Kecelaruan

Nama alternatif: Kecelaruan

Kecelaruan permainan - penembak dalam talian yang menarik yang memerlukan penggunaan taktik. Balistik rumit, memandu tinggi, sistem moden PvP memberikan pengguna rasa realiti. Dan keupayaan untuk menukar mod dari 1 dan permainan orang ke-3 membolehkan anda untuk memilih gaya yang sesuai untuk personaliti anda. Di sini anda akan dapat mengawal plot, menikmati pengembaraan yang menarik. Permainan kecelaruan dalam talian mempunyai banyak kelebihan yang membezakannya antara projek yang sama. Antara muka yang mudah ringkas, keputusan MMO-penyetempatan serba asal bunyi kad saiz memberangsangkan dalam pelbagai lokasi dan senjata diakses - semua ini dan banyak kelebihan lain boleh menakluk walaupun pengguna yang paling mencabar.

Jika mahu, anda boleh memuat turun dan memasang pelanggan permainan, tetapi pendaftaran diperlukan dalam kecelaruan permainan juga. Ini proses yang mudah, yang mana, seperti segala-galanya dalam projek ini direka untuk menarik, dan bukan menghalau pemain. Masukkan alamat e-mel anda (aka login) dan mencipta kata laluan yang - itu sahaja yang memerlukan anda untuk mendaftar kecelaruan. Nah, permainan yang berfungsi dengan betul, jangan lupa untuk memastikan bahawa PC anda memenuhi keperluan sistem minimum supaya

- Terpasang OS Windows XP SP 3 dan kemudian;

- CPU Intel Teras 2 Duo 1. 8 GHz atau serupa AMD ;

- Kad video yang menyokong DirectX 9c;

- Sekurang-kurangnya 1024 MB RAM;

- 2 GB ruang cakera keras bebas;

- Aturkan Microsoft. BERSIH 3. 5 Rangka Kerja SP1.

Muat turun permainan, anda boleh memainkan kecelaruan secara percuma. Juga di sini terdapat kebebasan tindakan. Anda boleh menangkap rusuk musuh, memusnahkan pejuang musuh dan mengatur sabotaj sebenar. Peta kecelaruan besar dalam talian membenarkan anda untuk mengambil bahagian di dalam peperangan-merta 64 pemain. Sebelum anda kelihatan sebagai suatu gambar hidup pertempuran besar-besaran. Nah, di mana anda akan mencari jalan terbaik untuk meningkatkan adrenalin dalam darah?

Pilih bagaimana anda mahu watak anda untuk bermain kecelaruan. Empat kelas yang berbeza. Ia Jurutera Serangan, Sniper dan Medic. Hero untuk membangunkan dengan betul, mengambil bahagian dalam pelbagai pertempuran dan mengikuti misi yang menarik. Semua ini membawa pengalaman dan membolehkan anda untuk berkembang. Mengenai prestasi pertempuran dan rupa menjejaskan kejayaan pelaksanaan setiap tugas. Lagipun, tiada siapa yang akan mengambil Anugerah undang-undang anda! Berdarah wira dan dikurniakan dengan kebolehan yang unik. Perlu juga dinyatakan bahawa permainan ini mempunyai pokok bakat yang boleh bertukar seorang askar biasa yang seorang wira super.

Nice bahawa pemilihan senjata adalah luas. Di sini anda boleh mendapatkan hampir semua jenis senjata ketenteraan moden. Di samping itu terdapat satu sistem modul membolehkan anda untuk mengubah suai apa-apa senjata. Ambil masa untuk menetapkan pelancar bom tangan atau penglihatan laser. Lagipun, ia akan menjadi lebih berkemungkinan untuk menang.

Menjadi yang terbaik daripada yang terbaik! Ambil kedudukan yang betul dalam permainan kedudukan. Menunjukkan iri hati semua kemahiran anda. Bersaing di kesihatan dan mempunyai kegembiraan mendapat hadiah berharga!

Satu elemen penting adalah permainan pasukan. Sebagaimana yang mereka katakan ada keselamatan dalam nombor. Jadi, sertai puak, anda boleh mencapai banyak lagi. Selain diri sendiri, anda tidak boleh mengambil bahagian dalam peperangan puak, tetapi dengan rakan dipercayai - hanya betul! Cari rakan-rakan anda dan mewujudkan masyarakat di mana untuk bermain permainan ini kecelaruan dalam talian adalah menyeronokkan dan selesa.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi kumpulan sokongan. Di sini terdapat jawapan kepada segala-galanya yang menarik bagi anda. Lawati permainan pelayan Rusia - dan anda akan memahami mengapa ia begitu popular! Cubalah pengalaman tertentu anda sendiri. Biar anda semua baik terbentuk!

 

Bermain juga