FTW

Nama alternatif: FTWars

Permainan Online FTW - penyemak imbas percuma MMORPG, merangkumi tiga gaya permainan: PvP («Pemain Pemain &»), PvE («Pemain & Alam Sekitar") dan RVR («& kerajaan kerajaan") . Untuk mencuba diri anda dalam mainan ini agak lucu, anda mesti mempunyai:

1) PC dengan sistem operasi, tidak kurang daripada XP (perkhidmatan pek 2) / 2000 (perkhidmatan pek 4) / ME;

2) versi terbaru pelayar Mozilla Firefox.

Untuk memulakan permainan anda perlu pergi ke laman pendaftaran FTW, yang terletak di laman web rasmi permainan.

Sertai dalam permainan FTW insanely mudah. Nyatakan

• e-mel anda;

• kata laluan;

• nama wira;

• memilih salah satu daripada dua perlumbaan ...

... Dan semua! Anda membuka jalan untuk belajar. Langkah pendaftaran FTW talian tidak memaksa mana-mana pelanggan turun. Ya, dan apa-apa kemas kini, penggunaan lalu lintas yang serius dan riltayma dalam permainan, anda akan tidak melihat. Sebabnya ialah bahawa dalam talian FTW - permainan pelayar percuma, seperti yang dinyatakan di atas. Dan biarkan jadual itu tidak pembutaan keindahan, tetapi mata, semua baik, yang menyenangkan. Plot yang baik dan maju dalam permainan komponen sosial untuk merangsang imaginasi mana-mana enjin lebih bersih moden dengan 3D-azimat, mengganggu dari yang paling penting - komunikasi "hidup". Dan di sini adalah penting. Bermain permainan dalam talian anda perlu FTW dan Australia, dan Iceland, Amerika dan lain-lain, kewarganegaraan yang berbeza, pekerjaan dan status dalam masyarakat. Yang sudah pasti hanya menambah kepedihan untuk permainan.

Main permainan dalam talian anda perlu FTW atau Dendrunom atau mekanikal. Dan orang-orang dan lain-lain boleh berbangga dengan warnanya, parameter personaliti, antara muka dan bangunan sendiri. Bulu mudah alih, suka pergi pesanan dan hidup di bawah rejim totalitarian. Sebaliknya, Dendruny lambat dan rumit sangat kebebasan-penyayang, dan kerana hasil kehidupan mereka dalam anarki meditasi. Dewa Mekanikal berdiri Nanonirvana, Dendrunov - Kekal Berbuah Pinocchio. Prosiding dari nama-nama yang sangat sudah sendiri, kita boleh menyimpulkan bahawa permainan ini bukan tanpa FTW talian Ironinya, kadang-kadang menggembirakan sindiran atau beberapa jenaka hitam.

Sistem pertempuran Tempatan tidak rumit. Untuk bermain FTW sepenuhnya, akan menyertai pertempuran agak kerap. Untuk melakukan ini, memilih mangsa (atau nama memberi tumpuan kepada tahap) dan menyerang. Pertempuran itu bermula secara automatik datang ke berakhir pada pusingan ke-15. Menerima lebih daripada kehilangan kerosakan penting atau seseorang yang hidup "jatuh" di bawah 20.

Perkara asal yang memberi kesan yang berlainan, anda boleh membeli di kedai tempatan anda. Haiwan kesayangan, anda akan mula sedikit kemudian, dengan adanya pengalaman yang mencukupi. Beberapa bangunan yang dibina oleh anda, akan membawa manfaat: dalam bidang kewangan, inventori, kemahiran.

Di samping itu dengan semua yang FTW bermain - ia tidak hanya bercakap atau melawan. Ia juga bermakna ... yes, berfungsi! Dendruny mendapat kehidupan yang di dalam Syurga, bulu - pada penyampai. Walau bagaimanapun, kerja-kerja khas untuk anda secara peribadi, ia tidak akan membuat. Semua yang diperlukan - menentukan masa dan terus pergi tentang perniagaan mereka. Pembayaran yang anda terima, seperti yang dijangkakan, pada akhir kerja. Anda juga boleh mendapat dengan menyerang pemain lain atau melengkapkan mini pencarian. Walau bagaimanapun, pada masa lalu, anda tidak boleh sentiasa mendapat wang, tetapi mana-mana utiliti lain, termasuk, dan pengalaman.

Jadi, secara ringkas tentang cerita (dan menyeronokkan lebih banyak anda akan belajar semua untuk permainan). Permainan FTW online akan menawarkan anda dalam galaksi jauh unimaginably ZaChuM (iaitu, hapak Closet Universe). Ia berada di sana dan telah dihantar sebelum ini disebut di sini bangsa, telah diiktiraf sebagai benar-benar putus asa. Dendruny dan bulu sepanjang masa di ambang perang kejam. Ditentukan lanjut mengenai yang sebelah anda berada di, dan pada - hadir nasib alam semesta FeTreeWar!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag