Dari Debu

Nama alternatif: Dari Debu

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4400 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 4 GB

Dari Debu - permainan strategi dalam masa sebenar dengan beberapa kawalan arked. Dari awal lagi, kita akan berasa idola kecil, yang percaya kepada sekumpulan orang asli berkulit gelap. Passage permainan Dari Debu akan sentiasa disertakan dengan tayangan kebanyakan ritual India yang dianugerahkan kehormatan anda. Sebaik sahaja anda mendengar lagu-lagu biasa, anda akan melihat sedozen anak negeri miskin, anda tahu - mereka memerlukan bantuan anda, sokongan anda dan sokongan, kerana mereka percaya di dalam kamu, mempercayai anda secara tersirat.

Objektif Tinggi

Dari Debu, yang bermain yang sangat menarik dan menarik, beritahu kami mengenai anak negeri matlamat besar smuglokozhih yang perlu mencari dan meneroka warisan nenek moyang ketinggalan di seluruh dunia permainan. Di sini dan rahsia kemahiran yang membolehkan anda mengawal kuasa-kuasa alam dan maklumat penting tentang dunia. Dalam mencari warisan itu, anda bersama-sama dengan wad mereka akan belajar berpuluh-puluh pulau-pulau yang berasingan, di mana anda benar-benar mempunyai untuk menunjukkan apa yang Tuhan sebenar.

Kuasa

Semua Walkthrough Dari Debu akan diisi dengan demonstrasi kuasa dewa, di mana kita akan berubah rupa bumi, membiarkan sungai kembali, menanam pokok dan taman-taman padang pasir dan longkang paya. Walau bagaimanapun, kesan ke atas anak-anak kita, kita, malangnya, kita tidak boleh. Satu-satunya perkara yang boleh kita lakukan adalah biarkan mereka tahu bahawa jalan untuk mezbah yang terdekat di mana mesej seterusnya adalah purba, dikunci dan perlu menunggu. Ia adalah ini mezbah dan portal yang boleh menghantar ke pulau lain dan tujuan utama setiap peringkat permainan. Jumlah di tiap tingkat empat mezbah itu dan satu laluan ke peringkat seterusnya. Akses kepada mereka ditutup dan anda perlu membuat semua kehebatan ilahi untuk memegang anak negeri setia mereka ke mesej seterusnya. Mengubah dunia permainan akan mungkin dengan kursor kecil yang terletak di tengah-tengah skrin. Jika kita ingin oasis, padang pasir cukup untuk mencurahkan air jika perlu untuk membuat tasik, maka dengan meterai pasir daripada teluk, dan sebagainya dan lain-lain Rumah dan masalah utama, adakah kawasan didiami di sekitar mezbah totem dan membuka jalan ke depan.

Elemental Kuasa

Originally Dari Debu, bermain yang tidak akan menjadi sangat sukar untuk tidak meletakkan sebelum masalah serius pemain. Tetapi dengan perkembangan plot, kuasa-kuasa unsur-unsur semula jadi akan tergelincir ujian yang lebih serius, dan dewa hari kemudian perlu berpeluh serius. Arus air yang kuat adalah mudah merebak empangan pasir cahaya dan flora tidak mesra akan menyampaikan kesulitan yang serius. Api akan menyalakan pokok di sekeliling, letupan dan air akan pecah daripada haba dan semua ciri-ciri tertentu hendaklah digunakan. Bom liar akan menjadi alat yang sempurna untuk meletakkan pas dalam batu. Sepanjang perjalanan, perlu melihat dengan teliti dan wad mereka, untuk memecahkan penempatan mereka berhampiran salah satu mezbah-mezbah. Penyelesaian kecil mereka hanya sebuah magnet untuk bencana alam dan anda sebagai dewa pelindung mereka dan harus tepat pada masanya untuk mencari jalan untuk melindungi mereka. Selepas kampung yang hilang akan kegagalan misi anda.

 

Bermain juga