Gallendor battlegrounds

Nama alternatif: Battlegrounds

Gallendor battlegrounds online - strategi pelayar berasaskan unik percuma yang pemain mempunyai peluang untuk bekerja dengan orang sebenar. Syarikat Quest daripada Gallendor bersusah payah untuk membuat permainan yang boleh diakses kepada semua orang. Untuk ke dunia menarik Zaman Pertengahan, kita hanya perlu memeriksa Gallendor battlegrounds. Jika komputer anda memenuhi keperluan sistem minimum dan mempunyai sambungan Internet, sertai perkara Gallendor battlegrounds minit. Anda tidak memerlukan pemasangan tambahan atau muat turun pelanggan permainan. Sertai dalam permainan Gallendor battlegrounds tidak akan menyebabkan apa-apa masalah, kerana anda hanya perlu masukkan maklumat berikut:

1) Nama Watak

2) Kata Laluan

3) E-mel

Daftar Gallendor battlegrounds akan selesai dengan menekan butang yang sesuai, dan anda akan menjadi penghuni di dunia kejam yang akan menakluk melalui kemahiran dan licik beliau.

Permainan dalam talian Gallendor battlegrounds - satu cara untuk menunjukkan pemikiran strategik dan ekonomi, keberanian dan ketahanan beliau, peluang untuk bangkit di atas pemain lain, membuktikan lawannya bahawa anda telah datang ke sini untuk apa-apa. Anda akan Gallendor battlegrounds bermain melalui pelbagai ujian. Mengarahkan tentera-tentera yang luas, anda akan mengambil bahagian dalam pertempuran epik. Ada kemungkinan bahawa dari masa ke masa, anda telah mencipta sebuah empayar terkenal dengan kekuatan dan tidak berjaya beliau. Main dengan pasti mengukuhkan Castle - sebuah bangunan yang tempat perlindungan utama anda.

Penyelesaian anda sendiri akan memerlukan banyak usaha pada awal penubuhan, dan pada masa akan datang dalam pengurusan. Tetapi sebaik sahaja anda mula bermain Gallendor battlegrounds, ini sudah secara terbuka menyatakan bahawa kesukaran yang tidak takut. Jadi bersedia untuk berjuang dengan raksasa, mempertahankan terhadap musuh-musuh, kepada sumber-sumber saya, membina, mengurus harta benda mereka dan memusnahkan orang lain, menyerang kejutan. Tetapi ingat, anda boleh menjadualkan serbuan hanya apabila anda percaya bahawa pembangunan lawan bandar lebih perlahan daripada anda.

Untuk bermain permainan dalam talian Gallendor battlegrounds, bergerak ke hadapan, akan memerlukan sumber. Anda diberi sumber kewangan dan bahan dan manusia.

Tanpa sumber kewangan dan bahan adalah mustahil untuk membangunkan industri ini. Hampir semua aktiviti memerlukan pelaburan sumber tertentu. Sebagai contoh, tanpa bahan-bahan bangunan anda tidak dibina apa-apa yang tidak bersenjata membina askar anda tidak pergi berperang, dan kekurangan makanan dan air di semua boleh berakhir hasil tragis (kepupusan besar-besaran daripada penduduk). Juga perlu diingat bahawa lokasi sumber, pengangkutan, terlalu banyak bergantung.

Sumber Manusia - orang-orang yang mendiami tanah anda. Mereka bertujuan penghibur peranan pesanan anda. Dengan mengorbankan orang semula perbendaharaan anda, yang dilakukan pelbagai pekerjaan (contohnya pembinaan), adalah tentera. Tanpa wad khusus anda orang tidak boleh mencapai kejayaan, kerana mereka adalah pembantu untuk melaksanakan rancangan anda. Menyediakan rakyat anda dengan semua penjagaan yang diperlukan dan. Hanya dengan cara ini anda akan mengelakkan rasa tidak puas hati orang ramai dan mencapai sebahagian mereka pekerjaan yang berkesan. Ia adalah perlu bukan sahaja untuk memantau bekalan makanan, tetapi juga mahir menganjurkan aktiviti-aktiviti rekreasi. Sebagai contoh, ia adalah mungkin selepas pertempuran melelahkan untuk memimpin orang-orangnya untuk memburu. Tidak tanpa hiburan dibina dan struktur agama dalam kubu anda. Sebagai sarjana bijak dan pemimpin yang adil, anda boleh menikmati berkenaan dengan rakyat, jadi untuk bermain permainan dalam talian Gallendor battlegrounds akan lebih mudah.

Gallendor battlegrounds permainan dalam talian memerlukan pemantauan berterusan beberapa petunjuk. Ini adalah, pertamanya, peningkatan tahap unit tempur, yang memberikan keyakinan dalam pertempuran kejam. Kedua, pembangunan aktiviti saintifik di makmal bidang kuasa anda. Anda tidak mahu untuk membolehkan kemunduran teknologi? , Mencegah peningkatan kadar pertumbuhan ketiga kematian. Seperti yang telah disebutkan, dari sumber manusia banyak bergantung. Tetapi bukan sahaja daripada diri mereka sendiri, tetapi juga, sudah tentu, bilangan mereka. Dan jika orang akan mati beramai-ramai, maka anda pasti akan tidak sdobrovat! Keempat, latihan dan peningkatan tentera spesies yang berbeza. Jika anda pemanah, infantri, pasukan berkuda dan ahli silap mata - ini adalah kunci kejayaan dalam peperangan. Selepas pertempuran yang mereka menyokong dan melengkapi antara satu sama lain.

Gallendor battlegrounds permainan dalam talian dibahagikan kepada peringkat. Pemain baru digalakkan untuk menjalani tahap latihan untuk memahami permainan, untuk memahami asasnya. Sebagai tahap peningkatan boleh didapati di semua kawasan. Anda akan dapat untuk meningkatkan industri, meluaskan pemilikan, mencapai ketinggian dalam bidang sains dan banyak lagi. Sekarang tidak berehat! Pemain di sisi lain skrin juga berkembang dan membangun, menyampaikan ancaman segera kepada anda. Bersedia untuk menangkis serangan itu pada bila-bila!

Jangan ragu-ragu bahawa memenangi dunia Gallendor battlegrounds, anda akan mendapat keseronokan maksimum! Jangan ditangguhkan oleh kerumitan yang jelas, kerana anda dan yang sama akan datang untuk di sini untuk diatasi. Alami suasana memekakkan telinga nada loceng lyazganya bilah jeritan tentera yang cedera dan laungan kuat komander. Grafik yang indah menekankan keindahan istana zaman pertengahan dan kesatria megah berdiri di hadapan anda seolah-olah hidup.

Kami hanya boleh mengharapkan dari anda, pemain sayang, tidak berpaling nasib baik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag