Galaxy on Fire 2

Nama alternatif: Galaxy on Fire 2

Permainan Galaxy on Fire 2 adalah permainan dalam talian tentang pertempuran ruang dalam galaksi. Menunggu untuk permainan ini di seluruh dunia, selepas projek kejayaan bahagian pertama permainan. Berjuta-juta orang telah memainkan dalam Galaxy pada Kebakaran di dalam telefon.

Sekarang, Galaxy on Fire 2 Mei sila peminat dan Apple produk, kerana baru-baru ini permainan ini telah dibangunkan untuk IOS platform.

Terdapat juga versi Galaxy on Fire 2 android, yang direka khas untuk telefon mudah alih pada Android (versi 2.3 di atas).

Permainan dalam talian Galaxy on Fire 2 adalah anda boleh muat turun di mana-mana tapak yang menyediakan ciri ini. Muat turun permainan percuma adalah satu fail torrent, tetapi muat turun anda mesti memasang program pada komputer anda.

Sebelum permainan, semakan Galaxy on Fire 2 video, di mana anda boleh mencari panduan kepada permainan, manfaat mod permainan dan ciri-ciri permainan.

Di Galaxy on Fire 2 pc bermain lebih selesa daripada mana-mana versi mudah alih yang lain.

Peristiwa di permainan yang berlaku bagi pihak protagonis - Keith Maxwell. Beliau terpaksa lulus ujian sukar pada perlawanan pertama. Tetapi pengembaraan bukan ke atasnya. Kapal beliau telah diserang lanun jahat. Selepas peristiwa-peristiwa dia mendapat dalam galaksi jauh. Untuk pulang ke rumah, dia akan perlu untuk membina kapal yang kuat, tetapi ia mengambil banyak butiran yang perlu untuk membuat wang.

Keith akan mempertimbangkan rancangan untuk pulang ke rumah dan perlahan-lahan memperkenalkan ia menjadi realiti. Tetapi masalah tidak menamatkannya. Beliau perlu berjuang menentang musuh-musuh asing, untuk berurusan dengan bangsa misteri yang sentiasa menyerang orang awam dan stesen pangkalan.

Permainan itu sendiri terbahagi kepada beberapa sektor ruang berasingan. Antara mereka, anda boleh dengan selamat perjalanan. Terdapat sistem yang disesuaikan untuk permusuhan anda, dan di sana, dan sebaliknya. Terdapat juga banyak stesen selamat. Walau bagaimanapun, bagi anda dalam permainan terdapat bahaya lain - bahawa saya pergi ke lanun.

Pindah antara sektor ruang, anda akan berada di pengulang.

Setiap planet (objek angkasa) mempunyai stesen besar. Ketulan besar besi berkhidmat beberapa fungsi dalam permainan:

- Hangar untuk pemodenan kapal;

- Perdagangan;

- Tugasan tempat duduk (di mana anda mendapatkan pekerjaan).

Lounges anda boleh bertemu personaliti yang berbeza yang akan memberi anda apa-apa perintah: kemusnahan lanun atau pengangkutan orang. Usaha A anda mendapat sejumlah kredit. Jika wang untuk sesuatu yang anda tidak mempunyai cukup, anda juga boleh melibatkan diri dalam perdagangan.

Beli hari ini di kedai luar, anda mesti menyelamatkan mereka di mana mereka yang paling memerlukan. Biasanya ia adalah sudut-sudut yang paling jauh daripada ruang.

Anda juga boleh melibatkan diri dalam asteroid penggerudian. Mereka mempunyai perbezaan mereka. Asteroid terbaik yang menandakan kelas A. Ia boleh menyembunyikan dirinya di permata.

Cari di Galaxy on Fire 2 rahsia, dan kemudian permainan itu akan menjadi lebih mudah untuk anda.

Selami dunia ini kosmik yang luar biasa!

 

Bermain juga