Gatling Gear

Nama alternatif: Gatling Gear

Sistem keperluan:

Processor: Intel Core 2 Duo @ 1. 8 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4000 +

RAM: 2GB

Video: 256 MB

Disk Space: 2 GB

Gatling Gear - arked penembak, yang ditetapkan dalam dunia yang dicipta oleh semua peraturan-peraturan gaya steampunk. Tindakan ini penuh dilampirkan dalam satu permainan shell, diperintah oleh masa tindak balas, ketepatan pemain dan berkaliber senapang anda. Gatling Gear permainan menceritakan kisah bagaimana hanya sedikit sebagai Empayar besar mahu mendapatkan tangan mereka ke atas semua sumber yang banyak di dunia, dengan menggunakan apa-apa cara dan kaedah, bukan semua orang agar mereka membunuh yang berani menunjukkan penentangan. Tetapi di alam semesta Gitling Gear mustahil tanpa bahasa Muluk-Muluk dan terdapat satu orang yang telah membuat keputusan untuk mencabar empayar dahagakan darah. Menerajui protagonis robot pertempuran berjalan bernama Max Brawley berani menghentikan kemaraan daripada penceroboh.

Gameplay

Gatling Gear, yang akan mempunyai untuk bermain cepat dan tepat, terdiri daripada pelbagai lapisan, dan setiap daripada mereka yang anda perlu menjangkakan longgokan besar musuh-musuh. Setiap satu daripada lima bab misi Gatling Gear hanya berkerumun dengan musuh-musuh dan mereka mesti dimusnahkan untuk seorang lelaki, jika tidak, anda tidak akan dapat untuk memindahkan. Kami akan meminta berek merebak, menjatuhkan menara air, atau meletupkan lapangan terbang, tetapi kami akan sentiasa meminta sesuatu untuk memecahkan, meletupkan atau memusnahkan. Gatling Gear permainan berbeza pelbagai besar tujuan, maka kita akan bertemu dan pelancar bom tangan, dan pesawat pengebom, dan kereta api, semua yang akan dilengkapkan oleh medan periuk api, jenkaut, membaling log yang besar, dan klasik genre - yang besar, menduduki separuh daripada bos lokasi pada akhir setiap satu peringkat. Gatling Gear, bermain yang kita hanya kemungkinan terhad bulu - pulamety, bazooka, pelancar bom tangan dan kemahiran khas sebagai gelombang letupan khas yang memusnahkan segala-galanya di sekeliling. Wave, senjata yang sangat kuat, dan oleh itu boleh didapati hanya sekali setiap misi.

Penambahbaikan

Dalam mana-mana satu lokasi Gatling Gear bertaburan bar emas, yang bernilai untuk mengumpul ini dengan penuh teliti. Memperoleh wang supaya anda boleh berbelanja di kedai, boleh diakses sebelum setiap peringkat. Item di kedai ini adalah prestasi yang semakin meningkat tangan atau bulu perisai anda. Tetapi itu bukan semua, lawan dikalahkan diberikanNya anda istimewa bonus-kacang, yang mana semua kedai yang sama anda boleh membeli peningkatan yang khas dan menghias untuk bulu anda. Serta kacang boleh membeli haiwan tangan untuk berterus terang untuk anda seluruh peringkat permainan. Dinamik dan penuh dengan memandu permainan mempunyai mod koperasi permainan apabila anda boleh bermain misi itu akan mengambil tempat dalam pemain kedua syarikat itu, di mana permainan akan menjadi watak baru - anak saudara Max, yang juga pemain alat musik yang akan mengendalikan robot berjalan melawan beliau. Semua kelebihan permainan melengkapkan prestasi visual hampir sempurna, di mana gambar yang kaya dan berwarna-warni adalah flashes stabil letupan dan keciut lalu cengkerang protagonis pelbagai saiz dan calibers.

 

Bermain juga