Fragorii

Nama alternatif: Fragoria

Fragorii Online - berasaskan pelayar berbilang permainan dalam talian, percuma, daripada tulisan Rusoftvar dan genre yang berkaitan dengan RPG-permainan. Dalam pelaksanaan pemaju permainan telah disediakan dari tema fantasi standard, dan, kerana ia ternyata, untuk sebab yang baik. Permainan dalam talian Fragorii sempurna untuk semua mereka yang sudah bosan dengan bunian kekal perang dan Orc, orang kerdil dan Undead.

Sertai dalam permainan Fragorii tidak mengambil masa yang lama dan proses ini, ia adalah jelas kepada semua orang. Semua yang anda perlu lakukan - untuk memasukkan nama akaun, alamat e-mel dan kata laluan keselamatan untuk mengakses akaun anda. Permainan ini adalah sebahagian daripada mail pegangan permainan. ru, yang bermaksud bahawa mempunyai akaun daripada permainan lain pegangan ini, anda boleh bermain permainan dalam talian Fragorii tanpa mendaftar semula. Bagaimanapun, selepas e-mel Alamat e-mel anda mengesahkan bahawa Fragorii pendaftaran yang lengkap, anda boleh memulakan permainan.

Perlu diingatkan bahawa Fragorii permainan dalam talian yang anda boleh memainkan bukan sahaja dari pelayar dalam pembangunan awal projek ini, sebagai tambahan kepada versi pelayar telah dirancang dan pelepasan pelanggan sendiri. Dalam permainan ini anda diberi berenang dalam sejarah nenek moyang kita - orang Slav, rasa identiti mereka, menikmati bangunan kayu dengan srubs kerana ini menjadi salah satu wira yang merupakan alternatif yang terbaik untuk semua wira bosan-kesatria.

Alam semesta ini memberikan kita permainan Fragorii dalam talian, hanya dipenuhi dengan pelbagai teka-teki dan misteri, memelihara puak-puak purba pelik terperangkap dalam dunia beribu-ribu permainan tahun dahulu. Sangat serius mengganggu pemaju sistem penjara bawah tanah raksasa yang jauh lebih tinggi daripada rakan-rakan mereka dalam kekuatan di permukaan bumi. Tetapi ini adalah diimbangi oleh sejumlah besar pengalaman dan kekuatan artifak yang boleh diperolehi sebagai ganjaran untuk penghapusan mereka. Lebih banyak wang Sootvetstvennoi anda boleh mendapat dengan pelucutan beberapa keadaan. Semua ini firman misteri dan perkara-perkara misteri di dalam penjara bawah tanah - adalah sisa-sisa budaya purba makhluk misteri memiliki kuasa ilahi dan mengisi dunia dengan senjata pelbagai misteri dan rahsia Fragorii yang akan mendedahkan kepada anda. Bermain permainan dalam talian rayuan Fragorii kepada semua yang suka cerita-cerita yang menarik dan menarik, kerana jalan cerita dalam permainan layak untuk dipanggil hampir sempurna.

Masa berlalu, mata air musim sejuk telah digantikan dan belum diterokai perintis Fragorii dunia mula menetap. Bandar-bandar besar didirikan berkembang dan menjadi kuat dan tamadun seluruh hidup seolah-olah disesuaikan. Tetapi pada satu ketika, menghancurkan semua hidup dan yg tdk hidup letupan berlaku di dunia permainan yang luas, dan gema ia didengar di setiap sudut Magic Kingdom. Ini melahirkan satu letupan api terpadamkan amat besar yang dibakar hari dan malam, dan dipadamkan tiba-tiba sebagaimana ia muncul. Tidak lama selepas ia menjadi jelas bahawa kegagalan akibat daripada kebakaran itu sendiri membawa ke tempat yang tidak diketahui bahawa semua orang berfikir perangkap kematian, kerana semua orang datang kepadanya, dia telah hilang selama-lamanya.

Selepas beberapa lama di dalam kerajaan Fragorii memulakan wabak sebenar, haiwan bermutasi, dan di pergunungan terus dari batu bermula vyrostayut kristal, mendapati bahawa pelombong dikaitkan mereka kepada alchemists. Selepas beberapa lama, para saintis telah belajar untuk membuat dari ini baka teleportatory misteri.

Sistem Kelas dalam permainan direka supaya pengkhususan itu, oleh itu, tidak wujud dalam permainan. Terdapat hanya dua kelas umum - pahlawan dan ahli sihir, menentukan tingkah laku anda dalam pertempuran. Tetapi segala-galanya - ini adalah keupayaan anda untuk membina taktik kompeten tindakan pertempuran dan menjangka lebih awal lawan. Kemahiran dalam permainan dilaksanakan supaya anda tahap, watak anda meningkatkan kemahiran tertentu dengan apa sahaja senjata atau kemahiran pertahanan.

Perolehi pengalaman boleh bukan sahaja dalam pertempuran, tetapi juga untuk tugas-tugas tertentu. Hanya selain ganjaran dalam bentuk pengalaman dalam berjaya menamatkan pencarian anda boleh mendapatkan juga senjata atau peralatan.

Fragorii bermain bahawa anda bukan sahaja menyenangkan tetapi juga menarik, menangkap kesahihannya. Daftar dan menyelam ke dalam dunia sihir dan misteri Fragorii!

 

Bermain juga