Angel Love 2

Nama alternatif: Angel Love 2

Permainan Angel Love 2 - percuma pelbagai-peranan-bermain permainan arked dengan grafik tiga dimensi dari syarikat Jepun CyberStep, Inc Projek ini akan mengingatkan pengguna untuk bermain 90-an yang baik lama. Anda menunggu pergaduhan yang menarik dan misi menarik. Anda diangkut ke masa depan, iaitu dalam 2120. Tahun ini ditandai dengan hakikat bahawa orang-orang dapat pergi luar galaksi dan membuat hubungan dengan makhluk bijak yang tinggal di planet lain. Pertama, anda perlu menjalani kursus latihan, yang akan membantu untuk menguasai asas-asas permainan. Saya harus mengatakan bahawa untuk memahami permainan itu tidak akan sukar, kerana antara muka yang sederhana dan intuitif. Tetapi kita tidak harus mengabaikan peringkat latihan, sebagai Angel Love 2 talian yang wujud dalam pelbagai nuansa, memahami bahawa sering sahaja tidak boleh buat. Mereka yang berjaya daripada "memandu ujian" GetAmped2 mula bermain pada kekuatan sepenuhnya. Anda akan menatang tangan untuk memusnahkan sejumlah besar musuh-musuh, untuk melaksanakan tugas-tugas yang rumit, mengambil bahagian dalam pelbagai pergaduhan, dan akhirnya menjadi begitu yakin dalam kebolehan mereka sendiri bahawa anda tidak takut untuk melawan bos sukar, menakutkan sudah salah satu seumpamanya. Antara tegar anda boleh mempertahankan kebenaran dalam dvoboe lisan dengan ahli-ahli telah sebati perintah itu. Seperti berhenti seketika bukan sahaja akan berehat antara kontraksi, tetapi juga akan memberi peluang untuk bersinar kecerdasan anda sendiri.

Anda boleh memainkan GetAmped2 percuma, dengan syarat bahawa komputer itu memenuhi senarai berikut parameter berkenaan

- OS Windows (2K/XP/Vista/7);

- Processor Intel Pentium III 1. 2 GHz;

- DirectX 9 serasi. 0 atau di atas;

- 256 MB RAM;

- Sambungan Internet 128 kbps.

Datang bermain mungkin melalui Facebook, untuk mendaftar di laman web rasmi. Angel Love 2 pendaftaran hanya mengambil masa satu minit. Anda mesti memasukkan data berikut: nama pengguna, alamat e-mel, kata laluan, dan nama di forum. Selepas memuat turun permainan, anda akan terjun ke dalam suasana yang menyenangkan, yang tidak mahu meninggalkan, walaupun selepas beberapa jam bermain.

Angel Love 2 boleh bermain dalam tiga mod: Kejohanan (pertempuran tunggal dan pasukan dengan sehingga 8 orang di satu pihak), Misi Pertahanan (pencarian cerita, perjuangan menentang aksara bukan pemain-, pasukan itu dibenarkan 4 orang) dan Melawan Street (pertempuran epik yang melibatkan sehingga 20 orang, dengan tiga peringkat rawatan dan tanpa apa-apa sekatan). Sudah tentu ia adalah lebih baik untuk memulakan kecil dan tidak kecewa melihat bagaimana permainan berakhir, hampir sebelum ia bermula, apabila anda ringan segera mengambil rejim kompleks. Jadi, anda bersedia untuk pengembaraan yang luar biasa, dan anda secara semula jadi berminat dengan siapa untuk melawan. Di sini ia harus berkata bahawa lawan akan ada kekurangan. Dalam perjalanan anda akan bertemu dan cyborg dan zombi, dan segala macam raksasa, dan banyak roh-roh jahat yang lain. Stok simpanan senjata untuk membunuh orang ramai makhluk-makhluk yang jahat. Dengan cara itu, senjata yang perlu dipilih sesuai untuk wira. Selepas semua watak mempunyai ciri-ciri yang tersendiri, yang bermaksud bahawa mereka boleh memegang pelbagai jenis senjata. Dan ingat bahawa memakan seluruh orang-orang jembel, anda bersedia untuk klimaks - pertempuran dahsyat dengan bos.

Saat menyenangkan adalah penyesuaian wira. Anda akan dapat untuk mengedit kulit dan avatar. Selain itu, anda boleh berkongsi kulit unik anda dengan pemain lain. Buat watak yang sama dengan watak kartun kegemaran dan berseronok!

Perlu juga dinyatakan bahawa projek itu sebagai tambahan kepada permainan ketagihan memberikan peluang untuk mencari pandai bercakap-cakap yang baik. Alami kegembiraan berganda, mempunyai kejayaan dalam permainan, ditambah berkomunikasi melalui mel dalam permainan dan berbual dengan rakan-rakan. Dalam keadilan perlu ditegaskan bahawa permainan ini Angel Love 2 berbeza dengan ciri-ciri banyak. Antaranya ialah reka bentuk asal bunyi dan grafik yang terang dan pembangunan dinamik plot, dan pelbagai pencarian. Semua ini anda boleh menghargai hanya jika menyertai komuniti permainan menyeronokkan. Jangan buang satu minit lagi sia-sia! Lagipun, banyak perkara yang menarik di hadapan! Nasib baik!

 

Bermain juga