Jerman Lori Simulator

Nama alternatif: Jerman Lori Simulator

Permainan Jerman Lori Simulator adalah permainan komputer yang unik seumpamanya, kerana ia adalah khusus untuk kerja keras Pemandu lori. Permainan ini adalah direka dalam simulator genre.

Permainan dalam talian Lori Jerman Simulator, anda boleh memuat turun laman web rasmi permainan, atau memerintahkan versi digital permainan (pada cakera).

Memuat turun permainan Jerman Lori Simulator, anda boleh torrent fail jika pada laman web ini disediakan oleh ciri ini. Di laman web rasmi permainan juga memuat turun mustahil Jerman Lori Simulator percuma. Beliau perlu membuat tempahan awal dan membeli.

Sebelum anda mula bermain di Jerman Lori Simulator melihat jika komputer anda memenuhi keperluan sistem untuk permainan:

1) 2.4 GHz - Processor.

2) 1 GB - RAM.

3) 1 GB - HDD.

Dalam permainan komputer Jerman Lori Simulator anda akan bermain, bermula dengan pemandu lori kerjaya konvensional. Untuk membeli wagon anda sendiri yang anda perlukan untuk mendapatkan wang. Tetapi ini bukanlah akhir matlamat anda, anda perlu untuk memperoleh lebih banyak trak, berkembang pegangan mereka.

Kemudian anda perlu untuk mengupah pemandu dan membeli garaj untuk kereta. Anda akan membeli mereka di seluruh Jerman. Yang anda perlukan untuk mencipta empayar anda yang unik logik.

Untuk memudahkan pembelian anda, perhatian anda akan diberi peta tepat Jerman dan lapan belas bandar-bandar yang paling besar beliau.

Permainan Jerman Lori Simulator ini dibangunkan mod kerjaya dan sistem ekonomi yang lebih baik.

Anda perlu berada di dalam permainan Jerman Lori Simulator bukan sahaja untuk mengembangkan kumpulan pesawatnya, tetapi berhati-hati untuk dia. Kemaskini trak mereka ke tahap maksimum yang mereka membawa lebih banyak pendapatan.

Supaya anda boleh bermain di Rusia, anda perlu bermain lagi Jerman Track Simulator turun retak, dan kemudian memasangnya.

Jadi ia berkembang strategi ekonomi yang unik yang akan membawa anda keuntungan. Mengambil pekerja yang terbaik dan membeli trak yang berkualiti sahaja, walaupun pada hakikatnya mereka boleh diperbaiki. Buka pegangan mereka dengan membeli cawangan di bahagian yang berlainan di Jerman.

Kerja anda hanya akan perjalanan di antara bandar-bandar di Jerman. Beban, jumlah dan daerah akan memilih untuk menghantar diri sendiri.

Anda semestinya perlu mengikut status pengangkutan mereka, memberi perhatian kepada jumlah bahan api dalam kereta.

Permainan Jerman Track Simulator tidak merebak di seluruh dunia, dan hanya beberapa negara sahaja: Jerman, Austria, Russia, Inggeris, Poland, Sepanyol, Hungary, Republik Czech, Slovakia, Perancis dan Scandinavia.

Explore semua sopir truk syarat profesion dengan permainan Jerman Lori Simulator. Nilai di simulator ini luar biasa, ia ciri-ciri dan manfaat.

Menjadi seorang pemandu lori yang sebenar, yang mempunyai kekuatan untuk menguruskan empayar mereka: untuk melibatkan diri dalam pengedaran pengangkutan, tempat simpan kereta membeli-belah dan lori, serta pemilihan kakitangan.

 

Bermain juga