Fort Honor

Nama alternatif:

permainan untuk Honor dan asal-usulnya.

Apabila preview permainan komputer baru, mulakan hujah, apa genre pun, dengan beberapa enjin siapa yang bekerja di atasnya, yang menerbitkan, dan sifat-sifat lain yang berkaitan. Tetapi sekurang-kurangnya ia dikenali, kerana ianya difahami oleh penulis, dan berapa banyak masa berlalu sebelum bermulanya pukulan beliau.

permainan untuk Honor menetas dalam fikiran Jason Vandenberg lebih daripada 10 tahun. Dorongan berkhidmat sebagai kursus seni pertempuran barat dirakam dengan Jason, dan kemudian mula memikirkan cara untuk memindahkan elemen pengawal pukulan pedang. Apabila idea itu dibentuk, dia menawarkan untuk pelbagai penerbit, tetapi untuk masa yang lama tiada siapa yang mahu keadaan huru-hara dengan jika genre tidak popular, merujuk kepada ketiadaan penonton sasaran. Tetapi ia bukan satu-satunya alasan – teknologi untuk membuat tindakan yang terlalu realistik pada masa yang tidak wujud. Dan supaya ia berlaku bahawa Jason Vandenberg dapat"melahirkan"Bagi Honor Hanya 12 tahun selepas idea-idea beliau.

teguran kanak-kanak itu masih akan bertukar menjadi bukan sahaja berdaya maju, tetapi juga menghairankan menghiburkan. Mainan ini bukan kesinambungan seseorang, tetapi produk yang sama sekali berasingan dengan cerita yang unik.

Pada E3 2015 pengumuman projek permainan dengan mod pengguna tunggal / berbilang pengguna dalam genre hack dan membunuh, dan sedang bersedia untuk melepaskan penerbit Ubisoft spring beliau 2016 Untuk Honor akan menjadi mungkin untuk memuat turun platform yang paling relevan:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

 

 

Gde di belakang Zaman Pertengahan.

perisai berat, pedang, kuat, muka tegas tentera yang telah berkumpul di medan perang adalah – Untuk Honor, pertempuran permainan realistik dalam orang ketiga. Ia adalah masa untuk membuat pilihan yang malang daripada yang anda akan menjadi dalam cerita zaman pertengahan ini:

 • The Legions – rytsarem
 • tanpa kalah
 • The Warborn – vikingom
 • ganas
 • The Terpilih – samuraem
 • tenang

Vas menunggu medan perang bermandikan lautan darah, dan untuk terlibat dalam satu strategi untuk membangunkan taktik, digabungkan dengan sekutu terhadap musuh-musuh dan menyerang mereka dari jauh dan dekat sempadan. Proses ini adalah begitu realistik bahawa anda akan merasa seperti daya impak berbeza-beza bergantung kepada berat senjata.

Untuk memuat turun Untuk Honor, anda perlu menunggu agak sedikit, dan anda boleh pergi dalam misi tunggal atau berkongsi dengan rakan-rakan yang berlalu.

Trump Untuk Honor pada PC untuk produk permainan lain – emosional. Kita boleh mengatakan bahawa ini adalah permainan untuk orang-orang yang merasa sukar huru-hara khas selepas kebangkitan mengamuk adrenalin dalam urat, semangat dan tindak balas kimia yang lain.

Seperti dalam kehidupan, watak-watak tidak mematuhi kaedah-kaedah"satu lawan satu"dan boleh menyerang beberapa orang pada satu, dan sering tidak. Bayangkan anda berjalan ke arah orang ramai, menjerit Bersoraklah, dan kemudian memegang pedang untuk menyerang. Terdapat benar-benar harus menjadi yang paling berat melambai tangan dan tidak menunggu sehingga sistem secara automatik tidak untuk anda. Sejak lawan anda juga pemain sebenar yang menang peperangan yang pertama untuk menangkap yang lain dengan tidak sengaja dan menyebabkan luka yang membawa maut.

 

 

Ciri-ciri permainan.

permainan untuk Honor telah menyebabkan bunyi bising, dan tidak boleh menunggu untuk pemain untuk mengambil tempat duduk di monitor dengan pergi ke kempen ketenteraan, meninggalkan isteri-isteri mereka untuk menjaga rumah tangga, sehingga mereka kembali perisai atau perisai. Dan untuk memenangi semua pertempuran, berfikir dan bertindak dengan pantas, dengan menggunakan peluang permainan disediakan.

 • Pick daripada tiga kumpulan pahlawan kuda, samurai atau viking
 • Sistema Art of Battle membantu menguruskan mechom
 • Strategiyu tentera
 • Obdumyvayte
 • Razvivayte bakat geroev
 • Srazhaytes dalam kempen pemain tunggal, atau bahu ke bahu dengan druzyami
 

Bermain juga