Gameglobe

Nama alternatif: Gameglobe

Permainan Gameglobe adalah campuran genre Tindakan, Pengembaraan, TPS, Quest, Racing. Tetapi sebenarnya permainan Gameglobe adalah editor yang besar dengan satu set besar alat yang berbeza yang semua orang boleh merealisasikan idea-idea mereka, anda boleh membuat dan juga selepas mewujudkan bermain ciptaannya, untuk merealisasikan idea-idea mereka di sini daripada anda merangsang permainan ini. Bermain permainan dalam talian Gameglobal anda boleh benar-benar percuma kerana ia telah dicipta dalam mod F 2 P ( Percuma kepada [_2_ ] Main ).

Untuk memulakan Gameglobal memainkan anda mesti mempunyai komputer dengan keperluan sistem:

 • Processor Celeron Dual - Teras 1. 6 GHz atau lebih tinggi
 • Kad Video g e f Orce 8800 J atau lebih tinggi
 • 1 GB RAM atau lebih; ​​
 • Sistem Operasi Windows XP atau kemudian;
 • Ruang cakera sekurang-kurangnya 2 GB
 • DirectX DX 9;
 • Sambungan ke Internet;
 • Keyboard;
 • Mouse.

Jika komputer anda mempunyai ciri-ciri ini, maka langkah seterusnya ialah pendaftaran Gameglobe

  1. Pergi ke laman web ini permainan Gameglobe ;
  2. Atas kanan tiang Pengguna masukkan nama skrin anda;
  3. Buat Laluan bawah dan mengingatinya;
  4. Dan masukkan alamat e-mel anda;
  5. Ambil perjanjian hak cipta dengan mengklik kotak cek;
  6. Tolak butang hijau besar bawah Daftar sehingga ;
  7. Ikut arahan dan memuat turun pelanggan permainan;
  8. Masukkan data anda dan mula untuk pengembaraan yang anda buat sendiri.

Mewujudkan dunia anda, permainan anda dengan golf yang indah dan alam semula jadi, anda mempunyai satu set besar alat untuk penciptaan jalan hutan, air terjun, gua, halangan, padang pasir, padang rumput yang diliputi salji dan banyak lagi hanya menunggu imaginasi anda. Mencipta skrip untuk menulis cerita, membuat watak dilupakan dan berkongsi dengan orang lain. Setiap seorang daripada kita bermimpi untuk mewujudkan permainan mereka sendiri, itu yang pasti, dan ia telah menjadi mungkin dengan permainan Gameglobe .

Dibuat dunia yang anda boleh berjalan di atasnya dengan wataknya. Mari kita lihat bagaimana untuk mengawal wira anda. Ia amat mudah untuk mengemudi dunia menggunakan butang yang biasa anda " W " " S " " A " " D "(ke atas, belakang, kiri, kanan) untuk bergerak ke kekunci sisi digunakan" Q "" E ". Untuk melompat menggunakan ruang atau butang tetikus kanan. Butang kiri digunakan untuk menyerang dan interaksi dengan persekitaran objek, juga meraih tali yang anda boleh swing kunci pergerakan dan " R " " F " untuk mendaki tali atau turun.

Permainan Gameglobe kenderaan ini, seperti SUV, eretan, trak dan snowboarding. Pengurusan tidak rumit. Dalam usaha untuk mendapatkan ke dalam kereta anda menekan butang tetikus kiri sehingga dia dan gunakan kekunci untuk pergi " W " " S " " A "" D ". Hammer dalam permainan yang disertakan dengan butang ruang untuk keluar kenderaan yang anda gunakan butang " TAB ", untuk mempercepatkan tekan " W " dan " S [ _2_] "untuk brek. Menguruskan semua cara biasa pengangkutan supaya anda akan memahami bagaimana untuk menguruskan papan luncur salji, trak dan eretan.

Jadi, layari laman web, mendaftar dan membuat permainan, karya pengembaraan, dunia anda dengan watak-watak yang luar biasa, penjahat. Permainan Gameglobe Free memberikan anda peluang untuk mewujudkan permainan mereka sendiri dan berkongsi dengan rakan-rakan anda dan masyarakat Gameglobe anda. Unik dan melakukan apa yang mereka mahu untuk masa yang lama. Di sini menunggu untuk anda!

 

Bermain juga