain kerana tidak dapat ditandingi yang grafik dan permainan yang unggul. Tetapi permainan Piala Dunia bukti visual dalam talian. Apabila anda melihat rupa realistik pemain dan bengkel pergerakan bola, kita mempunyai fikiran tentang apa yang anda sendiri pemain sebenar dan membuat keputusan untuk mereka. Sebelum permainan ini adalah dibenarkan hanya untuk mereka yang mempunyai kotak set-top, tetapi kali ini ia telah disediakan kepada mereka yang benar-benar telah mahu untuk mencuba tangan mereka pada Fifa, tetapi diberi peluang, kerana tiada hookups. Jadi bergembira dalam pemain, kini anda boleh bermain di komputer peribadi anda.

Anda akan dapat untuk memohon untuk mengambil bahagian dalam permainan yang hanya permainan itu sendiri pada masa ini dalam proses ujian beta. Dan hanya dalam masa untuk permainan ini mungkin seperti mod pandangan yang asas:

- UltimateTeam - dalam ini mod permainan keseluruhan perlawanan sepenuhnya hanya dalam kuasa anda, dan membimbing nasib pasukan. Kuasa anda akan dapat membeli dan menjual pemain yang berbeza. Sejak pasaran perpindahan sentiasa terbuka (pada masa apa-apa) kepada setiap orang yang anda mempunyai peluang, jika anda mudah berubah untuk belajar lebih lanjut mengenai lawan mereka. Setiap minggu, mod ini dikemaskini dan menjalankan pelbagai aplikasi kepadanya. Kaedah permainan akan membantu anda untuk bermain Piala Dunia percuma.

- Perintah League - dalam mod ini anda akan mempunyai untuk membayar satu kredit bagi mana-mana permainan. Jika anda memenangi kejohanan atau majlis yang sama, iaitu, kebarangkalian bahawa anda akan membayar balik kredit anda. Dengan kekerapan permainan, anda boleh meningkatkan jumlah pemarkahan kredit.

Dalam pendaftaran Piala Dunia diperlukan, kerana ia adalah permainan dalam talian. Terima kasih mendaftar anda akan dapat memohon untuk penyertaan untuk ujian dan melawat salah satu yang bernasib baik pertama dipilih.

Pada awal pendaftaran anda akan diminta untuk menentukan e-mel peribadi berturut-turut, yang terletak di laman utama permainan laman web ini. Apabila semua isi, klik butang "Hantar".

Jika anda tidak sebelum ini berdaftar dan belum membuat akaun anda pada sistem Asal , kemudian perhatian anda akan mempunyai borang pendaftaran selepas mengisi bahawa anda akan bermain permainan Piala Dunia. Bagi mereka yang mempunyai akaun sudah wujud dalam sistem seperti itu akan dapat hanya pergi ke permainan hanya menyatakan nama samaran dan kod rahsia yang terpakai ke akaun anda.

Permainan ini telah diterjemahkan ke dalam Bahasa Rusia, supaya mengisi borang, dan berpartisipasi dalam permainan ini tidak akan menjadi sukar. Hanya ikuti arahan yang sistem dan isikan urutan itu.

Dan kemudian klik pada "Daftar" butang dan tunggu seketika apabila pentadbir permainan yang anda pilih untuk permainan.

Piala Dunia Dalam bermain anda mendapat satu pasukan yang pelbagai, dan juga pasukan mingguan, terdiri daripada pemain akan ditentukan oleh keputusan minggu (kepada mereka akan merawat pemain yang menjaringkan gol untuk minggu ini dalam masa yang sebenar).

 

Bermain juga