FlatOut 2

Nama alternatif: FlatOut 2

Permainan FlatOut 2 ialah permainan komputer dalam talian mengenai perlumbaan. Permainan ini telah memperoleh reputasi yang tidak lebih buruk daripada bahagian pertama. FlatOut2 kemasyhuran permainan mempunyai perlumbaan yang paling merosakkan di seluruh dunia.

FlatOut 2 permainan anda boleh muat turun di laman web rasmi permainan ini atau mana-mana lain di laman web yang menyediakan akses ini. Selain Flataut 2 Anda boleh muat turun melalui torrent sebelum pra-tetapan ini pada program untuk memuat turun torrents.

Anda boleh mendaftar dalam talian untuk FlatOut percuma 2. Untuk mendaftar di FlatOut 2 anda mesti nyatakan:

1) alamat e-mel anda.

2) Nama dan kata laluan.

Walau bagaimanapun, perlu diingatkan bahawa permainan ini tidak bebas dan ia boleh didapati bukan sahaja melalui laman web rasmi, tetapi juga melalui kedai dalam talian Buka.

Sebelum anda mula bermain, lihat permainan pro

FlatOut 2 video. Di sini untuk diri sendiri anda boleh mendapatkan maklumat berguna mengenai permainan.

Dalam-Game FlatOut 2 anda akan bermain di laluan yang paling luar biasa, yang penuh dengan risiko, pemandangan yang indah, objek yang dinamik dan zon interaktif yang berbeza. Tertakluk permainan ini - ia adalah memandu kejam dan agresif, yang bukan di bawah kuasa yang lemah.

Dalam Flataut 2 Anda akan bermain menentang tujuh lawan, setiap yang mempunyai kaedah sendiri, parameter, dan gaya memandu.

Tidak setiap pemain akan mempunyai peluang untuk mencapai garisan penamat, pemain mungkin hilang dari cakera keras dan ia akan mengambil dari jalan raya dalam kereta mayat a.

Oleh kerana model fizikal permainan FlatOut 2 anda boleh melihat semua kerosakan yang mendapat pemain dan kereta semasa perlumbaan. Ia adalah untuk sebab ini, permainan ini dianggap sebagai salah satu yang paling hebat di dunia.

Permainan Flataut 2 tiket dari pemain untuk kereta tidak pemaju yang menakjubkan, tetapi kini segala-galanya telah berubah. Dua belas permainan mini FlatOut 2 penuh dengan ini melampau dan di sinilah anda akan dapat azab pemandunya untuk apa yang dia abai tali pinggang.

Di sini anda boleh memilih salah satu daripada mod permainan: dua belas mini permainan atau versi baru derby.

Dalam Permainan 2 Flataut mempunyai kedua-dua pemain tunggal dan mod multiplayer. Pemaju dinasihatkan untuk lulus permainan pertama dalam mod pemain tunggal untuk mengasah kemahiran mereka, dan kemudian meneruskan untuk mod multiplayer. Melalui Internet, anda mempunyai peluang untuk bersaing dengan pemain-pemain terbaik di dunia pada permainan FlatOut 2.

Flataut 2 Ciri-ciri:

1) Kemalangan dan Bencana akan membawa wang anda.

2) Anda boleh mendapatkan Grand Prix untuk kemenangan ke atas keluarga saingan.

3) meletak Sebuah kereta yang besar dengan pelbagai kelas kenderaan.

4) landskap baru untuk perlumbaan.

5) Keupayaan untuk datang dengan hukuman bagi berlepas pemandu.

6) Sehingga lapan pemain dalam mod berbilang melalui Internet atau LAN.

Masukkan dunia FlatOut 2 - perlumbaan amat gila. Meningkatkan kemahiran anda untuk menang dalam pertandingan dan mendapatkan mereka untuk Grand Prix.

Jemput rakan anda untuk permainan untuk anda telah menjadi lebih menarik dan luar biasa.

 

Bermain juga