Florensia

Nama alternatif: Florensia, Florencia

Permainan Florensia - percuma anime berasaskan pelayar. Syarikat pengeluar Masa lembut bersih. Hanya di sini anda boleh hidup dua nyawa. Dalam Florensia, anda boleh memainkan kedua-dua di atas tanah dan di atas air, dan juga di udara. Dan di mana anda mahu tanah satu tahap, mungkin juga yang paling tinggi, tidak hakikat bahawa anda akan di atas air yang terbaik. Dan hanya untuk menghidupkan. Dan mungkin anda kuat di seluruh. Tetapi ia hanya anda tahu apabila anda mendaftar. Pertama, periksa pematuhan komputer anda dengan apa-apa kehendak:

• pemproses dengan frekuensi 1,3-2,4 GHz;

• 512 MB RAM - 1 GB

• 64 MB kad video;

• 4 GB cakera keras;

• akses kepada Internet.

Pendaftaran Florensia tidak sukar daripada terlalu gembira. Sekarang anda boleh pergi kepada beliau dan komited untuk urutan berikut:

1. layari laman web rasmi;

2. pilih utama yang dikenali sebagai "mendaftar";

3. masukkan log masuk anda dicipta;

4. datang dan menulis kata laluan, bagaimana lagi yang boleh sukar;

5. dicipta untuk mengesahkan kata laluan ini;

6. mengikat nama anda (nama pertama), dan seterusnya pada masa akan datang anda akan dipanggil;

7. masukkan alamat e-mel anda yang sah,

8. mendaftar semula untuk pengesahan;

9. memilih hari, bulan dan tahun lahir anda;

10. pilih jantina anda;

11. memilih daripada negara di mana anda tinggal atau pada masa ini,

12. semak jika anda bersetuju bahawa anda telah melaporkan mengenai perubahan dalam permainan,

13. sahkan dengan berdetik, perjanjian dengan Terma permainan;

14. klik pada "membuat akaun".

Permainan Main Florensia insanely menarik. Ia hanya perlu untuk memulakan. Pada mulanya, anda boleh membuat rupa watak anda. Ini semua untuk itu. Kemudian tugas itu adalah untuk memilih satu profesion. Pilihan di sini tidak besar, Florensia Online menawarkan empat kelas yang mempunyai ciri-ciri individu

• Explorer;

• Mercenary;

• Noble;

• Saint.

Explorer (isledovatel) - menyelesaikan misteri-misteri yang paling kompleks, mudah pas gunung. Membawa senjata api dan pedang.

Mercenary (upahan) - salah seorang pemimpin yang jelas. Pada dirinya mempunyai pedang dan perisai.

Noble (bangsawan) - sihir senjata utama. Dalam pertempuran jarak dekat saya tidak mempunyai peluang untuk menang.

Saint (saint) - memainkan peranan doktor dalam pertempuran memasuki. Cuba untuk menyembuhkan planet ini. Menggunakan senjata senjata dan senjata ajaib.

Jalan yang anda pilih untuk diri anda sendiri. Boleh membawa seorang pelaut kehidupan yang layak, lanun tamak yang boleh menjalani kehidupan sehari-hari dan boleh menjadi pahlawan mahir. Hanya boleh pergi dan boleh menjalani kehidupan yang lanun. Sepatutnya bermain dalam pasukan, dan varian yang menjadi dirinya sendiri, dan satu lagi pilihan - untuk bekerjasama dengan haiwan itu, yang membenarkan kilang, yang akan sentiasa membantu.

Anda perjalanan dunia, ke pulau-pulau, yang sehingga baru-baru ini adalah satu masa tanah besar yang berterusan. Jangan lupa bahawa tindakan setiap anda adalah digalakkan.

Permainan Florencia terutamanya menarik perhatian peminat anime, kerana grafik dilakukan dalam gaya kartun Jepun. Terang permainan, banyak yang kaya dengan bunga. Dan animasi yang baik. Sekarang pilihan adalah milik anda. Permainan yang baik!

 

Bermain juga