Genom

Nama alternatif: Genom

Genom talian - percuma pelbagai subjek ruang permainan strategi yang hebat. Sebuah tempat yang pembangunan adalah minda-bertiup acara galaksi GENESIS-1. Jarak dari Bumi untuk ia adalah berjuta-juta tahun cahaya. Pendatang baru akan dikelilingi oleh peminat permainan video makhluk yang berbeza yang kelihatan tidak boleh difahami kepada beliau dan menakjubkan. Bahawa makhluk-makhluk pelik dan mendiami galaksi yang jauh. Sebelum anda akan ditugaskan - tempat yang baik untuk memenangi perlumbaan mereka sendiri, yang wakilnya, mula pembangunan dari bakteria primitif akhirnya menjadi berdikari penduduk yang unik di dunia. Anda akan mewujudkan perlumbaan kamu dan pasti akan membawa kepada masa depan yang lebih cerah. Tanah itu lebih maya akan dapat menjajah lebih baik. Bertaburan di setiap sudut alam semesta wakil bangsa anda menunjukkan kejayaan yang diingini. Main Genom - kemudian tolak ke tepi bekas penduduk, sentiasa berjuang dengan mereka, dan menunjukkan mereka yang sombong yang menganggap diri mereka tuan di sini, kekuatan mereka, kebijaksanaan, dan taktik yang bijak. Jangan sesiapa berani untuk berada di jalan! Cara untuk galaksi penakluk luar biasa baru!

Nikmati permainan yang boleh dikatakan mana-mana komputer. Projek Genom Permainan didapati kepada khalayak yang luas dari pengguna kerana keperluan sistem rendah. Selain itu, turun tidak mempunyai. Kembali ke expanses kosmik membantu pendaftaran Genom. Untuk membuat akaun, anda perlu memasukkan nama pengguna dalam garisan yang sesuai, alamat e-mel dan kata laluan. Perlu diingat bahawa akaun penciptaan membayangkan penerimaan peraturan permainan, untuk berkenalan dengan siapa ia akan menjadi baik pada mulanya.

Anda mungkin telah terpaksa meminta diri kita sendiri, mengapa tidak membangunkan di planet biasa Bumi kita? Masalahnya ialah bahawa planet sengsara tiba-tiba muncul dekat dengan manusia. Peperangan dahsyat membawa kepada hakikat bahawa seseorang itu tidak sempurna, bumi hanya runtuh. Malapetaka nuklear akan berlaku dibuang daripada terselamat permukaan planet. Pada ianya satu arca gergasi mereka pergi berlindung di dalam ruang. Semasa abad mengembara untuk terus hidup dan usovershestvovaniya hakikat kemanusiaan telah melancarkan satu projek yang bertajuk "Genom". Ya, terima kasih kepada projek ini orang semakin kuat, lebih sukar, mental berjaga-jaga. Walaupun pemilik untuk mengendalikan mesin menjadi kenyataan. Tetapi semua perubahan ini yang luar biasa, malangnya, mengambil yang paling berharga daripada orang yang boleh memiliki dalam kehidupan bekas - jiwa. Orang seperti cerita pergi, sekali tiba di GENESIS-1 dan melalui keadaan yang tidak dijangka terpaksa menjalankan pendaratan kecemasan, selepas itu menyedari bahawa belakang dalam ruang tidak ada cara, dan akan perlu untuk mendapatkan yang baru, tempat yang belum diterokai. Untuk lebih baik atau lebih teruk lagi, sama ada ia adalah sesuatu yang lebih seperti perjalanan yang panjang - hakim oleh peristiwa-peristiwa yang telah berkembang lagi. Orang yang sudah tahu dan kerana banyak mutasi telah sukar untuk menguasai dalam galaksi dan cepat bertukar menjadi makhluk rakus supaya keluli cenderung untuk memenangi lebih banyak planet. Dan apabila anda telah membuat keputusan Genom bermain, anda perlu mengambil bahagian dalam perjuangan ini gila untuk kuasa dalam keluasan ruang. Faktor yang berbeza memberi kesan kepada berapa banyak planet akan dapat menangkap. Tetapi banyak bergantung kepada usaha.

Permainan Genom menawarkan pergaduhan tidak dapat dilupakan. Setiap kemenangan ditandai dengan anugerah itu dalam bentuk biomas iaitu habis utama. Ia membantu untuk menukar kolam gen makhluk biomass, dan oleh itu ciri-ciri tempurnya. Jika tidak perjuangan yang kekal, kemajuan akan menjadi mustahil. Jadi bersedia untuk hidup ribut! Jika anda ingin meletakkan pada penduduk planet yang berhampiran bermula, ekspedisi ke sana. Makhluk memerlukan mengepam. Kesemua mereka dikurniakan dengan parameter seperti gen (pembiakan, tahap penyesuaian, kekuatan, refleks, ketahanan, metabolisme, kecerdasan), mutasi (membenarkan untuk mewujudkan makhluk unik), penduduk (beberapa jenis tertentu makhluk), biomas (sejenis mata wang permainan) dan tahap (meningkat akibat pengumpulan pengalaman). Permainan ini memberikan anda keupayaan Genom untuk menukar DNA makhluk dan kekuatan untuk menakluk wilayah yang luas - baik, apa lagi yang diperlukan untuk memenuhi cita-cita mereka sendiri? Mula memainkan permainan Genom dalam talian sekarang, dan anda secara beransur-ansur membuka potensi penuh projek asal. Kita hanya boleh ingin anda nasib baik! Biar semua rancangan kami menjadi kenyataan!

 

Bermain juga