Mitos Lupa

Nama alternatif: Mitos Lupa

Permainan Lupa Mitos adalah permainan dalam talian berbilang berkaitan dengan mengumpul kad, yang direka bentuk dalam gaya fiksyen.

Permainan Lupa Mitos pendaftaran adalah cukup mudah, tetapi ia adalah dalam bahasa Inggeris. Untuk mendaftar, anda perlu melakukan langkah-langkah berikut:

1) Cari tapak permainan Lupa carian Mitos menggunakan enjin carian yang dikenali kepada anda.

2) Pada halaman utama anda perlu klik pada pautan di « Daftar masuk atau Daftar » .

3) Kemudian mengisi bidang, yang terletak di bawah Daftar perkataan.

4) Dalam baris pertama, masukkan Nama Pengguna (nama anda).

5) Kemudian pilih E-mel (alamat e-mel anda).

6) Alamat e-mel Ulang bertulis (Masukkan e-mel).

7) Masukkan Kata Laluan (password).

8) Masukkan kata laluan anda sekali lagi (Masukkan semula kata laluan) di baris berikutnya.

9) Klik butang ini selepas «Daftar».

Main permainan dalam talian Lupa Mitos hanya boleh pengguna yang berdaftar. Keperluan khas untuk parameter sistem komputer untuk pemaju permainan Lupa Mitos tidak dibangkitkan, tetapi, bagaimanapun, komputer anda mesti mempunyai sekurang-kurangnya kuasa purata, dan tersambung kepada Internet kelajuan tinggi. Ia adalah perlu bagi anda untuk bermain tanpa gangguan.

Dalam Mitos Lupa Anda akan bermain, yang mempunyai tiga fasa:

1) Fasa 1 - Lukis & Play.

2) Fasa 2 -, jampi-jampi dan Kebolehan.

3) Fasa 3 - Lawan.

1) Fasa 1 - Anda mengambil satu kad dari dek beliau. (Bilangan kad boleh ditambah bergantung kepada kebolehan yang lain). Anda boleh memainkan satu kad tenaga, menggunakannya untuk bermain kad yang lain. Bergantung kepada adanya tenaga, anda boleh menyerang permainan dan mengukuhkan kad di medan perang.

2) Fasa 2 - pada peringkat ini, pemain boleh menggunakan mantera dan mengeja kad dan keupayaan untuk menggunakan kad mereka dalam permainan. Untuk mula bermain dengan mantera dan azimat, pemain mesti mempunyai tenaga yang cukup.

3) Fasa 3 - fasa serangan. Pada peringkat ini, anda duduk dan menonton sebagai strategi anda dibentangkan sebagai kad anda pada medan perang dan serangan menggunakan kebolehan pasif.

Permainan Lupa Mitos talian mempunyai sifat-sifat asas:

1) Serangan - setiap makhluk dalam permainan dan mempunyai serangan mereka hukuman (atau titik serangan - AP), dan keupayaan untuk melangkah di atas pentas 3.

2) Kesihatan - setiap serangan dan benteng mempunyai kad kesihatan (atau kesihatan mata - HP). Kad yang rosak, dinamik kehilangan mata kesihatan. Jika kad kesihatan jatuh kepada sifar, kad itu hampir mati.

3) kerosakan Combat - mereka adalah kecederaan fizikal, yang dianggap satu serangan ke atas kad mata, yang berada dalam zon menyerang.

4) Eja kerosakan - kerosakan yang secara terus yang dilakukan dengan kad atau kad kebolehan anda, yang dianggap sebagai kerosakan ejaan. Pada dasarnya, semua jenis kecederaan yang tidak boleh dianggap sebagai pertempuran dan ejaan kerosakan.

Mitos Permainan Lupa membebaskan Anda memberikan banyak pengalaman yang menakjubkan!

 

Bermain juga