Masa Depan Torpia

Nama alternatif:

Permainan Masa Depan Torpia akan dipindahkan kepada anda dalam masa terdekat. Strategi ini berasal dari Jerman. Fantasi bercampur dengan realiti, membuat anda panjang untuk mendapatkan teruja mengenai permainan ini. Anda perlu membina bangunan baru, membina kubu, membangunkan kemahiran dan menimba ilmu baru. Menyenangkan adalah hakikat bahawa dalam Torpia Masa Depan dalam talian anda tidak perlu memasang apa-apa fail tambahan sebaik sahaja selepas proses pendaftaran, anda akan dapat untuk memulakan permainan.

Anda akan dapat menghiasi planet anda mengikut citarasa anda. Kecewa, untuk membina bangunan baru dan membawa mereka lebih dekat dengan maksimum untuk cita-cita beliau. Dalam permainan, anda perlu memasukkan tentera, membina berek untuk askar dan menyediakan mereka untuk perkhidmatan. Sekarang anda akan dapat mengawal masa depan mereka dalam Thorpe.

Sama seperti dalam permainan dalam talian pada masa ini yang paling sedia ada, proses pendaftaran Masa Depan Torpia diperlukan, jika tidak, anda tidak akan dapat untuk mengakses permainan. Walaupun semua muka permainan ditunjukkan dalam Jerman, setiap peminat permainan video lebih kurang berpengalaman akan berurusan dengan pihak pengurusan. Pada dasarnya, di bahagian atas kanan skrin terdapat bahasa perubahan kotak, tetapi pada masa ini ia tidak aktif. Marilah kita berharap bahawa ini hanyalah kelemahan mod beta (hanya di peringkat pembangunan permainan ini adalah sekarang), tetapi pada masa akan datang semua akan ditetapkan, dan pemain Rusia berbahasa juga akan dapat berasa selesa.

1. Untuk memulakan proses pendaftaran yang perlu anda ikuti pautan «Jetzt spielen», yang terletak di tengah-tengah skrin permainan.

2. Dari link berikut, anda akan melihat sebelum anda membuka borang pendaftaran di baris atas yang dipanggil «Benutzername», anda akan perlu untuk memasukkan nama anda - nama ini anda akan berada dalam Masa Depan Torpia bermain dan anda akan melihat semua pemain, jadi anda akan mengendalikan sistem.

3. Talian «E-Mail», kerana anda mungkin boleh meneka diri anda, anda perlu mengisi e-mel yang sah alamat anda.

4. Dalam bidang seterusnya anda perlu untuk merekodkan kata laluan unik anda untuk log masuk ke akaun peribadi anda. Cuba untuk menjadikan ia sebagai selamat untuk terus bermain permainan Masa Depan Torpia selamat, dan anda tidak bimbang bahawa akaun anda boleh dikompromi oleh penipu.

5. Peringkat seterusnya - pilihan kaum. Permainan ini boleh didapati dua perlumbaan: Manusia dan Shivanery. Maklumat lanjut mengenai kaum kita akan membincangkan di bawah.

6. Untuk memeriksa sistem itu boleh selesai, anda akan perlu untuk menerima dan bersetuju dengan semua syarat-syarat perjanjian pengguna yang anda boleh membuat tanda semak di hadapan frasa set «Ich habe dieAGB und ...».

7. Mengesahkan ketepatan pengisian, klik "Main Online Percuma", atau pun seorang butang besar hijau yang mengatakan «Jetzt Gratis mitspielen». Anda akan menerima e-mel pengesahan, klik pada pautan web yang mengandungi.

Seperti yang disebutkan di atas, permainan boleh didapati dalam dua kaum utama:

1. Orang.

2. Siva.

Jika orang semua pada asasnya jelas, bercakap Shivas, ia adalah diperhatikan bahawa ini orang asing empat tentera, memuja menghiasi segala-galanya di sekeliling syiling, manik dan haluan. Main Torpia Masa Depan sesiapa percuma boleh! Cubalah dan anda!

 

Bermain juga