Dunia Dilaknat

Nama alternatif: DUNIA meninggalkan, DUNIA forseken, forseyken DUNIA, forseken

Permainan DUNIA Dilaknat - MMORPG ini (secara besar-besaran berbilang permainan dalam talian dengan pemeliharaan ciri-ciri yang boleh dibangunkan), yang dicipta oleh studio, yang dikenali di seluruh dunia - Beijing Perfect World. Dilaknat Dunia permainan telah menjadi begitu popular dan di luar Asia, pada akhir tahun 2011 muncul versi Russia permainan.

Untuk memulakan permainan Forsaken World Percuma

1) Muat turun permainan Forsaken World

2) untuk mendaftarkan

3) Pasang permainan pada komputer anda

4) Mulakan permainan dan mencipta watak anda

Dilaknat pendaftaran Dunia hanya mengisi bidang sahaja seperti nama pengguna, kata laluan, alamat e-mel dan beberapa maklumat peribadi.

Apabila anda melihat sekurang-kurangnya screenshot atau permainan video, anda pasti mahu untuk mula bermain Forsaken World untuk memuat turun pelanggan dan terjun ke dalam dunia fantasi ini.

Selepas mendaftar, anda perlu memuat turun yang Dilaknat

Menekan

- Menggunakan pelanggan torrent (saluran yang cukup luas ia akan menjadi kira-kira 20 minit)

- Berkomunikasi terus turun, anda perlu menunggu kira-kira 1. 05:00.

Permainan Forsaken memerlukan pemasangan pada komputer anda

Saiz fail permainan 3. 6Gb, yang bermaksud kualiti grafik dan kekayaan plot, jadi anda perlu menyemak keperluan sistem dan ruang yang ada pada komputer!

Ira FW menangkap saat pertama dalam permainan grafik moden di mana semua butiran bekerja keluar untuk butiran kecil. Forsaken World talian membolehkan pelbagai lokasi yang hebat untuk melawat, perjalanan, melaksanakan pelbagai tugas, anda akan memburu raksasa besar salahnya mengambil kurungan bawah tanah berbahaya yang berbeza, melawan dengan pemain lain dalam arena yang sama dan duels.

Forsaken World permainan dalam talian terdiri daripada lima perlumbaan: vesperiany, frangory, orang kerdil, manusia dan bunian.

Semua makhluk dalam Frangory dunia ini adalah sangat berani dan berani. Dalam perlumbaan ini, bukan penduduk wanita, lelaki sahaja. Badan mereka diperbuat daripada batu, ia keras sebagai semangat keluli, keberanian di hati terbakar. Dalam semua pertempuran frangory sentiasa di barisan hadapan, dengan itu mengambil beban dada. Di samping kemahiran pertempuran yang sangat baik mereka, mereka adalah tukang besi yang sangat baik. Walau bagaimanapun, tanpa melihat kekuatannya, orang yang cintakan keamanan frangorov mencukupi.

Walaupun umat manusia adalah sangat militan, ganas dan mempunyai keupayaan untuk mengatur dan menyesuaikan diri dengan masyarakat. Orang terutamanya bertujuan untuk memastikan tahu alam semesta, mereka sangat bijak dan dibangunkan serba boleh. Wakil-wakil dari pahlawan bangsa ini berani dan pembunuh berbahaya berani, ahli silap mata juga berpengaruh dan imam yang sangat bijak. Dalam pertempuran, mereka akan sentiasa menjadi musuh yang kuat dan boleh dipercayai musuh sekutu kuat dan sekutunya dipercayai.

Bangsa Kebanyakan misteri akan vesperiany. Mereka yang indah sebagai malaikat, cinta yang mampu pengorbanan besar, tetapi cukup kuat dan berbahaya. Dengan orang vesperiany praktikal tidak bergaul, hidup tertutup dan tidak masuk ke dalam pakatan. Tetapi bersama-sama bangsa ini indah hidup bersatu dan diadakan bersama-sama sahaja.

Race kerdil - kumpulan yang tertua dan yang paling maju dari segi teknologi makhluk, dalam pertempuran untuk mengalahkan laut mengamuk tidak mudah. Pertumbuhan Gnomes tidak datang, tetapi mereka sangat gempal dan tahan lasak. pekerjaan utama mereka - besi dan perlombongan. Gnomes Magic menghina dan tidak faham, dan jika anda tidak memahaminya dan tidak mengenalinya.

Elves - bahawa wakil-wakil bangsa dan sofistikated kelima; semua yang mereka tidak disentuh, ia adalah betul-betul menakjubkan sama dan indah. Mereka suka alam semula jadi dan bersedia untuk memberikan semua di dalam setiap cara yang mungkin, walaupun saya perlu menggunakan senjata.

Juga dalam Forsaken World ada kelas: pahlawan, pertahanan, pembunuh vampire, penyair, ahli sihir, imam dan anak panah.

Dalam pertempuran, tentera sebagai jeneral mengetuai tentera. Pembela mengambil beban, melindungi semua sekutu. Vampire adalah sukar difahami dan licik. Makhluk-makhluk ini mampu mengetuk lawan keliru dalam peperangan. Killer mungkin mengintai dalam bayang-bayang dan dalam mogok saat yang paling tidak dijangka pertama. Ahli sihir telah sosobnostyami menguruskan elemen liar, dan menukar fenomena semula jadi dalam mogok. Imam boleh menyembuhkan dan menghidupkan semula wira tumbang dalam peperangan. Arrows mempunyai penglihatan yang berminat dan mampu untuk membunuh musuh dari jauh. Mudah-mudahan, permainan benar-benar akan membawa anda keseronokan dan anda akan bermain Forsaken World dengan kesyukuran.

 

Bermain juga