Galaxy on Fire 2 Full HD

Nama alternatif: Galaxy on Fire 2 Full HD

Sistem keperluan:

Processor: Intel ® Core ™ 2 Duo 2. 2GHz atau lebih cepat

RAM: 2GB

Kad Video: 512 MB

Disk Space: 2 GB

Galaxy on Fire 2 - penerusan permainan yang popular, yang berjaya memenangi semua platform mudah alih mungkin, bahagian kedua telah direka untuk menakluk pasaran komputer peribadi. Pengarang projek dalam suara penuh bergulung Galaxy permainan pada Bomba 2 dilahirkan terima kasih kepada salah satu ruang RPG yang paling terkenal, dan pengeluaran Rusia bertajuk "Space Rangers". Malah, perbezaan dalam dunia permainan yang kelihatan, tetapi permainan idea, termasuk dunia sepenuhnya terbuka, banyak cerita dan pencarian sampingan, sistem perdagangan dengan sempurna direka dan juga dalam senjata yang kaya dengan senjata. Gaaktika terbakar 2 mempunyai mengangkat tema cerita yang sama di mana orang asing kejam muncul tidak berita tahu di mana, dan menyerang semua dan semua orang di laluannya. Anda akan menjadi, jika peserta kursus dikehendaki dicipta khas entiti, yang akan ditentang musuh yang misteri dan mendapatkan kelemahannya, berita kajian galaksi pada setiap planet dan asas ruang, di mana anda menguruskan mendarat.

Gameplay

Pada mulanya, kita mempunyai sekurang-pelupusannya sebuah kapal angkasa kecil, di mana anda boleh membeli beberapa bahagian atau lengan tambahan, tetapi pada satu ketika perlu berfikir mengenai perubahan dasar kapal, kapasiti dan perisai akan ketinggalan peralatan musuh. Pada mulanya mempunyai banyak untuk terbang pada bahagian berpatutan galaksi, melaksanakan tugas yang mudah dan pada masa yang sama pritorgovyvaya komoditi terhad. Lebih atau kurang serius kakitangan senjata kapal perang dan sistem pertahanan adalah untuk mengancam dan misi pertempuran Galaxy on Fire 2. Kawalan Mudah unit tempur, yang menawarkan permainan Galaxy on Fire 2 tidak akan mengambil banyak masa untuk menguasai ia. Perkara utama untuk bergerak secepat mungkin, bergerak jauh dari tembakan musuh dan menyebabkan serangan balas dramatik. Taktik utama adalah tidak berubah, bagaimanapun, serangan dari senjata jarak jauh melumpuhkan penujatr musuh dan kelajuan pelaksanaan terakhir kapal itu tidak mempunyai senjata huru-hara.

Misi

Kadang-kadang memaksa dibelanjakan untuk penerbangan dari sistem satu bintang yang lain dan pertempuran berterusan terhadap kemungkinan hangat, tidak dapat mewajarkan kos pembaikan kapal, cedera oleh laser musuh dan peluru berpandu, tetapi dalam kebanyakan kes, ganjaran akan menyenangkan mata dan membenarkan untuk membeli modul baru , dan juga kapal.

 

Bermain juga