Wars ganja

Nama alternatif: Wars ganja

GanjaWars Permainan dalam talian - penyemak imbas percuma strategi berasaskan peranan-bermain kategori RPG. Salinan maya dunia gangster yang dibangunkan oleh OOO "MediaSite." Walaupun GanjaWars tajuk bersih dan kemas dalam talian tidak menyokong dadah haram dan menggalakkan orang ramai untuk menggunakannya. Pada tahun 2003, permainan dalam talian telah mengambil kedudukan yang terkemuka di internet, dan sejak itu penarafannya tidak jatuh. Semua ini terima kasih kepada keaslian projek itu, yang mampu menarik minat ramai pemain. Kotor, dunia kejam jenayah membuat anda peserta dalam tembakan berdarah dan showdowns mafia. GanjaWars permainan dalam talian - ini adalah satu peluang yang unik untuk merealisasikan keupayaan strategik mereka, untuk menunjukkan semua keberanian dan kemahiran untuk menunjukkan kebolehan pertempuran. Datang ke dunia ini yang jahat untuk terus hidup di dalamnya dan membantu mewujudkan pendaftaran GanjaWars. Permainan ini boleh didapati untuk semua orang hampir, terima kasih kepada keperluan sistem yang bersahaja:

1) sistem operasi Windows 2000, XP, Vista

2) Pemproses Intel Pentium 200MHz saya

3) Memori 32 MB

4) Mempunyai kad video tidak diperlukan

5) sambungan Internet

Untuk memulakan GanjaWars bermain, tidak perlu untuk memuat turun dan memasang pelanggan permainan. Sertai dalam GanjaWars permainan - ia hanya mengisi borang pendaftaran. Perlu memasukkan maklumat berikut:

1) Nama watak permainan

2) seks lelaki dan perempuan

3) mewujudkan kata laluan (disahkan oleh pengenalan semula)

4) Bilangan gambar yang dilukis oleh seorang pereka profesional

Daftar GanjaWars selepas pengenalan data yang diperlukan menawarkan juga memilih senjata yang anda mahu untuk memulakan permainan. Cadangan pencirian tertera pada tetingkap yang sama. Jadi, anda boleh mengambil dua atau Makarov pistol atau senapang Kalashnikov, penembak curi senapang, atau "Mini-Dragunov" atau Winchester 1200 senapang patah. Mentakrifkan tergesa-gesa, dan ke hadapan - terjun menceburkan diri ke dalam acara mengamuk gandzhubasovskih peperangan.

Sistem PvP terdiri daripada pertempuran berikut:

- Perjuangan Text

- Pertempuran Grafik

- Quest Perang

Text melawan paling mudah dan pendek. Aliran trafik internet adalah agak kecil. Taktik Permohonan di sini adalah hampir mustahil.

Dalam pertempuran grafik mungkin sudah pada skrin untuk menonton pemain. Grafik menggalakkan persepsi realistik perjuangan, dan banyak lagi yang menarik pertempuran teks grafik. Anda mendapat peluang untuk merealisasikan pelan strategik mereka. Melawan halangan-halangan yang rumit, tetapi juga boleh didapati pelbagai perlindungan.

Peperangan Quest diperangi di sebuah pulau terpencil yang berada di bawah perlindungan musuh. Tetapi jika anda membuat keputusan untuk menyertai perjuangan dan keluar dari bilik itu pemenang, barang-barang berharga dan tahap baru menjadi ganjaran yang sah anda.

Dalam bermain permainan GanjaWars dalam talian, boleh mengambil bahagian dalam kumpulan-kumpulan seperti berjuang pertempuran sebagai tunggal (lawan pilih sendiri), pertarungan (ciri - larangan mengelak), biasa (sehingga 30 orang), jalan (matlamat - mendapat memegang wang, pengalaman dan mata kemahiran), serangan ke atas harta (dua sindiket antara satu sama lain).

Sudah tentu, bermain GanjaWars tidak bersenjata mustahil. Pilihan di sini adalah agak lebar:

- Gun

- Senapang Sniper

- Automatik

- Pistols

- Senapang patah

- Bom tangan

Membuat banyak tembakan. Oleh kerana itu satu peluru beberapa semua betul-betul walaupun mengenakan kerosakan kepada musuh Almarhum.

Sniper senapang boleh api lagi, tetapi cukup berkuasa. Kelebihan senjata ini adalah keupayaan untuk menembak dari jauh dan menembusi apa-apa perisai.

Automatik adalah kacukan antara mesingan dan senapang sniper. Juga senjata agak berkesan.

Pistol boleh menjadi kuasa yang merosakkan di tangan yang betul. Terutamanya kerana dalam setiap tangan, anda boleh mengambil satu senjata untuk menggunakannya pada masa yang sama.

Senapang patah walaupun mempunyai pelbagai kecil, tetapi sangat diperlukan dalam huru-hara.

Bom tangan juga digunakan pada jarak dekat, tetapi pada satu pukulan hits musuh berganda.

Selain senjata, GanjaWars permainan dalam talian menyediakan pemain memiliki objek komunikasi moden dan cara pengangkutan. Ini boleh menjadi satu telefon bimbit, kereta, bot dan banyak lagi. Perkara-perkara ini meningkatkan ciri-ciri tempur watak.

Sememangnya, apa-apa yang tidak mendapat apa-apa pun. Oleh itu, untuk mengambil kesempatan ke atas perkara yang perlu dan peluru layak Susun untuk bekerja, atau pergi perdagangan. Komponen ekonomi permainan membayangkan jenis hartanah. Objek bertindak sebagai industri perlombongan, pemprosesan dan pembuatan. Untuk mula mengumpul sedikit modal, ia harus bekerja di lombong, kilang atau terminal dagangan. Kerja anda akan dibayar setiap jam. Terdapat peluang yang otpahat put, anda boleh membeli usaha anda sendiri. Berusaha untuk menubuhkan perniagaan mereka untuk mendapat kuasa dan pengaruh di dalam alam neraka.

Main permainan GanjaWars talian anda akan, bergerak melalui peringkat. Pada mulanya, peluang anda hanya minimum. Sebagai contoh, satu daripada tiga jenis pergaduhan, anda boleh menggunakan teks. Sehingga ke tahap 5 mempunyai pilihan kecil lokasi anda bekerja di lombong uranium, dan kerja ini kerja, anda lihat, tidak mudah. Tetapi dengan meningkatkan tahap berubah secara radikal. Perspektif baru. Menjelang watak tahap ke-10 betul kualitatif perubahan. Jadi, anda boleh, sebagai contoh, kini mereka memilih pertempuran untuk turut serta. Lagipun, mereka menjadi ada. Juga adalah mungkin untuk menyertai sindiket.

Untuk mula bermain sekarang dan membuat GanjaWars pasti - permainan yang baik untuk kuat, pintar, berani, orang keluar yang tidak menakutkan kesukaran. Nikmati dan berbangga dengan pencapaian mereka! Mari nasib tidak pernah berpaling daripada anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag