Gargonia

Nama alternatif: Gargon

Permainan dalam talian Gargon - percuma dan berasaskan pelayar, kasual sesak, proses membuat permainan keseluruhan amat dipermudahkan. Dalam usaha untuk memulakan pembangunan, anda tidak perlu memuat turun dan memasang apa-apa. Apa yang diperlukan - pergi ke pelayar anda dan pergi langkah Pendaftaran Gargonia.

Sertai dalam permainan Gargonia pada peringkat pertama menawarkan pemain masa depan ditentukan serta-merta yang sebelah dia lebih suka konfrontasi mengelaskan diri mereka sendiri - untuk Gargonitam atau Marin. Dan jika anda klik pada logo kem (atau pautan dengan nama yang di bawahnya), yang kurang daripada bilangan yang berdaftar, anda akan diberikan bonus untuk menyokong keseimbangan. Kemudian, apabila anda telah mula Gargonia dalam talian, anda sentiasa boleh menukar kem. Menentukan pilihan, anda akan, seperti biasa, nyatakan alamat e-mel anda, di mana nama anda akan bermain dan dalam kata laluan - masukkan permainan. Gargonia mendaftar di sini mudah dan standard.

Unik permainan dalam talian Gargonia yang menawarkan kesinambungan permainan melalui "autonomi" tindakan watak anda. Iaitu, jika anda perlu atau keluar dari permainan, atau mematikan komputer anda, watak anda tidak lagi terlibat dalam urusan yang diamanahkan kepadanya. Anda boleh hantar ke tempat kerja, dan kemudian kembali kepada permainan, mendapatkan diletakkan untuk gaji beliau.

Permainan Gargon mempunyai unit monetarinya - beberapa token, yang anda boleh mendapatkan kerja yang, mengalahkan musuh atau mencari dalam perisikan. Dengan wang sebenar memperkayakan token tidak akan berfungsi - ia hanya dalam permainan mata wang Gargonia. Bermain tanpa mereka, bagaimanapun, akan menjadi sukar, kerana wang ini membolehkan pemain untuk membeli pelbagai perkara untuk memperbaiki rumah, atau persekutuan anda untuk meningkatkan prestasi.

Dengan cara itu, kira-kira ciri-ciri. Ketahanan bertanggungjawab untuk mengurangkan kerosakan diambil. Kuasa - untuk daya impak ketika menyerang dalam peperangan. Mobiliti - untuk mengelakkan serangan musuh. Makanan - untuk tenaga. Perisikan - untuk hits kritikal (orang-orang yang menyebabkan kerosakan besar) dalam peperangan. Glory - untuk kedudukan dalam ranking pemain. Gargonia permainan dalam talian menjamin anda kemajuan berterusan terima kasih kepada pengeluaran berterusan pengalaman memberi kesan kepada tahap permainan anda.

Apabila anda mula bermain permainan dalam talian Gargonia, anda mengetahui bahawa anda bukan sahaja boleh membina, tetapi juga untuk memperbaiki rumah mereka. Sup:

• House - dengan tahap setiap baru bangunan itu menambah satu slot tambahan untuk perkara;

• kemarahan Shield - ia adalah berguna untuk menyerang musuh, kerana ia meningkatkan kekuatan;

• simbol kemarahan - meningkatkan keupayaan serangan;

• dada - menyimpan token anda adalah adanya musuh

• perisai kehormatan - akan meningkatkan kekuatan pembelaan itu;

• simbol kehormatan - meningkatkan kapasiti pembelaan itu;

• lencana pokok - jika anda mempunyai tahap keempat dan ke atas, ia akan bagi anda sumber pendapatan yang stabil;

• jalan - membantu dalam mencari lawan yang sesuai;

• pagar - kekuatan pemain dalam serangan itu akan meningkatkan jumlah tahap pengambilan.

Main permainan Gargonia dalam talian - berada di tengah-tengah konfrontasi antara kedua-dua kem - ". Marin" "Gargonitov" dan Bersatu dalam kumpulan atau pakatan, wira permainan boleh berperang dan membuat pakatan, manakala yang terlibat dalam pembinaan tempat kediaman dan pembangunan benteng-benteng mereka.

Jadi, Gargonia permainan dalam talian yang akan membawa anda seratus peratus menyeronokkan, kerana anda mengharapkan dan watak-watak yang bergaya dan nombor bessmetnoe daripada pencarian dan sistem pertempuran menghiburkan ... hanya tidak dikira. Berani, dan tahu dari pengalaman keseluruhan skop yang dibayangkan permainan pengembaraan, direka dengan jenaka dan kecerdasan. Teruskan dan mula bermain Gargonia!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag