Fritz 13. Sesiapa sahaja tanpa Raja-raja

Nama alternatif: Fritz 13. Sesiapa sahaja tanpa Raja-raja

Processor: PC Intel Core 2 Duo, 2. 4 GHz

RAM: 3 GB

Kad Video: 512 MB

Fritz 13. Semua Raja-raja adalah - ini adalah pengubahsuaian pengguna program catur yang serius yang lepas, diwujudkan pada awal 80-an abad yang lalu. Mengenai pembangunan program komputer berbilang pemproses bekerja hanya dua jurutera Jerman Franz Morsch dan Mathias Feist.

Path Fritz 13

Fritz 13 program, yang hari ini boleh membeli sesiapa sahaja satu pertempuran catur amatur dan menguji kemahiran anda dalam salah satu permainan tertua dan paling kompleks yang dicipta oleh manusia, sehingga baru-baru ini telah digunakan hanya untuk melatih pemain profesional. Versi pertama program ini, yang menjadi keturunan langsung Fritz Chess 13, telah diwujudkan pada tahun ke-80, dan ia mengambil masa kira-kira 10 tahun untuk mewujudkan lawan komputer sepenuhnya bagi pemain-pemain terbaik di dunia. Sudah pada tahun 1995, di satu pertandingan sementara antara program catur komputer (dijalankan dan apa-apa) program pengubahsuaian baik dipanggil Fritz 3 telah diiktiraf sebagai juara tidak dipertikaikan dengan mengalahkan yang paling maju di dunia pada ketika itu, komputer Deep Blue. Selepas tujuh tahun diadakan pertandingan pertama generasi akan datang robot catur dengan seorang lelaki yang menjadi juara dunia dalam permainan catur klasik Vladimir Kramnik, dan konfrontasi berakhir dengan seri 4-4. Setahun kemudian, konfrontasi berakhir dengan seri dengan Garry Kasparov pertama versi tiga dimensi daripada program catur. Kekalahan pertama pemain catur profesional telah digunakan pada tahun 2006 dan ia menjadi semua yang sama, Vladimir Kramnik, yang kehilangan salah satu daripada nenek moyang terdekat Fritz 13. Semua Raja-raja adalah 4-2, membuat kesilapan besar dalam salah satu daripada pihak-pihak.

Versi Perdagangan

Selepas kemenangan ke atas salah seorang pemain paling berbakat masa, program komputer telah terbukti yang berhak menduduki tempat yang terkemuka di pelbagai kedudukan program yang sama. Pada tahun 2009 telah mengeluarkan versi pertama program ini disediakan untuk kegunaan awam, dan dua tahun kemudian datang pengubahsuaian komersial pertama dan Fritz 13, yang boleh membeli sesiapa sahaja dan bebas menguji kekuatan mereka dalam konfrontasi dengan salah satu robot catur terkuat dicipta oleh manusia.

Robot Persahabatan

Fritz Chess 13 antara muka pengguna yang mudah dan intuitif yang berbeza dengan sebilangan besar tetapan, termasuk perubahan dalam tahap kuasa pihak lawan komputer, beberapa varian catur. Di samping itu, pengguna boleh menukar paparan dengan memilih antara pandangan tiga dimensi dan dua dimensi. Semua bergerak akan direkodkan semasa permainan, dan anda akan sentiasa dapat menilai di mana kesilapan atau sebaliknya, bermain dengan baik. Semua keputusan boleh dieksport untuk penilaian lanjut. Permainan ini lebih daripada 10 tahap kuasa lawan komputer, menukar antara yang anda sendiri akan melaraskan tahap kuasa, meningkatkan permainan kemahiran mereka.

Pendidikan

Untuk pemain catur orang baru dan bagi mereka yang tidak keberatan untuk meningkatkan kemahiran mereka, permainan ini mempunyai untuk menawarkan lebih daripada enam jam video latihan, dalam penggubalan yang dihadiri oleh tenaga pengajar profesional antarabangsa dan pemain bertaraf dunia. Ia adalah adanya bahan-bahan latihan dan membuat program catur bukan sahaja satu cara yang baik untuk menghabiskan masa dalam konfrontasi dengan lawan yang layak, tetapi juga tutorial yang hebat yang boleh dalam amalan untuk menyediakan anda untuk mana-mana mesyuarat papan catur.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag