Menjalin of Empires

Nama alternatif: Menjalin of Empires

Permainan dalam talian Forge dari Empires , bermula sebagai satu strategi yang menarik yang berlaku di Zaman Batu. Pemain akan membangunkan bandar anda, membina rumah yang unik dan melakukan penyelidikan, secara beransur-ansur bergerak dari satu era umat manusia dalam satu lagi.

Keperluan sistem diminta untuk bermain dalam Forge dari Empires seperti berikut: [ _11_]

  • Processor-2, 33 GHz
  • RAM-1 GB
  • Ruang Cakera 100 mb
  • Sistem - Windows XP, Mac OS X 10. 6

Forge dari Empires pendaftaran bermula serta-merta, dengan pintu masuk di laman web rasmi permainan. Dalam "Daftar" mengisi maklumat peribadi:

1. Nama permainan

2. Kata Laluan

3. E-mail

4. Pilih Dunia Arvahall / Brisgard

5. Pematuhan peraturan

Forge dari Empires bermain dalam talian, anda perlu membangunkan sains dan menemui teknologi baru, pergi ke era baru dan membuka lebih baru perkara

Zaman Batu - puak.

Zaman Gangsa - longgokan kediaman gorcharnya, lembing, pembinaan roda, chalet, sling, peralatan pertanian, penanaman, menunggang, bangunan dengan bumbung jerami, pemprosesan batu, kayu, tulang jari, besi, pengajaran, laluan kapal, senjata pengepungan, bru, membaja dengan baja.

Zaman Besi - sebuah rumah dengan berjubin bumbung, seni bina, skuad, ternakan, perarakan, pemprosesan bahan mentah, besi lebur, ketukangan tukang, pertanian, kotej, menembak memanah, sistem pembetungan, penyembelihan haiwan, taktik tentera, kubu, matematik, mandi, bajak, rantaian arahan.

Awal Zaman Pertengahan - kayu, penyamakan, bangunan berbilang tingkat, pemutus, pemanah kuda, ekonomi, pembiakan lebah, kuari, hotel, polis, tentera upahan, pemprosesan kulit, rumah bumbung sirap, pasukan berkuda berat, infantri berperisai, saluran air, penalti, putaran tanaman, fizik, penggunaan baja, monarki.

Zaman Pertengahan Tinggi - balas strategi, produk yang berkualiti, alkimia, busaran silang, persatuan, pengetinan, rumah batu pasir, monoteisme, laluan perdagangan, kimia Indeks, adab buruk, penebangan hutan, jelapang, perisai berat, roda air, perubatan, rumah-rumah besar bandar, senapang pengepungan berat dan hospital.

Kemudian Zaman Pertengahan - kerja logam, kren, biologi, golongan bangsawan, kartografi, rumah ladang, pedang dua tangan, laluan perdagangan baru, reservoir, panjang bawang, pengeluaran, risikan, taktik berkuda, tipografi, optik, pendidikan tinggi, pertempuran, bru dandang, rumah apartment, tikus, ubat bedil.

Pada Forge dari Empires memainkan juga bermakna untuk bekerjasama dengan pemain lain dengan menawarkan perkara-perkara tertentu dalam pertukaran untuk apa yang anda perlukan, atau mengambil cadangan mereka. Tertakluk hanya kepada pertukaran sumber-sumber seperti:

· Batu

· Kayu

· Marble

· Cat

· Wain

· Batu kapur

· Ebony

· Besi

Dalam membangunkan bandar, permainan Forge of Empires, membolehkan pembangunan dalam pembinaan

· Pengembangan

· Jalan

· Bangunan kediaman

· Pembinaan Perindustrian

· Pembinaan Perindustrian

· Bangunan Awam

· Hiasan

· Pembinaan Tentera

Permainan Forge dari Empires , pemain sedang menunggu untuk berperang menarik terhadap komputer dan terhadap pemain lain.

Forge dari Empires permainan dalam talian dengan grafik yang sangat baik dan animasi. Dalam peperangan tidak akan bosan!

Jalin dari Empires turun kesukaran tidak, dan bermain pada masa lapang anda, bila-bila masa. Tetapi! Dalam mod dalam talian, anda sedang menunggu rakan-rakan yang tidak berada di versi yang dimuat turun ...

 

Bermain juga