Firefall

Nama alternatif: Faerfoll

Firefall - permainan berbilang daripada orang yang pertama dan ketiga. Permainan Firefall dalam genre fiksyen sains dan ia tidak pilihan. Bumi wujud dalam aman dan harmoni sehingga ia terbang berhampiran meteorit. Dan tidak mudah, dan kebakaran. Dan ia telah membawa kepada apa-apa sekeping kesan negara. Nonhumans pemerintahan di bumi, dan dalam rupa manusia sesuai dengan robot. Main permainan Firefall cukup menarik.

Seperti dalam mana-mana permainan Anda perlu meletakkan watak anda dalam permainan. Pendaftaran Firefall adalah cukup standard di sini, dan hanya cukup

  • Menyediakan alamat e-mel;
  • Buat kata laluan.

Dan anda sudah bersedia untuk pertempuran dan perjalanan yang hebat. Seperti biasa, untuk pemula, ia semua bermula dengan penciptaan dan pilihan wira. mereka semua cukup sama, yang membezakan mereka hanya tergolong dalam satu daripada kelas-kelas:

  • Jurutera;
  • Serangan;
  • Biotech;
  • Pengakap;
  • Dreadnought.

Jurutera - kuat dalam apa jua keadaan kerana ia mempunyai peranti yang baik dan mekanisme.

Serangan - seperti orang biasa untuk infantri, cepat dan kuat.

Biotech - direka untuk sokongan tempur, sentiasa dengan bioteknologi, semasa berlawan.

Pengakap - baik dalam bidang mereka, adalah jauh dari bersedia untuk memecahkan musuh.

Dreadnought - tahan semua jenis ujian, sentiasa dengan mesingan, yang akan memusnahkan musuh.

Fungsi ini mungkin berubah semasa permainan, tetapi untuk menukar battlfreymov - pakaian.

Permainan ini hanya akan dapat memainkan strategi Firefall sebenar dan tukang menguruskan mesin itu, seperti robot. Anda berjuang untuk tinggalan tamadun biasa, kerana semua itu masih tidak balik.

Apa yang akan hidup di planet anda sentiasa dibekalkan item seperti Christie. Tetapi anda bimbang bahawa bekalan boleh berhenti telah memutuskan untuk membawa mereka sendiri. Tetapi dalam kedua yang diwujudkan kapal dan keruntuhan membawa kepada pelanggaran dalam sistem Bumi, dan permulaan mutasi lain.

Dunia ini sentiasa penuh dengan musuh, tetapi di sini, semua makhluk hidup, menjadi agresif, ganas. Mereka mempunyai penampilan adat, bersedia untuk mempertahankan dan menyerang. Sebaliknya, walaupun hanya untuk menyerang.

Sebagai permainan Firefall dalam talian, ia menghubungkan kepada peminat yang bukan sahaja berbohong kepada kita negara lebih dekat, tetapi juga yang paling jauh. Anda juga boleh menghubungi rakan-rakan anda dan gembira supaya fantasi mereka. Sertai pasukan dan bersedia untuk membantu antara satu sama lain.

Permainan Firefall sila grafik pemain berkualiti. Ia adalah cukup terang dan berwarna-warni. Monsters, seolah-olah khas kelihatan lebih cerah dan ketara. Jangan pergi tanpa disedari. Terutamanya dalam permainan yang tidak ada iringan muzik. Mungkin yang lebih baik untuk didengar lawan pernafasan, dan bunyi menembak dalam jawapan anda. Tetapi anda dengan selamat boleh mendengar muzik anda.

Permainan Firefall Percuma memberi peluang bukan sahaja untuk bermain tetapi juga dalam proses menjalankan ciri-ciri permainan sesuatu dan perubahan, sama ada itu atau preobretat.

Secara umum, maka, anda sudah tahu bahawa mereka bersedia untuk mula bermain. Teruskan ke pendaftaran, jangan biarkan mereka menang. Berjaya anda bermain!

 

Bermain juga