Terbang untuk Fun

Nama alternatif: Flyff

Adakah anda bosan dengan kebosanan dalam kehidupan harian? Mahu terbang? Bergaul dengan mesra rakyat, tanpa rasa takut berjalan ke dalam kata-kata kotor? Kemudian anda - di sini. Terbang untuk Fun Permainan Online, Anime karamel yang memukau, kualiti berwarna-warni dan grafik, penerbangan umum dan segala macam hiburan bersama-sama dengan pelbagai ujian.

Ini adalah MMORPG percuma untuk bermain di mana anda ingin memuat turun pelanggan, tetapi sebelum - pergi Pendaftaran langkah Terbang untuk Fun. Untuk melaksanakannya, menuju ke laman web rasmi dan pergi ke halaman yang sesuai. Sertai dalam permainan Terbang untuk Fun memerlukan anda untuk mengisi dalam bentuk yang berikut: nama, kata laluan, jawapan rahsia yang anda pilih untuk diri anda, masukkan kod dari imej dan penerimaan Perjanjian Pengguna, bersama-sama dengan komitmen untuk memenuhi Peraturan-peraturan. Selesai. Anda boleh mula memuat turun pelanggan Terbang pendaftaran Fun juga menyediakan peluang untuk belajar secara langsung daripada jenis yang sedia ada aksara, jadi anda boleh membuat keputusan yang akan terus menakluk puncak tempatan. Secara umum, pendaftaran flyff tidak memerlukan perbelanjaan besar masa dan usaha.

Permainan Fly untuk Fun talian walaupun adalah hebat pada asasnya, tetapi tidak yang paling ringan di kalangan MMORPG. Jalan pahlawan besar bermula pada semua orang sama. Pada mulanya, mencipta aksara, anda tidak boleh memilih dia untuk mana-mana profesion atau kelas. Hanya bermain permainan Terbang untuk Fun talian kerana ini adalah tidak kurang menarik. Walau bagaimanapun, untuk tahap 15 akan perlu menjalankan kereta dorong yang tidak terlatih, dan hanya dia boleh mencapai akan memilih profesion. A melangkah lebih ke-60, anda mendapat khusus. Walau bagaimanapun, jangan cemas: meratakan tidak mengambil masa yang terlalu lama, dan "sayap" boleh didapati pada permulaan permainan untuk bermain flyff Dalam sistem kelas dan profesion - ia hanya ditambah. Anda mendapat jumlah yang mencukupi masa untuk meneroka permainan yang memberikan menentukan gaya yang paling selesa berjuang. Iaitu, tanpa tergesa-gesa membuat keputusan anda dengan yakin siapa untuk bermain permainan dalam talian Terbang untuk Fun - sama ada doktor, sama ada tangki.

Di samping itu, permainan flyff dalam talian agak demokratik dari segi peralihan dari kelas ke kelas. Sebagai contoh, ahli sihir, anda boleh dengan mudah "melatih semula" untuk Membantu atau acrobat, yang adalah cara, yang unik dalam bentuk yang paling tulen ... kerana lelaki dan ahli silap mata (Charmers) - mereka di mana-mana dan mereka adalah standard. Dan Terbang untuk Fun talian ... Acrobat pakar semata-mata dalam bidang kuasa adalah di antara. Apa yang menarik kerana ia adalah senjata - musuhnya, dia akan meneutralkan atau menggunakan haluan (perlu membangunkan ketangkasan dalam kes ini), atau ... Yo-Yo (dan di sini kuasa tidak menyakitkan)! Dan jika anda membuat keputusan untuk bermain dalam Fly untuk Fun Membantu, maka anda - wagon air tulen. Dengan tongkat sihir dalam tangan, anda semua boleh meningkatkan atau merawat, dan bersarung getah - Bash sensitif. Ia menjadi dengan cara ini, anda akan dapat untuk memulakan sebelum semua pukulan serentak beberapa raksasa. Apa yang bernilai banyak, percayalah.

Dan kini sedikit mengenai ciri-ciri yang paling penting dalam flyff online - dalam penerbangan. Perkara utama di sini, tidak seperti "maut" permainan adalah kepelbagaian kenderaan. Untuk setiap rasa - penyapu lembaga stupa. Di kedai yang baik ini banyak. Semua yang diperlukan - untuk memahami teknik permohonan dan pergi belayar. Dalam Fly untuk bermain Fun tidak sukar, tetapi amat baik: dan mata adalah senang hati, dan fikiran yang tidak tegang.

Dengan cara itu, kira-kira cerita. Permainan Flyff menceritakan kisah dunianya Rondo telah dicipta lima tuhan-tuhan. Pada mulanya menguruskan keseronokan sempurna ciptaannya mereka, maka mereka bosan dan memutuskan untuk bersara, meninggalkan penjaga Rice. Which, berasa keseorangan, telah membina satu teman wanita, yang merangkumi ciri-ciri sendiri. Semua kemarahan dan kebencian mendapat Shadows, yang sebaik berpecah dari Rondo benua, meninggalkannya melambung tinggi di atas tanah. Kemudian Madrigal menyebabkan perpecahan pulau kepada tiga bahagian. Shadow berjaya mengusir dari pulau-pulau, tetapi permainan dalam talian Terbang untuk Fun «sila» sisa-sisa perang terhadap kejahatan - raksasa, dan yang perlu berjuang bagi kebanyakan masa bermain anda. Dengan cara yang baik!

 

Bermain juga