Sampah Garasi

Nama alternatif: Sampah Garasi

Sampah Permainan Garasi adalah permainan berasaskan pelayar dalam talian yang akan membolehkan anda untuk mengambil cabaran pemilik tapak. Jadi anda telah memutuskan untuk membuka tempat pembuangan sendiri. Tetapi, sudah tentu, dalam garaj garaj Sampah talian , seperti dalam kehidupan sebenar, anda perlu bermula kecil, dan dari awal-awal lagi. Anda akan membuka kereta, yang akan dihantar ke tempat pembuangan perdagangan anda dengan bahagian-bahagian kereta dan konsisten mengembangkan harta benda anda. Cari dunia menarik Garage permainan Sampah talian .

Sebelum memainkan Sampah Garasi, pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem minimum seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128MB.

Daftar Sampah Garasi dalam permainan tidak akan membawa anda banyak masa dan mudah:

1.                   Pada halaman utama, pilih item "Pendaftaran";

2.                   Masukkan nama watak;

3.                   Masukkan kata laluan yang selamat;

4.                   Masukkan alamat e-mel yang sah;

5.                   Pilih "Daftar" dan Sampah pendaftaran Garasi selesai.

Permainan Sampah Garasi membuat anda berasa tapak pelupusan sendiri pemilik. Di sana, dalam pelbagai jenis alat-alat ganti, pemain boleh membuat pembuangan mereka sendiri, tetapi salah satu yang paling menarik destinasi Sampah Garasi yang talian adalah untuk mengembangkan tapak pelupusan dan tetapan. Pemain boleh membina pelbagai bangunan dan objek, yang menjadikan mereka unik dalam tapak pelupusan. Pemain juga boleh menjemput kawan-kawan anda untuk menguji tapak mereka Sampah Garasi talian dan tips pertukaran meningkat.

Pada awal perjalanan anda, anda akan mempunyai kawasan kecil dan hapus kereta murah. Bergantung kepada kemahiran pengurusan anda, anda boleh bermain permainan dan Sampah Garasi menjalin perniagaan yang berjaya dan, akhirnya, mampu menarik lebih ramai pelanggan. Lebih ramai pelanggan bermakna anda mampu untuk menarik lebih ramai pelanggan dan membuat lebih banyak wang dengan membuka lain-lain jenis kenderaan seperti bot dan helikopter dalam permainan Garasi Sampah.

Scrap dari kereta, helikopter dan peralatan lain boleh ditukar kepada wang tunai selepas jualan pelbagai pelanggan mereka. Permainan Sampah Garasi menawarkan banyak ciri-ciri yang menarik, selain daripada pemodenan dan pengembangan tapak anda, anda mempunyai banyak pilihan lain: pendakian dari tahap ke tahap, maka kenderaan yang tiba di tapak pelupusan anda, akan menjadi lebih dan lebih eksotik. Bahagian yang anda bukan sahaja akan membolehkan anda untuk meningkatkan perdagangan anda, tetapi juga akan membolehkan anda untuk membuat kereta anda sendiri dalam Sampah Garasi talian . Membina kereta anda sendiri dari pelbagai bahagian dan menggunakannya untuk mengambil bahagian dalam pertandingan.

Sudah tentu, permainan itu sendiri Sampah Garasi sepenuhnya berkisar tapak pelupusan anda. Di sini anda akan bermain dan Sampah Garasi kerunsingan dengan mesin anda, dan dengan itu meningkatkan kerjaya anda sebagai pakar mekanik.

Anda mungkin boleh untuk membina kereta sendiri daripada cip, anda boleh menyimpan permainan di Garasi Sampah itu. Anda boleh melengkapkan kereta anda dengan pelbagai jenis barang-barang, menjadikannya salah satu permainan yang paling cepat dalam permainan Garasi Sampah talian . Kemudian anda boleh mengambil kereta anda dan memandu menakjubkan, dan juga bersaing dengan pemain lain dalam unik PvP , mana yang terbaik permainan kereta Sampah Garasi menang.

Sampah Permainan Garasi adalah unik MMO strategi yang mengambil genre hampir tidak disentuh dalam ruang dalam talian. Masukkan ini permainan yang unik dunia Garasi Sampah talian dan mengendalikan tapak pelupusan sendiri, mencipta sebuah kereta yang unik dan bersaing dengan pemain lain dari seluruh dunia.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag